Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα ευχαριστώ , δεν την έχω "στρώσει" ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Το κοντάκι comfort tech κάνει πράγματι δουλειά. Είναι ελαφριά και ξεκούραστη. Η βαφή της κάνης είναι φανταστική και αποτελεσματική, πράγματι πολύ ανθεκτική την βρήκα σε αρκετά κλαδιά νομίζοντας πως είχε γρατσουνιές, αργότερα την πέρασα με ένα πανί και δεν μπορούσα να δω το παραμικρό.
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220936.jpg
IMG-20190105-220857.jpg
Όμορφη και πολύ ωραίο ζύγισμα φίλε! Αφού από την πρώτη εντύπωση κιόλας σου έκανε τα γούστα, καλορίζικη!!!

Καλησπέρα ευχαριστώ , δεν την έχω "στρώσει" ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Το κοντάκι comfort tech κάνει πράγματι δουλειά. Είναι ελαφριά και ξεκούραστη. Η βαφή της κάνης είναι φανταστική και αποτελεσματική, πράγματι πολύ ανθεκτική την βρήκα σε αρκετά κλαδιά νομίζοντας πως είχε γρατσουνιές, αργότερα την πέρασα με ένα πανί και δεν μπορούσα να δω το παραμικρό.
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220936.jpg
IMG-20190105-220857.jpg
Καλοριζικη Δημήτρη!
Να την χαρεις!!

IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220936.jpg
IMG-20190105-220857.jpg
καλορίζικη καλές βολές και πολλά κέφια να σου κάνει :)

Κάποτε Μάνο ήμουν και γω κάθετος όμως χρηστικά δεν τα λυπάσαι.
Έτσι ακριβώς ... αρκεί τα πλαστικά να ειναι καλής ποιότητας, να μην τρίζουν , να μην ξεθωριάζουν , τρίβονται και γεμίζουν γρατζουνιές με το παραμικρό ... οπως σε αρκετά πλαστικά κοντακια με αξία κατω από 1.000, ακόμα και σε Benelli ....;)

για την μπεκάτσα ενα εικοσάρι με καλής ποιότητα πλάστηκα μέρη είναι οτι καλύτερο.
και εγω το cinergy το εχω στολίσει με παράσημα στα ξύλινα μέρη, αλλα χαλάλι δεν το λείπαμε γιατί το ευχαριστιέμαι
Γενικά πιστεύω Νικόλα ,τι βροχές θα φας ,τι τούμπες είναι και τα κυνηγοτοπια μας πέτρα και Άγιος ο Θεός που να γλυτώσει το ξύλο με τα ωραία νερά και τα λινελαια .

Έτσι ακριβώς ... αρκεί τα πλαστικά να ειναι καλής ποιότητας, να μην τρίζουν , να μην ξεθωριάζουν , τρίβονται και γεμίζουν γρατζουνιές με το παραμικρό ... οπως σε αρκετά πλαστικά κοντακια με αξία κατω από 1.000, ακόμα και σε Benelli ....;)
Και να λαστιχιαζουν άλλο κακό κιαυτο.

Οτι και να λεμε τα πλαστικα δεν φτανουν την ομορφια του ξυλου αλλα ειναι τοσο
λειτουργικα που σου λυνουν τα χερια.Αν παθει κατι απλα το παραγγελνεις και το
κουμπωνεις επανω,αντε τωρα καντω με ξυλο,αν θα ταιριαζουν τα νερα αν αν αν.
Βγηκανε στην αγορα για το κυνηγι στο βαλτο,εκει υπαρχει και το μεγαλυτερο
προβλημα.

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την αγωρα τσοκ για τη M2 , και αφωρα το kicks crio plas smoke light full για το βαλτο , και πια η διφωρα του με ενα τσοκ gemini crio plas με τις οπες αεριων .

Last edited:
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την αγωρα τσοκ για τη M2 , και αφωρα το kicks crio plas smoke light full για το βαλτο , και πια η διφωρα του με ενα τσοκ gemini crio plas με τις οπες αεριων .
Ενδιαφέρων θα έχει αυτό, αλλά θα μπορούσε να το απάντησή μόνο κάποιος που θα είχε τα τσοκ και τα έχει συγκρίνει σε πίνακα.

Εχω το κικς σε mobile σε μπενελι και το gemini αλλα οχι με τρυπες το απλο το κικς ειναι πολυ ανωτερο κακα τα ψεματα

Εχεις δικιο φιλε Τασο , απλα ρωταο αν καποιος φιλος τα εχει δοκιμασει , ειτε επειδη περασαν απο τη γκαμα τους , ειτε σε τεστ σε συγκριση με καποιο φιλο τους.
Φίλε μου THEOμιλάμε για το Geminiτίμιο τσοκ για την τιμή του και την απόδοσή του σε σχέση με τα τσοκ τα αυθεντικά τις Benelli, έχουμε και τα kicks smoke που υπόσχονται πολλά, περιμένω και εγώ με αγωνία να ακούσω εάν κάποιος τα έχει συγκρίνει με την ιδιά ονομαστική συσφίξει.

Εχω το κικς σε mobile σε μπενελι και το gemini αλλα οχι με τρυπες το απλο το κικς ειναι πολυ ανωτερο κακα τα ψεματα
Φίλε μου μπορείς να μας δώσεις λίγές πληροφορίες παραπάνω τι είδες, σε πουλιά, πίνακα και με τι τσοκ .

Εχεις δικιο φιλε Τασο , απλα ρωταο αν καποιος φιλος τα εχει δοκιμασει , ειτε επειδη περασαν απο τη γκαμα τους , ειτε σε τεστ σε συγκριση με καποιο φιλο τους.
Τα εχω και τα δύο στην ίδια συσφιξη...Και εχω ακριβώς την ιδια σύσφιξη στο kicks με αυτή που σκέφτεσαι...Είναι εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία ανάμεσα σε ένα κοινό ported τσοκ(Gemini) και σε ένα diagonal ported που λειτουργεί ως φρένο στη φούστα του συγκεντρωτηρα....Στον πίνακα δεν θα βγάλεις συμπερασμα αν τα συγκρίνεις...Ένα τσοκ φρένου δίνει κοντυτερη ατρακτο με πολλά σκάγια ανά κυβικό ...Θα δεις παντού έντονα κεντρακια -ομαδουλες σκαγιων που κάνουν δυνατά σκοτωματα μιας και οι μενουσες σε ένα τσοκ φρένου είναι μεγαλυτερες...Είναι δύσκολο μιας και λογω κοντης ατράκτου δεν συγχωρεί σκοπευτικα λάθη.Όταν όμως το μάθεις ειδικά σε οριακές ντουφεκιες θα μείνεις έκπληκτος με το ποσό μακριά σκοτώνει το όπλο σου...Τώρα το Gemini είναι ένα τσοκ value for money αλλά απλά είναι ενα κοινό τσοκ με porting ...

Δηλαδή και τα δυο στοκ είχαν βάλει στον πίνακα τα ιδιά σκάγια ?
Ποτέ δεν συνεκρινα σκάγια και ποσοστά σε πίνακα...Ίσως με φταίει το κόλλημα που έχω ότι μια τρισδιάστατη κατανομή δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε δύο διαστάσεις(πίνακα)...Το Gemini λοιπόν στο χαρτί έδινε αδύναμη περιφέρεια με έντονο κέντρο(μεγάλη σύσφιξη -μακριά ατρακτος )...το δε kicks στο χαρτί έβγαζε περιφέρεια που σκοτώνει...δεν καταλάβαινες που είναι το κέντρο της ντουφεκιας με άλλα λόγια...Το ξαναλέω ο πίνακας είναι μια απλή ένδειξη ...Μην κολλάμε στο χαρτί...

Δεν υπάρχει βλητικη απόδειξη σε αυτό , το καλό κ δυνατό σκοτωμα να το πω ωμα , είναι κάτι που βιώνεται κ δεν περιγράφεται με λόγια κ όσοι κυνηγούν καρτέρι κ έχουν εμπειρία από διάφορα οπλα μπορούν να το αντιληφθουν ...
Xωρις να υπαρχει λογος αντιπαραθεσης απλα για λογους βλητικης,να πω οτι απο την στιγμη που δεν μπορει κατι να αποδειχθει
βλητικα(σε πινακα) αλλα και η δυναμη κρουσης των σκαγιων(κινητικη ενεργεια) ολα τα υπολοιπα ειναι αυτο που λεμε απλα
γουστα.Χρονια τωρα δεν εχω παρατηρησει κατι λαθος στην ντουφεκια της Μπενελι με σχεδον ολα τα φυσιγγια του εμποριου
και μη.Οσο για τα φυσιγγια.....Κανενα φυσιγγι δεν ειναι ιδιο στα χερια μολις 2 κυνηγων.Ο καθε ενας μας εχει προσωπικα
σκοπευτικα κουσουρια.Δεν υπαρχει οπλο που να ριχνει ολα τα φυσιγγια και οπλο που διαλεγει φυσιγγια.Προσωπικα θα ελεγα
οτι ο ανθρωπινος παραγοντας ειναι στο 90%,ενα οπλο στο 5% και το φυσιγγι 5%.Γιαυτο λεμε οτι αυτος που ειναι πισω απο
το οπλο-φυσιγγι σκοτωνει.Ποιο πολυ ρολο παιζει η ψυχολογια του κυνηγου την ωρα που επωμιζει παρα τα υπολοιπα.
Ακουω συχνα και το αλλο απιστευτο απο μερικους....Πολυ μαλακο φυσιγγι!Το εριξες με αεριων,το ιδο θα πει και καποιος
με αδρανεια η και καποιος με πλαγιοκανο?Αρα κανενα φυσιγγι δεν ειναι σκληρο για αυτον που κυνηγουσε χρονια με μονοκανο
και αγορασε αυτογεμη αεριων:)

Status
Not open for further replies.
Back