Ευρι καλοτυφεκα να είναι τα (νέα) τσοκάκια. Τούμπανο τον έκανες το ρώσο.επειδη με ξυνει και ψαχνομαι με βοηθεια μελους ανακαλυφθησαν kicks smoke για τον ρωσσο φιλο μου. εννοειται βεβαια οτι εδωθη παραγγελια. οποτε αν ολα πανε καλα σε λιγες μερες θα εχω στην κατοχη μου ενα LF κι ενα LM.αναμονη λοιπον για τα περαιτερω
Ευρι καλοτυφεκα να είναι τα (νέα) τσοκάκια. Τούμπανο τον έκανες το ρώσο.
(Σαν τη κοπέλα από κατω )
Νίκο μου για τον Ευριπίδη που έχει μια προτίμηση στα ανατολικά........προιοντα. ..ha haaaΓιάννη μου ωραία παρέα στο κυνήγι βλέπω
Δικος μου ειναι αυτος.....pop.Tι διαολο του εβαλε μεσα κ του φυγε απ τα χερια..
Ρωσικη ιδιογομωση μαλλον ..
Ευρι δε παίζεσαι λέμε....επειδη με ξυνει και ψαχνομαι με βοηθεια μελους ανακαλυφθησαν kicks smoke για τον ρωσσο φιλο μου. εννοειται βεβαια οτι εδωθη παραγγελια. οποτε αν ολα πανε καλα σε λιγες μερες θα εχω στην κατοχη μου ενα LF κι ενα LM.αναμονη λοιπον για τα περαιτερω
Tι διαολο του εβαλε μεσα κ του φυγε απ τα χερια..
Ρωσικη ιδιογομωση μαλλον ..
αρη αρωστεια αγιατρευτη ειναι η ατιμηΕυρι δε παίζεσαι λέμε....
Συνέχεια σε τρώει εεεεε;
Καλημέρα Ευριπίδη φίλε!αρη αρωστεια αγιατρευτη ειναι η ατιμη
τι να κανω ρε φιλε. μ αρεσουν που μ αρεσουν τα τσοκ τα βρηκα τα τσιμπησα ισιωσε το τουφεκι πιστευω οτι τελειωσα τωρα που λεει ο λογος γιατι αν βρεθει κατι ακομα πιο φρενατο ε κατι θα κανουμεΕχει δωσει αλλο ενα Ρωσο στα αξεσουαρ.
Πλακα πλακα, και γω ανυπομονω να δω τις δοκιμες που θα κανει
τα ανακάλυψες τελικά φίλε,μπράβο για το ζηλώ σου Ευριπίδηανακαλυφθησαν kicks smoke
Εντάξει Ευρίπο είσαι το απόλυτο respect...To baikal θα γίνει perazzi...shoot..shoot.επειδη με ξυνει και ψαχνομαι με βοηθεια μελους ανακαλυφθησαν kicks smoke για τον ρωσσο φιλο μου. εννοειται βεβαια οτι εδωθη παραγγελια. οποτε αν ολα πανε καλα σε λιγες μερες θα εχω στην κατοχη μου ενα LF κι ενα LM.αναμονη λοιπον για τα περαιτερω
Είναι σαν να τον βλέπω, να στέλνει τις κάννες για κώνους, porting, αποχρωμίωση και τις σκανδάλες για tuning.... .buy..buy..buy.Εντάξει Ευρίπο είσαι το απόλυτο respect...To baikal θα γίνει perazzi..