Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι κανονικές Μπενελι και όχι αυτές του χιλιαρικου είναι ανώτερα ποιοτικά όπλα από τα υπόλοιπα αυτογεμη μαζικής παραγωγής!Ο Μαύρος Αετός ο πρώτος είναι καραμπίνα θρύλος!
Χαχα πολύ καλό.να γίνεις ιστορικός καλύτερα
.yel.

1100€ είναι πολλά γιατί παίρνω μια καινούρια Remington.
Την πρωταθλήτρια της εφαρμοσμένης βλητικής.
Καλή η εφαρμοσμένη βλητική,αλλά την αξιοπιστία της benelli δεν νομίζω να μπορεί να της φτάσει!Τώρα τα λεφτά που ζητάει ο τύπος είναι άλλο ανέκδοτο φυσικά!

Καλή η Affinity?

Αν και είμαι φανατικός (δικαννάκιας), θα πω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της Franchi (affinity) είναι εξαιρετικό και ιδιαιτέρως μελετημένο (απ' αυτά που 'χω διαβάσει απ' τον Νικήτα Κυπρίδημο)...!!! Βάζει κάτω ακόμα και τις Benelli (με τις οποίες έχει όμοιο μηχανισμό) αλλά και τις Βeretta (που είναι αερίων, εκτός από κάνα - δυο μοντέλα της), όσον αφορά στον σιδηρόδρομο...! Βασικά, έχει "αθάνατο", άθραυστο σιδηρόδρομο, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες εταιρείες...!!!

Για του λόγου το αληθές, παραθέτω (για τους "καραμπινάκηδες" και όχι μόνο) και το αντίστοιχο κατατοπιστικότατο και εμπεριστατωμένο άρθρο του "γκουρού" των όπλων, Νικήτα Κυπρίδημου, από την ιστοσελίδα του:

http://oplognosia.com/?p=10546

Last edited:
Αν και είμαι φανατικός (δικαννάκιας), θα πω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της Franchi (affinity) είναι εξαιρετικό και ιδιαιτέρως μελετημένο (απ' αυτά που 'χω διαβάσει απ' τον Νικήτα Κυπρίδημο)...!!! Βάζει κάτω ακόμα και τις Benelli (με τις οποίες έχει όμοιο μηχανισμό) αλλά και τις Βeretta (που είναι αερίων, εκτός από κάνα - δυο μοντέλα της)...! Βασικά έχει "αθάνατο", άθραυστο σιδηρόδρομο, σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες εταιρείες...!!!

Για του λόγου το αληθές, παραθέτω (για τους "καραμπινάκηδες" και όχι μόνο) και το αντίστοιχο κατατοπιστικότατο και εμπεριστατωμένο άρθρο του "γκουρού" των όπλων, Νικήτα Κυπρίδημου από την ιστοσελίδα του:

http://oplognosia.com/?p=10546
Νικόλαε μην πέφτεις στην λούμπα των αθρογραφων....άκου καλύτερο μηχανισμό από την benelli....και καλύτερη από την beretta...θεωρώ πως δεν μπορεί να συγκριθεί με μια rafaello ή μια sbe οποιοδήποτε μοντέλο!

Νικόλαε μην πέφτεις στην λούμπα των αθρογραφων....άκου καλύτερο μηχανισμό από την benelli....και καλύτερη από την beretta...θεωρώ πως δεν μπορεί να συγκριθεί με μια rafaello ή μια sbe οποιοδήποτε μοντέλο!

Φίλε μου Benelli δεν θα γίνουν ποτέ αλλά ας μην βγαίνουμε offt .big smile.

Ηλία μου, ο Νικήτας Κυπρίδημος (που είναι ειδήμων και, παραδόξως, δηλωμένος "δικαννάκιας" και δαύτος) παραθέτει ατράνταχτα και "χειροπιαστά" στοιχεία/αποδείξεις στο συγκεκριμένο άρθρο...!!! Αν το διαβάσεις προσεκτικά και δίχως κάποια προκατάληψη, θα πειστείς...!!!

Υ.Γ.: Τα αυτογεμή Benelli και Franchi διαθέτουν όμοιο μηχανισμό λειτουργίας, δηλαδή αδρανείας με περιστροφικό κλείστρο (κεφαλή)!!! Η διαφορά έγκειται αλλού: στον σιδηρόδρομο...!!! Η Franchi Affinity συγκεκριμένα, έχει την υπεροχή εκεί...!!! Απ' την άλλη, τα αυτογεμή Beretta, διαθέτουν εντελώς διαφορετικό μηχανισμό: αερίων...!!!

Last edited:
topic.topic.
Ηλία μου ο Νικήτας Κυπρίδημος (που είναι ειδήμων και, παραδόξως, δηλωμένος "δικαννάκιας" και δαύτος) παραθέτει ατράνταχτα και "χειροπιαστά" στοιχεία/αποδείξεις στο συγκεκριμένο άρθρο...!!! Αν το διαβάσεις προσεκτικά και δίχως κάποια προκατάληψη, θα πειστείς...!!!
Δεν έχω καμία προκατάληψη φίλε Νικολάε...ούτε με Μπενελι κυνηγάω ούτε έχω κάποια συμφέρον να εναντίον της franchi...απλά γεμίσαμε" ειδήμονες" τύπου randy που αποθεώνει τους Τούρκους!Αφού είναι τόσο ανώτερη η franchi όλοι οι υπόλοιποι που αγοράζουν άλλα όπλα στις διπλές τιμές είναι αφελείς!topic.

Καλή η εφαρμοσμένη βλητική,αλλά την αξιοπιστία της benelli δεν νομίζω να μπορεί να της φτάσει!Τώρα τα λεφτά που ζητάει ο τύπος είναι άλλο ανέκδοτο φυσικά!
Ωραίο ανέκδοτο μπενελι και αξιοπιστια αλλά ότι γουστάρει ο καθενας

Ωραίο ανέκδοτο μπενελι και αξιοπιστια αλλά ότι γουστάρει ο καθενας
Ευρυπίδη με όποιο όπλο και να έχεις κόλλημα την αξιοπιστία των καλών Μπενελι οι υπόλοιπες ούτε στον ύπνο τους!ανεκδοτο θα ήταν άμα έλεγα beretta!

Νικόλα η Benelli δεν έχει φόβο μήπως σπάσει σιδηρόδρομος, γιατι πολύ απλά δεν εχει! :) Το επανατατικο βρίσκεται στο κοντακι. Επίσης η franchi φτιαχνεται στο Urbino από την ίδια την Benelli. Το οποίο δηλώνεται ρητως σφραγισμένα στη βάση της affinity

Αλλά να μου πεις και ποια Μπερέτα έχει περάσει απ' τα χέρια σου κι έχεις αυτή την αποψη
Η Βιτόρια και η 302,οι οποίες ήταν υποδειγματικά όπλα...χωρίς να έχω κανένα Παραπονο!Ξαναλέω δεν κυνηγάω με benelli και δεν το σκέφτομαι και στο εγγύς μέλλον αλλά η αξιοπιστία και η ποιότητα κατασκευής στα σοβαρά μοντέλα είναι αδιαμφισβήτητη!

Πάντως καλά τα λέει ... Ανάλογα το φυσιγγι! Πλάκα πλάκα επειδή μιλάμε για το συγκεκριμένο όντος είναι πολυ Στιβαρό όπλο και οι φωτός το αδικούν δεν είναι τόσο χοντροκομμένο όσο δείχνει. Το μόνο που δεν συμπάθησα ποτέ σε μ1 σβε είναι η πάπια η οποία δεν είναι καθόλου εργονομική. Δε μπορώ ακόμα επίσης να καταλάβω γιατί σε όλα τα τα μοντέλα Μ και ΣΒΕ έχουν τζόγο οι πάπιες... Υγ: ένας μάγκας γουρούνας μου πε για να βοηθάει στις γρήγορες επιμήσεις.

Status
Not open for further replies.
Back