Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μένει λάδι στα πλαστικά Χρήστο, στα μαλακα κομμάτια κ προφανώς κάτι γίνεται με το κρύο κ το υφαλμυρο νερό του Δ... Στεγνώνει κ επανέρχεται ... Κ μένα μόνο στο Δ μου έχει συμβεί 2-3 φορές κ το συνεδεσα με το ότι το είχα καθαρίσει πριν ανέβω κ το είχα περάσει όλο με λαδωμενο πανί ...
Άρη κι εγώ το ίδιο έκανα. Το λάδωσα καλά πριν φύγω. Μάλλον είναι συνδυασμός όλων (λάδι, νερό και κρύο). Ίσως θα πρέπει να προσέχουμε να μην πηγαίνει λάδι του όπλου και να ψεκάζουμε τα συνθετικά μέρη με κάποια μορφή σιλικόνης ...

Άρη κι εγώ το ίδιο έκανα. Το λάδωσα καλά πριν φύγω. Μάλλον είναι συνδυασμός όλων (λάδι, νερό και κρύο). Ίσως θα πρέπει να προσέχουμε να μην πηγαίνει λάδι του όπλου και να ψεκάζουμε τα συνθετικά μέρη με κάποια μορφή σιλικόνης ...
Τωρα δεν ειναι στην αρχικη του κατασταση?
Εγω δεν του κανω καμια περιποιηση προσωικα απο τη στιγμη που ξαναγινεται οπως πριν κ σε βαθος χρονου δεν μου εχει δημιουργησει θεμα στα πλαστικα..

Είναι απο σιλικόνη μάλλον και απορροφούν υγρασία από τις αμυχές την οποία αποβάλλουν όταν βρεθούν σε στεγνό περιβάλλον. Μου έχει τύχει αρκετές φορές στο πρόσθετο χτένι που έχω βάλει στο δίκανο(gel tek beretta) αλλα επανέρχεται σύντομα στην αρχική κατάσταση.
cycyAvC.jpg
Αυτό το ίδιο έχω βάλει κι εγώ στο μονόκαννο Baikal, κι έχει φάει αρκετές βροχές, αλλά δεν έχω προσέξει να παρουσίασε ποτέ αυτό που λέτε. Βέβαια λάδι δεν έχει πάει ποτέ πάνω του, και το νερό ήταν καθαρή βροχή και όχι υφάλμυρο, άσε που το σκούπιζα και το στέγνωνα αμέσως μόλις γύριζα σπίτι (κυνηγώ εκεί κοντά) ... ίσως δεν προλάβαινε να το επηρεάσει ...

Αυτό το ίδιο έχω βάλει κι εγώ στο μονόκαννο Baikal, κι έχει φάει αρκετές βροχές, αλλά δεν έχω προσέξει να παρουσίασε ποτέ αυτό που λέτε. Βέβαια λάδι δεν έχει πάει ποτέ πάνω του, και το νερό ήταν καθαρή βροχή και όχι υφάλμυρο, άσε που το σκούπιζα και το στέγνωνα αμέσως μόλις γύριζα σπίτι (κυνηγώ εκεί κοντά) ... ίσως δεν προλάβαινε να το επηρεάσει ...
Το αλατι κανει την ζημια Στέλιο

Τωρα δεν ειναι στην αρχικη του κατασταση?
Εγω δεν του κανω καμια περιποιηση προσωικα απο τη στιγμη που ξαναγινεται οπως πριν κ σε βαθος χρονου δεν μου εχει δημιουργησει θεμα στα πλαστικα..
Στην αρχική του κατασταση εναι τωρα. Αλλα καλο δε θα ηταν να το αποφεύγουμε αυτο με καποιο τροπο;

παρακαλω πολλυ τους εχοντες, τσοκακια κικς,και τζεμινη,αν εχουν πινακες με τα δυο αυτα τσοκ,με τις ιδιες συσφιξης,θα ηθελα να τις δουμε για να βγαλουμε ενα συμπερασμα,τι γινεται.εχουμε ακουση αλλη φορα οτι τα κικς βγαζουν εντονα κεντρα,και δεν σηκονουν σκοπευτικα λαθη,τωρα τα τζεμινη λενε βγαζει κεντρα,και οχι περιφερεια,τι γινεται τελικα?αν υπαρχουν πινακες δοκιμης που εχεται κανη,να τις δειξεται να παρουμε και μεις μια ιδεα,για τη διαφορα τον 2 αυτον τσοκ,τουλαχιστον στο θεμα κατανομης,γιατι την ατρακτο,δεν μπορουμε να τη δουμε.ευχαριστω.οσο για τον συγκετρωτηρα που λεμε οτι φρεναρη,προχτες ακουγα την εμπομπη του ιορδανογλου.και ελεγε οτι σε ενα εργοστασιο στην ιταλια,ειδαν προς εκπληξη τους,οτι πισο στον κονο προσαρμογης,ειχε 700 μπαρ πιεσης,και στο στομιο 70.εαν ριξεται εναν συγκετρωτηρα σκετο μες την κανη,ο συγκετρωτηρας δεν βγαινη πρεπη να τον σπροξης με βεργα.τα γεμινη που δουλευω,απο το 4αστρα, και μετα αφηνη πλαστικα του συγκετρωτηρα.δηλαδη τον φρεναρη.μηπως τελικα ειναι θεμα μαρκετιν?

παρακαλω πολλυ τους εχοντες, τσοκακια κικς,και τζεμινη,αν εχουν πινακες με τα δυο αυτα τσοκ,με τις ιδιες συσφιξης,θα ηθελα να τις δουμε για να βγαλουμε ενα συμπερασμα,τι γινεται.εχουμε ακουση αλλη φορα οτι τα κικς βγαζουν εντονα κεντρα,και δεν σηκονουν σκοπευτικα λαθη,τωρα τα τζεμινη λενε βγαζει κεντρα,και οχι περιφερεια,τι γινεται τελικα?αν υπαρχουν πινακες δοκιμης που εχεται κανη,να τις δειξεται να παρουμε και μεις μια ιδεα,για τη διαφορα τον 2 αυτον τσοκ,τουλαχιστον στο θεμα κατανομης,γιατι την ατρακτο,δεν μπορουμε να τη δουμε.ευχαριστω.οσο για τον συγκετρωτηρα που λεμε οτι φρεναρη,προχτες ακουγα την εμπομπη του ιορδανογλου.και ελεγε οτι σε ενα εργοστασιο στην ιταλια,ειδαν προς εκπληξη τους,οτι πισο στον κονο προσαρμογης,ειχε 700 μπαρ πιεσης,και στο στομιο 70.εαν ριξεται εναν συγκετρωτηρα σκετο μες την κανη,ο συγκετρωτηρας δεν βγαινη πρεπη να τον σπροξης με βεργα.τα γεμινη που δουλευω,απο το 4αστρα, και μετα αφηνη πλαστικα του συγκετρωτηρα.δηλαδη τον φρεναρη.μηπως τελικα ειναι θεμα μαρκετιν?
Συναδελφικα αν δεν μπεις μόνος σου στη διαδικασία να ψάξεις να ασχοληθείς και να πειραματιστεις δεν θα καταλάβεις τι γίνεται...Έχω περί τις τρεις χιλιάδες φωτο να ανεβάσω με πινακες ...αν δεν είσαι παράμετρος της δοκιμής δεν αποκτάς προσωπική εμπειρία...έντονα κέντρα λοιπόν μπορεί να είναι μικρές ομάδες σκαγιων από την ίδια βολή...τα κυαθια έχουν την τάση να αναγνωρίζουν το πορτινγκ .. σε Καμία περίπτωση όμως το porting του Gemini δεν κάνει το δάγκωμα που κάνει το kicks(Ίσως παίζει σημαντικό ρόλο η ποιότητα του συγκεντρωτηρα στη δική σου περίπτωση)..Και τέλος θα ξαναπώ κάτι και θα γίνω γραφικός...Κάτι που στο χώρο υφίσταται ταυτόχρονα σε τρεις διαστάσεις δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε δύο...

Ύ.Γ.Αυτό με τη βέργα και τον συγκεντρωτηρα δεν κατάλαβα...

Συναδελφικα αν δεν μπεις μόνος σου στη διαδικασία να ψάξεις να ασχοληθείς και να πειραματιστεις δεν θα καταλάβεις τι γίνεται...Έχω περί τις τρεις χιλιάδες φωτο να ανεβάσω με πινακες ...αν δεν είσαι παράμετρος της δοκιμής δεν αποκτάς προσωπική εμπειρία...έντονα κέντρα λοιπόν μπορεί να είναι μικρές ομάδες σκαγιων από την ίδια βολή...τα κυαθια έχουν την τάση να αναγνωρίζουν το πορτινγκ .. σε Καμία περίπτωση όμως το porting του Gemini δεν κάνει το δάγκωμα που κάνει το kicks(Ίσως παίζει σημαντικό ρόλο η ποιότητα του συγκεντρωτηρα στη δική σου περίπτωση)..Και τέλος θα ξαναπώ κάτι και θα γίνω γραφικός...Κάτι που στο χώρο υφίσταται ταυτόχρονα σε τρεις διαστάσεις δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε δύο...

Ύ.Γ.Αυτό με τη βέργα και τον συγκεντρωτηρα δεν κατάλαβα...
ευχαριστω για την απαντηση τα καταλαβα,αλλα αν εχης πινακες βαλε να δουμε.ευχαριστω

Λοιπόν θέλω να σας περιγράψω ένα περίεργο για μένα περιστατικό που το συναντώ πρώτη φορά. Περίπου 6 ώρες στο Δ με τη Μ2, με καιρό με πολύ κρύο, 6 μποφόρ βοριά και συνεχόμενο χιονόνερο που σου τρυπούσε τα μάγουλα. Επιστροφή στο αυτοκίνητο και όπως ήταν όλα μούσκεμα ενώ δεν το έκανα ποτέ άλλη φορά, έβαλα το όπλο στην θήκη με το σκεπτικό ότι όλα θα πάνε για στέγνωμα μαζί και η θήκη. Όταν λοιπόν έφτασα στο σπίτι, έβγαλα το όπλο και έπαθα σοκ. Είδα στο κοντάκι τα μαλακά του πλαστικά (χτένι και πέλμα) σαν αρρωστημένα. Όπου υπήρχε ίχνος γρατζουνιάς από το περπατητό έδειχναν σαν το έσκισε με μαχαίρι. Χτένι και πέλμα ήταν σαν μαλακό τζελ γεμάτα φουσκίτσες σαν να έχει πέσει οξύ. Μες στη στεναχώρια, άφησα το όπλο στο καλοριφέρ να στεγνώσει και όσο περνούσε η ώρα έδειχναν τα πλαστικά να επανέρχονται. Τελικά μετά από κάποιες ώρες είχαν επανέλθει στην αρχική τους μορφή. Οι γρατζουνιές ούτε που φαινόταν στο μάτι και το πλαστικά είχαν την αρχική τους σκληρότητα. Πέλμα και χτένι στην αρχική τους κατάσταση! Δεν ξέρω αν ήταν το κρύο, το χιονόνερο, η τοποθέτηση στην θήκη ή ο συνδυασμός αυτών αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο το περιστατικό. Ίσως οι χημικοί, οι γνώστες και οι ομοιοπαθείς του φόρουμ, μας δώσουν κάποια εξήγηση αλλά και λύση να μην επαναληφθεί... :)
ότι σου είπαν παραπάνω τα παιδιά
το νερό το επηρεάζει πολύ,το έχω δεί πολλές φορές στην m2 φίλου μου που έφτανε να κρέμεται σαν σακκούλα
καλό σκούπισμα μετά από βροχή πριν το βάλεις στη θήκη και στο σπίτι στέγνωμα αλλά όχι κοντά σε θερμαντικό καλύτερα :)

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Όποτε όμως γίνεται αυτό υπό βροχή από οποιονδήποτε λόγο, δεν θα επηρεάζει και στην σκόπευση; Ειδικά με το πέλμα αν κρεμάει σαν σακούλα όπως γράφει παραπάνω ο Μάκης, δεν θα επηρεάζεται η επώμισή μας και κατά συνέπεια η τουφεκιά μας; think

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Όποτε όμως γίνεται αυτό υπό βροχή από οποιονδήποτε λόγο, δεν θα επηρεάζει και στην σκόπευση; Ειδικά με το πέλμα αν κρεμάει σαν σακούλα όπως γράφει παραπάνω ο Μάκης, δεν θα επηρεάζεται η επώμισή μας και κατά συνέπεια η τουφεκιά μας; think
εγώ λέω δεν επηρεάζεται αλλά σου σπάνε τα νεύρα :)

Σημερα καναμε δοκημη τη
A400 EXTREME UNICO PLUS με τη sbe3 συγκρητικο λοιπον η plus ειχε καλητερες κατανομες και συγκετρωσεις απο την μπενελι αλλα εχασε κατα κρατος στο τεστ διατρισης στο βαληστικο ζελε με ολλα τα φυσιγγια ατσαληνα και μολυβδου η μπενελι ειχε 6 με 7 ποντους παραπανω penetration στα θετητα της μπερετα η χαμηλη ανακρουση και καλησκοπευτηκη γραμη
Αν μου ελεγες ποιο θα διαλεγα θα επερνα το μπενελι ποιο ποιοτηκη απο την plus που εξακολουθει το συδηροδρωμο να τον εχει κολημενο και οχι ενα μασιφ κοματι

Σημερα καναμε δοκημη τη
A400 EXTREME UNICO PLUS με τη sbe3 συγκρητικο λοιπον η plus ειχε καλητερες κατανομες και συγκετρωσεις απο την μπενελι αλλα εχασε κατα κρατος στο τεστ διατρισης στο βαληστικο ζελε με ολλα τα φυσιγγια ατσαληνα και μολυβδου η μπενελι ειχε 6 με 7 ποντους παραπανω penetration στα θετητα της μπερετα η χαμηλη ανακρουση και καλησκοπευτηκη γραμη
Αν μου ελεγες ποιο θα διαλεγα θα επερνα το μπενελι ποιο ποιοτηκη απο την plus που εξακολουθει το συδηροδρωμο να τον εχει κολημενο και οχι ενα μασιφ κοματι
Ε τι λεγανε οι μαλακες οτι θα είναι μασιφ στην Πλας

... αλλα εχασε κατα κρατος στο τεστ διατρισης στο βαληστικο ζελε με ολλα τα φυσιγγια ατσαληνα και μολυβδου η μπενελι ειχε 6 με 7 ποντους παραπανω penetration ...
Συγνώμη Τεό, 6-7 πόντους διαφορά στη διάτρηση ???? Πολύ δεν είναι ??? Δηλαδή η συνολική διάτρηση πόση ήταν; 60-70 πόντους ??? Σε ποια απόσταση έγιναν οι δοκιμές ???
Δεν έχω προσωπική εμπειρία από δοκιμές σε βαλλιστικό ζελέ, αλλά έχω διαβάσει κι έχω δει βιντεάκια, γι'αυτό αυτά τα νούμερα μου φαίνονται υπερβολικά ... Μήπως εννοούσες κάτι άλλο ???

Σημερα καναμε δοκημη τη
Ας μας ξαναπουνε λοιπόν ότι δεν σκοτώνουν οι κάνες της benelli...τι άυλο είχε η sb3?

Status
Not open for further replies.
Back