Beeper

Έχεις δίκιο...
Λίγο το έζησα και δε θα θελα άλλο! Μισώ το "τσουκάλι" αλλά ο "μεγάλος" για να γελάει μαζί μου, μου έδωσε 2 φίλους,που πάμε καμιά φορά μαζί, κουφούς!!!
Και βάζουν για έρευνα τροκάνια γιατί λένε το μπίπερ δε το ακούν....🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡
δεν λεμε να γυρισουμε στα παλια ρε φιλαρακιμουυυυ απλααα εχουμε αναμνησης και λεμε τα πραγματα πωσο εκυκωλα η τεχνολογια τα εκανε σημερα,,η για καλομας η για κακομαςςς διαλεγουμε και περνουμεεεεεε ;) ;) .yel.

Καλημέρα στη παρέα..
Είμαι στη διαδικασία αγοράς beeper μόνο και μόνο για να ακούγεται η παρουσία εμένα και της Βινας.
Μετά το περσινό στη Βρυσούλα Ιωαννίνων που κυνηγοντας μόνο με το gps αθόρυβος και βρέθηκα στη μέση από δύο γουρουναδες αναθεώρησα εντελώς το αθόρυβος......
Γι'αυτό ψάχνω beeper με τα παρακάτω χαρακτηριστικά όμως.....
Ρυθμιζόμενο χρόνο επανάληψης τόνου......( Ιδανικό πάνω από 30 δεύτερα επανάληψη)
Ρυθμιζόμενη ένταση ήχου
Ρυθμιζόμενο επανάληψη στη Φέρμα
Ιδανικό βάρος στα 100-120 γρ.
Έχω ξεχωρίσει το beretti 2000xp ( το οποίο δοκίμασα πέρυσι) το οποίο μου αρέσει αλλά δε μου αρέσει ο όγκος και το βάρος του, κατά τα άλλα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλω.....και δεύτερη επιλογή το midland basic one, το οποίο είναι παναλαφρο αλλά έχει μείον τη μικρή χρονική διάρκεια επανάληψης στα 20 δευτερόλεπτα.
Εννοείται θα φοράει και το GPS η σκυλίτσα.

Last edited:
@giannis corfu δες και το multisound! Mέγιστο χρόνο χτυπήματος έχει τα 20 sec, είναι ελαφρύ, γερό,δυνατό ήχο ,9 V μπαταρία!
Έχω 3 !
Μετά το beretti,που κ εγώ απέκλεισα λόγω βάρους, στα μη επαναφορτιζόμενα, το θεωρώ το δεύτερο καλύτερο!

@giannis corfu δες και το multisound! Mέγιστο χρόνο χτυπήματος έχει τα 20 sec, είναι ελαφρύ, γερό,δυνατό ήχο ,9 V μπαταρία!
Έχω 3 !
Μετά το beretti,που κ εγώ απέκλεισα λόγω βάρους, στα μη επαναφορτιζόμενα, το θεωρώ το δεύτερο καλύτερο!
Αυτό με κόβει Δημήτρη, τα 20 δευτερόλεπτα μέγιστο χρόνο......κατά τα άλλα είναι πολλή καλό.

Είμαι στη διαδικασία αγοράς beeper μόνο και μόνο για να ακούγεται η παρουσία ...
Εγω Γιαννη ειχα προβληματιστει πολυ με αυτο το θεμα.
Οταν πηρα το Α100 νομιζα οτι θα κυνηγω χωρις φασαρια στο δασος και θα ηταν ολα καλα.
Ομως διαπιστωσα δυο προβληματα :
Eνα οτι δεν ηξερα που βρισκονται τα σκυλια, κοντα η μακρυα και κοιτουσα συνεχως την οθονη και αργοτερα το ρολοι και δευτερο οτι ερχοντουσαν αλλοι κυνηγοι στο μερος που ημουν γιατι νομιζαν οτι ειναι ελευθερο.
Αρχικα εβαλα μαζι με το gps και κουδουνακι.
Μετα σκεφτηκα το σκυλι τι φταιει να χτυπαει συνεχως το κουδουνι μεσα στα αυτια του...
Εβαλα το Γαλλικο και ολοι με κοροιδευαν... ¨πηρες gps για να του φορας μπιπερ ? ¨

Εγω Γιαννη ειχα προβληματιστει πολυ με αυτο το θεμα.
Οταν πηρα το Α100 νομιζα οτι θα κυνηγω χωρις φασαρια στο δασος και θα ηταν ολα καλα.
Ομως διαπιστωσα δυο προβληματα :
Eνα οτι δεν ηξερα που βρισκονται τα σκυλια, κοντα η μακρυα και κοιτουσα συνεχως την οθονη και αργοτερα το ρολοι και δευτερο οτι ερχοντουσαν αλλοι κυνηγοι στο μερος που ημουν γιατι νομιζαν οτι ειναι ελευθερο.
Αρχικα εβαλα μαζι με το gps και κουδουνακι.
Μετα σκεφτηκα το σκυλι τι φταιει να χτυπαει συνεχως το κουδουνι μεσα στα αυτια του...
Εβαλα το Γαλλικο και ολοι με κοροιδευαν... ¨πηρες gps για να του φορας μπιπερ ? ¨
Παναγιώτη όταν βρέθηκα ανάμεσα από τους δύο γουρουναδες ( οι οποίοι δεν είχαν σκυλιά αλλά έψαχναν τα γουρούνια από τα ίχνη και μέρα Παρασκευή κιόλας) μου κόπηκαν τα πόδια, τόσα και τόσα έχουμε διαβάσει με τα ατυχήματα που βαρανε στα τυφλά..... επίσης μου έχει τύχει και μένα να έρχονται πάνω μου άλλοι κυνηγοί αγνοώντας τη παρουσία μου ........ έτσι από πέρυσι το αποφασίσα , τέρμα το αθόρυβος είτε εδώ στο νησί είτε στην Ήπειρο. Το gps το φοράω στη σκυλίτσα, που δεν ανοίγεται υπερβολικά, για δική μου ανασφάλεια.

Back