Prowler®
Banned
μαυσωλείο = εγγυημένος θάνατος!!!Αι καλα... Απο το ενα μαυσωλείο στο αλλο... Ημαρτον ρε φιλαρακι...και ξανα ημαρτον...
ρώτα και τον ένοικό του!!
μαυσωλείο = εγγυημένος θάνατος!!!Αι καλα... Απο το ενα μαυσωλείο στο αλλο... Ημαρτον ρε φιλαρακι...και ξανα ημαρτον...
α,πα,πα δεν παθαίνουν τέτοια οι ακατανόμαστες, δεν το ξέρεις; σκουριές;;;;; α,πα,πα.....την ειχε ο κολλητος μου και πηγαιναμε για τσιχλες..χρειαστηκε να παει 2 φορες οπλουργο γιατι ηταν μονοκανο απο τις εμπλοκες απο την πρωτη μερα...το εχω αναφερει ξανα..νομιζω αλλαξανε το γλωσσιδι..εστρωσε μετα...αλλα στα 2 χρονια πεταξε σκουριες ...αυτος ειχε και αλλα οπλα και δεν του ειχε εμφανιστει τετοιο θεμα με σκουριες...ισως αμελεια του ;...
Όντως η μπερετες είναι λίγο χοντροκομμένες αλλά αν σου κάθεται καλά είναι μονόδρομος για όπλο αερίων συνδυάζει την αξιοπιστία και την βλητική απόδοση στο μέγιστο γιατί οποιοδήποτε άλλο αερίων να πάρεις θα πρέπει να κάνεις και κανένα τάμα εξαρχής μήπως και σιγουρέψει ότι δεν θα κάνει και καμία εμπλοκουλα.Εαν είναι έρχεται το όπλο καλά μη φοβηθείς την 61 κανη για το θέμα αποστάσεων τις ίδιες αποστάσεις καλύπτει και από σκοπευτική γραμμή είναι σαν να κυνηγάς με δίκανο 71 . Βέβαια θα σου έλεγα να δεις και τη breda b12 αυτήν με τον αυλό 18.2 και τον μεγάλο κώνο γιατί συνάδελφος εδώ στο φόρουμ που την πήρε κατά λάθος ήθελε την b12ix στις δοκιμές που μας έδειξε το ντουφέκι κενταγε .Και δεν είναι και ακριβή.
Μόλις την κοίταξα και αυτήν δεν την είχα δει γιατί είχα σταματήσει στην Astro τότε λόγο περιορισμένου μπατζετ. B12i πολύ ωραίο φαίνεται και αυλο λέει 18.6-18,7 όχι 18,2. Βλέπω υπάρχει και η B12iS με άλλα τσοκ και ξύλο σε διαφορά 20€ όποτε αν σε περίπτωση δεν μου κάθεται καλά το πλαστικό μπορώ να πάρω την ξύλινη και να την φτιάξωΌντως η μπερετες είναι λίγο χοντροκομμένες αλλά αν σου κάθεται καλά είναι μονόδρομος για όπλο αερίων συνδυάζει την αξιοπιστία και την βλητική απόδοση στο μέγιστο γιατί οποιοδήποτε άλλο αερίων να πάρεις θα πρέπει να κάνεις και κανένα τάμα εξαρχής μήπως και σιγουρέψει ότι δεν θα κάνει και καμία εμπλοκουλα.Εαν είναι έρχεται το όπλο καλά μη φοβηθείς την 61 κανη για το θέμα αποστάσεων τις ίδιες αποστάσεις καλύπτει και από σκοπευτική γραμμή είναι σαν να κυνηγάς με δίκανο 71 . Βέβαια θα σου έλεγα να δεις και τη breda b12 αυτήν με τον αυλό 18.2 και τον μεγάλο κώνο γιατί συνάδελφος εδώ στο φόρουμ που την πήρε κατά λάθος ήθελε την b12ix στις δοκιμές που μας έδειξε το ντουφέκι κενταγε .Και δεν είναι και ακριβή.
Ξύλομέταλλο γήινα πράγματαΜόλις την κοίταξα και αυτήν δεν την είχα δει γιατί είχα σταματήσει στην Astro τότε λόγο περιορισμένου μπατζετ. B12i πολύ ωραίο φαίνεται και αυλο λέει 18.6-18,7 όχι 18,2. Βλέπω υπάρχει και η B12iS με άλλα τσοκ και ξύλο σε διαφορά 20€ όποτε αν σε περίπτωση δεν μου κάθεται καλά το πλαστικό μπορώ να πάρω την ξύλινη και να την φτιάξω
Οικολογια φιλε. Τι φταιει το καημενο το δεντρο.... γουρουνακι,κοτοπουλακι, ψαρακι, αρνακι. Θυμαμαι κατι σουργελα το Πασχα εξω απο την κρεαταγορα να διαδηλωνουν. Εξω απο το μαγαζι των ανθρωπων που εβγαζαν το ψωμι τους.Ξύλομέταλλο γήινα πράγματα
Φίλε μουμην πέφτεις στην ΜΠΟΎΡΔΑ των παπαρολογων....γνωρίζεις την δασικη έκταση που καθημερινά μας κουνάει μαντήλι καλαματιανό ,απ' τον ΑΜΑΖΟΝΙΟάσε που ,απ' την μια το πλαστικό είναι βλαβερό κ απ' την άλλη υπέρμαχος της οικολογικής μλκαςεκεί φαίνεται το ποσό υποκριτές είναι κ στο πόσα κυβικά μλκς του καθένα μας,στοχεύουνΟικολογια φιλε. Τι φταιει το καημενο το δεντρο.... γουρουνακι,κοτοπουλακι, ψαρακι, αρνακι. Θυμαμαι κατι σουργελα το Πασχα εξω απο την κρεαταγορα να διαδηλωνουν. Εξω απο το μαγαζι των ανθρωπων που εβγαζαν το ψωμι τους.
κανηα,πα,πα δεν παθαίνουν τέτοια οι ακατανόμαστες, δεν το ξέρεις; σκουριές;;;;; α,πα,πα.....
τώρα σοβαρά:
πού πέταξε σκουριές; κάννη, πιστόνι;
Εξαιρετικά θα τολμούσα να πω. Κοινώς και γαμω τα όπλα!!!! Άντε με το καλόΜόλις γύρισα από τρία καταστήματα δοκίμασα ένα Breda 930i 1300€ μια fabarm colompus 1400€ μια Α400 extrema 1500€ μια Breda Astro Με υπερυψωμένη ρηγα 1000€ μια Breda titano 1600€ Μια browning maxus δεν μου κάθησε καλά οποτε δεν ρώτησα τιμή, μια benelli M2 comfort 1100€ Και την benelli black eagle 1750€ Και μια impala plus 509€ Αυτή την τελευταία την δοκίμασα γιατί ξέρω είναι από της αγαπημένες του Βασίλη. Και έχω καταλήξει σε ποιο θα πάρω. Καλύτερο από όλα μου ήρθε η black eagle όσες φορές και αν την δοκίμασα ακόμη και με κλειστά μάτια αργά γρήγορα πάνω κάτω μου καθόταν ακριβός στο ίδιο σημείο και έβλεπα κέντρο, έχει φοβερή εργονομία απίστευτο ζύγισμα δεν το καταλαβαίνεις στα χέρια σου. Μετά μου ερχόταν και η Μ2 αλλά το black eagle έχει διαφορική λαβή και ποιο λεπτή σε πάχος.
Το εκλεισα και αύριο το πρωί πάω για αγορά και θα δοκιμάσω και με 66εκ αύριο και θα επιλέξω ποια από της δυο 71εκ η 66εκ αυτή που δοκίμασα σήμερα ήταν με 71εκΕξαιρετικά θα τολμούσα να πω. Κοινώς και γαμω τα όπλα!!!! Άντε με το καλό
Αν θες γουρούνια περπατητό 66cm.Το εκλεισα και αύριο το πρωί πάω για αγορά και θα δοκιμάσω και με 66εκ αύριο και θα επιλέξω ποια από της δυο 71εκ η 66εκ αυτή που δοκίμασα σήμερα ήταν με 71εκ
66 ειναι το καλυτερο απο ζυγισμαΤο εκλεισα και αύριο το πρωί πάω για αγορά και θα δοκιμάσω και με 66εκ αύριο και θα επιλέξω ποια από της δυο 71εκ η 66εκ αυτή που δοκίμασα σήμερα ήταν με 71εκ
Για γενικό κυνήγι θα πάς σε 66, Η 71 είναι μπροστοβαρη αλλά βοηθάει πολύ στο καρτέρι.66 και 71 για μενα δεν εχει διαφορα, δεν την καταλαβαινω. Τα θεωρω ιδια κατηγορια. Εμφανισιακα μου αρεσουν οι μακριες καννες
Για να μη λεω ψεματα, μια Μ2 που ειχα σε 71 την ενιωθα λιγο μπροστοβαρη. Τα αλλα οχι.Για γενικό κυνήγι θα πάς σε 66, Η 71 είναι μπροστοβαρη αλλά βοηθάει πολύ στο καρτέρι.
Μια Φράνκι Μπλάκ Μάτζικ 76 που είχα επωμισει πριν χρόνια,πήγαινε μόνη της στο πετούμενοπολύ καλά ζυγισμένοΓια γενικό κυνήγι θα πάς σε 66, Η 71 είναι μπροστοβαρη αλλά βοηθάει πολύ στο καρτέρι.
Με'ι'μπι μπικοζ ιτ γουαζ ματζικ....Μια Φράνκι Μπλάκ Μάτζικ 76 που είχα επωμισει πριν χρόνια,πήγαινε μόνη της στο πετούμενοπολύ καλά ζυγισμένο
Ναι απλά θέλω για γενική χρίση και μάλλον θα πάω σε 71 αλλά θα δω και το 66. Σε 76 δεν υπάρχει αυτά ήταν τα δυο τελευταία.71 εκατοστά για όλα
Αν κ στο καρτέρι το 76 σου δίνει άαααααλλη εικόνα10 μέτρα πιο κοντά στο φέρνει....