Σπύρο έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στις επαναληπτικές, έτσι θα ήταν δύσκολο να μην έχει περάσει και η nova από τα χέρια μου. Την κυνήγησα 2 χρόνια, κυρίως στα
μπασίματα του Οκτώβρη και μερικά περπατητα και απογευματινά σε κιχλοκότσυφα . Ήταν με κάνη 61 εκ και εσωτερικά τσοκ. Η ποιότητα κατασκευής είναι σε υψηλά επίπεδα, τα πλαστικά άριστης ποιότητας και βλητικα δεν είχα κάποιο θέμα. Εμένα προσωπικά με βόλευε αφάνταστα η υπερυψωμένη ριγα και η ογκώδης πάπια. Το μεγάλο μειονέκτημα είναι πιστεύω το κοντάκι που πάει μονοκοματο με τη βάση έτσι ώστε δεν μπορεί κάποιος να επεμβη στα μέτρα του κοντακιου, αν και τώρα πλέον ακόμα και τα πλαστικά κοντακια δέχονται επεμβάσεις για τα μέτρα. Έκανα θυμάμαι και κάμποσα κυνήγια μπεκατσας μαζί της τότε που τα χέρια μου άντεχαν τα παραπανίσια κιλά. Δυστυχώς θυσιάστηκε και αυτή στο βωμό του σκοπευτηριου για αγορά όπλου. Ο νέος ιδιοκτήτης θυμάμαι ήταν από το Βόλο και την ήθελε αποκλειστικά για κυνήγι αγριοχοιρου. Επισης να προσθεσω τα καλα επιπεδα λείανσης σε κλειστρο και ράγες οπλισης που βοηθούσαν στην γρήγορη και εύκολη οπλιση. Σε γενικές γραμμές ένα πόλη καλό αξιόπιστο επαναληπτικό για σκληρή χρήση.