Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά το Μ2 comfort σε βαριές γομώσεις η ανάκρουση πως ειναι; Κλωτσάει πολυ;
Σε σχέση με το sx4 και Α350. Θα μου πείτε αυτα αερίου αλλα σε 2 καταστήματα μου το βγάζουν το Μ2 σχεδόν εφάμιλλο στο θεμα αυτό,παρόλο που ειναι αδράνεια.
Σηγουρα σε ένα αδρανιας την ακούς ποιο πολύ. Βέβαια σηνηθιο είναι ολλα.

Οπως το λες ...συνηθειο...εδω με χραπα χρουπα ...οταν δεν μπλοκαρε... τα εριχνα πιο γρηγορα απο ημι....αλλα κ οταν μπλοκαρε....παλι το θηρμα το επαιρνα....εριχνα...δεν εβγαζε το αδειο...κολλαγα το γεματο απο πισω...εκανα κινηση να πεταξω το γεματο μετα το αδειο...μετα το μπαμ!ολα συνηθεια...

Σε σχέση με το sx4 και Α350. Θα μου πείτε αυτα αερίου αλλα σε 2 καταστήματα μου το βγάζουν το Μ2 σχεδόν εφάμιλλο στο θεμα αυτό,παρόλο που ειναι αδράνεια.
Μέχρι 36 gr που εχω ριξει δεν κατάλαβα κάτι.Ποιο πάνω δεν ξερω αλλα και δεν πρόκειται να ρίξω...

EIMAI METΑΞΥ ΜΟΝΤΕΦΕΛΤΡΟ- Μ2 ΤL - VINCI MAT ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΜΠΛΟΚΕΣ
Σωτο τσεκαρε και την Browning maxus.. Φαρμακι το οπλο! Μακραν καλυτερο βλητικα απο την m2. Αφου θα παρεις κατι , αν μπορεις παρε κατι καλο. Οχι οτι τα αλλα δεν σκοτωνουν!!! ;)

Σωτο τσεκαρε και την Browning maxus.. Φαρμακι το οπλο! Μακραν καλυτερο βλητικα απο την m2. Αφου θα παρεις κατι , αν μπορεις παρε κατι καλο. Οχι οτι τα αλλα δεν σκοτωνουν!!! ;)
Φιλαράκι ξέρεις σε ποιο τοπικ βρισκεσε? ?Την άλλη φορά θα σε πιάσουμε εχμαλοτο .κανονησε.

Η αίσθηση της ανακρουσης είναι υποκειμενικη κ εχει να κάνει με τα μέτρα του κοντακιου αλλά κ την συνήθεια...
Σε απολυτους αριθμούς ένα όπλο αδρανειας αναμένεται να κλωτσησει περισσότερο ωστόσο εγώ μετά από 10 χρόνια με τη μ2 ελάχιστες φορές έχω νιώσει αβολα με την ανακρουση κ αυτές αφορούσαν φυσιγγια πάνω από 40 γρ ειδικών αποστολών...

Status
Not open for further replies.
Back