Καλοριζικο κ καλές τουφεκιες,Πολύ καλή αγοράIJ26 που αγορασα.
Δες μήπως σου είναι κοντό το κοντακι.32 mezzo lambro κλωτσαει ο ρωσσος...
Κοινή διαπίστωση από όλους τους κατόχους μπαικαλ με σταθερά τσοκ..έκανα ομως βολες που δεν τις ειχα ξανακανει.
αρχιζω να απορρω πως θα βρεις το πουλι που θα χτυπησεις τοσο μακρια
με σκυλο μονοκαλημερα στην παρεα.
σας είχα ρωτησει για παλια δικανα και σημερα ηταν η μερα της δοκιμης του IJ26 που αγορασα.
οι εντυπωσεις ειναι:
με 28 mezzo lambro ok
30 mezzo lambro παλευεται
32 mezzo lambro κλωτσαει ο ρωσσος...
έκανα ομως βολες που δεν τις ειχα ξανακανει.
ΠΟΥ,σε κλωτσαει Αλεξανδρε?τραβηξα τουφεκιες που μεχρι τωρα δεν είχα τυχη και ειδα συνεφο πουπουλα, αλλα τα πουλια δεν επεσαν.
αρα ηταν μακρινα για τα φυσιγγια που είχα. στο τελος τραβηξα και σε ενα κορακι και την ακουσε
οσο για το κοντακι ειναι πιο μακρύ απο την καραμπίνα μου και εχει και πελμα ....
Σε ποιο σημειο του ωμου?Στο πανω?στον ωμο Γιαννη.
Ισως είναι η μ2 comfort που με εχει κακομαθει..
Το 4αρι δίνει συμφωνα με το manual 40% στα 35μέτρα.Παίρνεις πουλιά με αυτό ,γιατί το κοντάκι δεν ειναι στα μέτρα σου.Για αυτό και με ποιο κλειστά τσόκ δημιουργείται θέμα και χανεις θηραματα.Αν και προσωπικά το φούλ το έχω μόνιμα στην πάνω κάννη γιατί το 3* μου φαίνεται λίγο.Προσωπικά και στο περηπατητό δεν έχω κανένα θέμα αν σημαδεψω καλά πέφτουν τούφα!αλλα φετος μου εκατσε πολυ καλα το 4αρι της μπαικαλ γιατι μιπως δολευει σαν 3αρι λιγο ανοιχτο κατι τετοιο !
Καλορίζικο φίλε.Δοκίμασε lambro sporting .καλημερα στην παρεα.
σας είχα ρωτησει για παλια δικανα και σημερα ηταν η μερα της δοκιμης του IJ26 που αγορασα.
οι εντυπωσεις ειναι:
με 28 mezzo lambro ok
30 mezzo lambro παλευεται
32 mezzo lambro κλωτσαει ο ρωσσος...
έκανα ομως βολες που δεν τις ειχα ξανακανει.
τραβηξα τουφεκιες που μεχρι τωρα δεν είχα τυχη και ειδα συνεφο πουπουλα, αλλα τα πουλια δεν επεσαν.
αρα ηταν μακρινα για τα φυσιγγια που είχα. στο τελος τραβηξα και σε ενα κορακι και την ακουσε
οσο για το κοντακι ειναι πιο μακρύ απο την καραμπίνα μου και εχει και πελμα ....
Δε θα στοι συνηστουσα.Πάνε μπάλα αυτα τα φυσιγγια θα σου φταινε μετα. 28 γρ ειναι μια χαρα.μηπως πρέπει να παρω 24 τραπ??
και για να ανακρουση και για διατρητικοτητα