Καλησπέρα παλικαρια. Απ'οτι διαβαζω παραπανω επεσε ομαδική γκαντεμια σημερα. Τα δικά μου, φτανω στο κυνηγοτοπο, παω να ξεκλειδώσω το κουτί και σπάει το κλειδι, ευτυχώς ειχα μυτοτσιμπιδο στο αμαξι, εβγαλα το σπασμένο και άνοιξα με το δεύτερο, η πρωτη μπεκατσα που τουφεκισα μου σκαλωσε στα πουρνάρια, να πεφτουν φτερά αλλα δεν μπορούσα να τη δω, εριξα τρεις τουφεκιες στο περίπου αλλα τίποτα. Καποια στιγμή εκει που εχαχνα τη σκαλωμενη ακουω το μπιμπερ στη φερμα στα 30 μετρα απο εκει που ήμουν, κατεβαίνω απεναντι απο τη σκυλίτσα, ξεκινάει τη ποντα, μπαίνει στα πουρνάρια και ξαναφερμαρει οπως παω να κατεβω τη λιθια σηκωνεται η βασίλισσα και μου βγαινει μπροστα μου στο καθαρο στα 15 μετρα, 1η τουφεκιά φτερά, 2η τουφεκιά φτερά και 3η στο γαμο του καραγκιόζη.

Στην επιστροφη ξαναπερασα απο τη σκαλωμενη αλλα τίποτα, έριξαν κάμποσα καντήλια και απο τη νευρική μου ανεβαίνω στη κορυφογραμμή και εκει κατάφερα και αγκάλιασα μια βασίλισσα αφου πρώτα μου εφυγε 2 φορες ατουφεκιστη, αλλα ευτυχώς δε πηγαινε μακριά.
Αλλαγη τοπου παλι ομως στα ψηλά, σηκωσα αλλα τρια ανυσηχα πουλιά μιας και ειχε αέρα και νοτιά, ψιλοδεχτηκαν αλλα ηταν βαθιά στα πουρνάρια. Δυσκολη μέρα με ενταση αλλα και στεναχώρια για το πουλί που δε βρηκα (η 2η φέτος πάλι σκαλωμενη οπως η 1η). Χθες το βράδυ ειχε καθαρο καιρό και βοριά και ξημερωσαμε με νοτια. Καλη συνέχεια σε όλους, χρειαζόμαστε ομαδικό ξεματιασμα.