Παίζει μπάλα με τους Βέλγους ο Γιώργος νομίζω![
Κάτι θα ξέρει παραπάνω.....think να υποθέσω (Αμερικανάκι έχει).![]()
Παίζει μπάλα με τους Βέλγους ο Γιώργος νομίζω![
Κάτι θα ξέρει παραπάνω.....think να υποθέσω (Αμερικανάκι έχει).![]()
Να σου συμπληρώσω και ότι όλα σκοτώνουν γιατί για αυτό φτιάχτηκαν.....κατά τα άλλα τα είπες τέλειαΟποίος έχει πάρει franchi πρώτο όπλο , λέει για αυτά . Άλλος πήρε benelli αγαπά benelli. Το ίδιο για κάθε μάρκα . Όπλα μαζικής παραγωγής με μικρές έως ασήμαντες διάφορες για κυνηγετική χρήση . Ποιοτικά είναι όλα , και ατέλειες έχουν όλα . Merkel, simson , browning , beretta , Krieghoff K-80 κ.α για όλα θα ακούσεις κάτι .
Οποίος έχει πάρει franchi πρώτο όπλο , λέει για αυτά . Άλλος πήρε benelli αγαπά benelli. Το ίδιο για κάθε μάρκα . Όπλα μαζικής παραγωγής με μικρές έως ασήμαντες διάφορες για κυνηγετική χρήση . Ποιοτικά είναι όλα , και ατέλειες έχουν όλα . Merkel, simson , browning , beretta , Krieghoff K-80 κ.α για όλα θα ακούσεις κάτι .
Μπράβο βρε παιδιά, πολύ σωστά τα λέτε.Να σου συμπληρώσω και ότι όλα σκοτώνουν γιατί για αυτό φτιάχτηκαν.....κατά τα άλλα τα είπες τέλεια
Νομίζω το κουμπί στα περισσότερα θέματα των όπλων όσων αφορά την ευστοχία μας είναι τα μέτρα στο κοντάκι.....τα υπόλοιπα για μένα ακολουθούν πολύ μετά (Κώνοι, αυλοί κλπ)
Σίγουρα κάποια μοντέλα βγάλαν προβλήματα άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο είτε ιταλικά, είτε βέλγικα, είτε ρώσικα, είτε αμερικάνικα....
πάρτε αυτό που σας κάθεται στο μάτι και θα γουστάρετε να κρατάτε φτιάξτε τα μέτρα στο κοντάκι και απολαύστε το .... το σίγουρο είναι ότι θα σκοτώνει
Τώρα για το ποιοτικό που λέτε παραπάνω, έχω στο σπίτι ένα δίκαννο browning bss, breda altair, benelli black eagle 1, browning maxus, δεν βλέπω τις ιταλίδες να υστερούν σε ποιότητα σε καμία περίπτωση!
Συγχαρητήρια για την επιλογή.έχω στο σπίτι ένα δίκαννο browning bss
Ετσι Κώστα .ειπες αυτο που είναι τον βασικό.Μετρα στο κοντάκι . Με κάλυψες .Να σου συμπληρώσω και ότι όλα σκοτώνουν γιατί για αυτό φτιάχτηκαν.....κατά τα άλλα τα είπες τέλεια
Νομίζω το κουμπί στα περισσότερα θέματα των όπλων όσων αφορά την ευστοχία μας είναι τα μέτρα στο κοντάκι.....τα υπόλοιπα για μένα ακολουθούν πολύ μετά (Κώνοι, αυλοί κλπ)
Σίγουρα κάποια μοντέλα βγάλαν προβλήματα άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο είτε ιταλικά, είτε βέλγικα, είτε ρώσικα, είτε αμερικάνικα....
πάρτε αυτό που σας κάθεται στο μάτι και θα γουστάρετε να κρατάτε φτιάξτε τα μέτρα στο κοντάκι και απολαύστε το .... το σίγουρο είναι ότι θα σκοτώνει
Τώρα για το ποιοτικό που λέτε παραπάνω, έχω στο σπίτι ένα δίκαννο browning bss, breda altair, benelli black eagle 1, browning maxus, δεν βλέπω τις ιταλίδες να υστερούν σε ποιότητα σε καμία περίπτωση!
Ε είπαμε βρε Γιώργο.
Το πήγες στο άκρο εσύ! Beretta, Benelli, Franchi έχουν τεράστια ιστορία...
Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου αλλά όπως έχεις καεί εσύ και η παρέα σου από τα Ιταλικά όπως λες έτσι υπάρχουν και εκατοντάδες άλλοι που δεν θέλουν να τα βλέπουν ούτε ζωγραφιστά τα αμερικάνικα γιατί τα έχουν δει και από την καλή και από την ανάποδη!!! Πριν πάρω την α390 προσανατολιζόμουνα για αμερικάνικο έτσι για την αλλαγή αλλά διαβάζοντας σε διάφορα forum τόσα παράπονα από κατόχους αμερικάνικων όπλων δεν παίζει σε καμιά ταλική μάρκα με εξαίρεση την fabarm!Όλοι μιλάγανε για την τουφεκιά τους αλλά από προβλήματα άλλο τίποτα!Iστορια μπορει να εχουν... αλλα απο ποιοτητα ειπαμε πασχουν.
Δεν το γραφω ετσι ξεκαρφωτο για να το λεω φυσικα και υπαρχει λογος
αλλωστε εχω γραψει και σε παλια ποστ μου εμπειριες προσωπικες αλλα και φιλων μου
που απο πολυ παλια ειμαστε κι εμεις με τα ιταλικα,
τοσα χρονια τα φαγαμε στη μαπα, και τα γνωρισαμε απο την καλη.
Ε μετα απο τοσα χρονια καταληξαμε στις Αμερικανες... και βρηκαμε την υγεια μας.
Ξεχνιουνται αυτα τα πραγματα?
Ο Γιώργος είναι πονηρός....Παίζει μπάλα με τους Βέλγους ο Γιώργος νομίζω!
Παρτε ρωσηκα να σωθητεΠοια αμερικανικά δεν έχουν ζημιές ρωταω εγώ που έχω και από τις 2 ρατσες 3 + 2
Η 1100? (Εδώ γελάμε)
Η αυτο5?
Oi sx3 sx2 ?
Όλα έχουν ζημιες ειδικά αν τους πινεις το αίμα
Και οι ιταλικές είχαν και εχουν τα θέματα τους δεν αμφιβαλει κανένας.
Το να λεμε πήρα αμερικανικο και σωθηκα η πήρα ιταλικο και σώθηκα δεν στέκει στα δικά μου μάτια από αυτά που εχει δείξει η ιστορια.
Ευχαριστώ πολύ,Συγχαρητήρια για την επιλογή.