ευχαριστω γιωργο.κι εγω το ιδιο χαχαΕυριπίδη καλορίζικα και καλοτούφεκα τα εργαλεία.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως δουλεύουν τα Kicks στο Baikal.
ευχαριστω γιωργο.κι εγω το ιδιο χαχαΕυριπίδη καλορίζικα και καλοτούφεκα τα εργαλεία.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως δουλεύουν τα Kicks στο Baikal.
Ευριπο καλοριζικα! Ε ρε χτυπο που θα φανε τα τσιχλονια φετος.shoot..shoot..shoot.επιτελους ηρθαν στα χερια μου.να ευχαριστησω για μια ακομα φορα τον παυλο για τον χρονο που διεθεσε και την υπομονη του και τον γεροντα που φροντισε να φτασουν στα χερακια μου
Που να σφηξουν οι ζεστεφ@evripidis302
Καλοριχτα και παντα μολυβομενα!
*Αλι αλι συντροφσκι καπουτ! Ιμιτασιονσκι νε πανεμάι κεντροντεφσκι.ha ha ha.
προσοχη.μονο για πραγματικα αρωστους
@evripidis302
Καλοριχτα και παντα μολυβομενα!
*Αλι αλι συντροφσκι καπουτ! Ιμιτασιονσκι νε πανεμάι κεντροντεφσκι.ha ha ha.
Καλοριζικα Ευριπο θα στεναξουν τα τσιχλονια φέτος.
ευχαριστω παρα πολυ ολους τους συναδελφους.πραγματικα μονο υγεια χρειαζομαστε.τα υπολοιπα θα τα βρουμεΝα'σαι γερο και δυνατος μεχρι τα βαθια γεραματα να τα χαρεις.
Που να σφηξουν οι ζεστεφ
Ευρυπιδη πολυ κακο το εκανες φιλε.... να τα ευχαριστιθεις κ να ειναι ετσι οπως τα θελεις αναμενουμε τις δοκιμες
Ευρη τουφεκιες στα ορια. Να τα χαρεις ....
τι να πω δεν εχω λογια.ευχαριστω πραγματικα ολους σας για τις ευχες.υγεια και ασφαλη κυνηγετικη χρονια σε ολους σας παιδιαΑντε και στους κώνους τώρα.....ha haaa
Με γεια, Γιούρι
σ ευχαριστω ρε νικολα παρα πολυ.οσο για τις δοκιμες την κυριακη να εχουμε την υγεια μας και θ αναστεναξουν οι πινακεςΕυρυπιδη πολυ κακο το εκανες φιλε.... να τα ευχαριστιθεις κ να ειναι ετσι οπως τα θελεις αναμενουμε τις δοκιμες
Με γεια συντεκνε, τούμπανο το έκανες τον ρώσο, να 'σαι γερός να τα χαρείς. Με λίιιιιιιιιιγη ακόμα προσπάθεια θα το κάνεις κατι σαν το ........725....επιτελους ηρθαν στα χερια μου.να ευχαριστησω για μια ακομα φορα τον παυλο για τον χρονο που διεθεσε και την υπομονη του και τον γεροντα που φροντισε να φτασουν στα χερακια μου
ευχαριστω ρε φιλε αλλα ειλικρινα αναρωτιομουνα ποτε θα εμφανιστει για τα καλοριζικα ο τυπος που αντι για οπλο κραταει αυτο το χωνι που εβαζαν σπορακια στα θερινα τα σινεμαΜε γεια συντεκνε, τούμπανο το έκανες τον ρώσο, να 'σαι γερός να τα χαρείς. Με λίιιιιιιιιιγη ακόμα προσπάθεια θα το κάνεις κατι σαν το ........725....
Έχεις φάει τουφεκιά με σποράκια;......ευχαριστω ρε φιλε αλλα ειλικρινα αναρωτιομουνα ποτε θα εμφανιστει για τα καλοριζικα ο τυπος που αντι για οπλο κραταει αυτο το χωνι που εβαζαν σπορακια στα θερινα τα σινεμα
ha haaa
Έχεις φάει τουφεκιά με σποράκια;......