Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα! Σημερα που πηγα σκοπευτηριο ηταν το ενα απο τα δυο παιδια που εχει το benelli 828U.μιλησα μαζι του..απο το οπλο εχει μεινει ευχαριστημενος.το κυνηγαει παντου και σκοπευτηριο.20 μπεκατσακια πηρε με αυτο φετος μου ειπε..το επιασα
πολυ καλο ζυγισμα και εργονομια.σου στελνω p.m το τηλ του,μιλησα μαζι του για σενα,παρτον να ρωτησεις οτι θες.και μια φωτο που εβγαλα το οπλο:
PwqXZmA.jpg
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Γιάννη

Ευχαριστώ Κωνσταντίνε!Επίσης...καλό υπόλοιπο!
Ευχαριστώ φίλε να σε καλά, δεν βλέπω την ώρα μου χει λείψει το εικοσαρι το m2 και τώρα έχω και την νεοθυγατερα που πρέπει να πάρει και αυτή το βάπτισμα του πυρός στα Άγια χώματα.

Εδώ ο κουρέας του χωριού (συνταξιούχος πλέον) φανατικός κυνηγός δεν ξερω και εγώ ποσα δίκανα εχει μερκελ Μπερέτα ,παιπερ, γαλλικά, Aya
Και περιμένουμε πως και πως να τα κληρονομήσει ο εγγονός που δεν ασχολείται να αρχίσει να ξεπουλαει.ha ha ha..big smile..buy..very funny.
Να μην τον είχαμε παππού

Ανεβάζω και εγω την Benelli ego του ΄΄πατέρα μου΄΄ ,που την αγόρασε το 2002 με σκοπό να την δώσει στο μέλλον στον γιό μου (18 χρονών εγω τότε.buy buy.).
Του λέω λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα θα την πάρω να ρίξω κανένα φυσίγγι (είναι ατουφέκιστη) και μου λέει... πάρτην αλλα βγάλε τον μειωτήρα,
Του λέω εντάξει, αλλα γιατί? Και μου απαντα.... ριξε εσύ τις πρωτες τρείς και μετά τρέχα να μην σε πετύχω....sarcastic.

WBozOxm.jpg

bvmo9Kg.jpg

iaMF3zb.jpg

FLqYxZf.jpg

QNzTIPh.jpg

20kumO5.jpg

Πανέμορφη και με πολύ ωραία ξύλα

Ανεβάζω και εγω την Benelli ego του ΄΄πατέρα μου΄΄ ,που την αγόρασε το 2002 με σκοπό να την δώσει στο μέλλον στον γιό μου (18 χρονών εγω τότε.buy buy.).
Του λέω λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα θα την πάρω να ρίξω κανένα φυσίγγι (είναι ατουφέκιστη) και μου λέει... πάρτην αλλα βγάλε τον μειωτήρα,
Του λέω εντάξει, αλλα γιατί? Και μου απαντα.... ριξε εσύ τις πρωτες τρείς και μετά τρέχα να μην σε πετύχω....sarcastic.

WBozOxm.jpg

bvmo9Kg.jpg

iaMF3zb.jpg

FLqYxZf.jpg

QNzTIPh.jpg

20kumO5.jpg
.asking. .RESPECT..RESPECT..RESPECT.

Πρώτη δοκιμή σήμερα μετα το κών ο και το πορτινγκ έριξα αρκετές τουφεκιές με τσοκ brain MR και φυσιγγια κατα κυριο λογω 30αρια ιδιογομωσης απο ανακρουση το οπλο σαν αεριων σκοτωσα 13 πουλια ολα τα πουλια σεκος και καθαρα σκοτωματα το οπλο εχει διαφορα στα σκοτωματα προς το καλύτερο βέβαια μάλλον είναι κλειστός συνδυασμός γιατί σε όσα δεν ήμουν πάνω έκανα αέρα σε 2 3 μακρινά τράβηξα μπροστά το οπλο περισσότερο και έπεσαν κεραυνοβολημενα η επέμβαση πετυχε.sarcastic.
Περισσότερα συμπεράσματα με τη νέα σεζόν πρώτα ο θεος

Benelli M1 Super90 με προέκταση αποθήκης. Ξέρουμε αν η προέκταση είναι μόνιμη ή αφαιρείται;
Αυτη που εχω εγω ειναι μονοκοματη.Ενας σωληνας που δεν "χωριζεται".Δεν το εχω δοκιμασει αλλα μαλλον ειναι βιδωτη στην βαση.

Status
Not open for further replies.
Back