Πρέπει να έχεις πάνω από 100 μηνύματα για να βάλεις αγγελία φίλε μου. Καλή συνέχεια.παιδια μια ερωτηση προς τους υπευθυνους του σαιτ εβαλα μια αγγελια για μια καραμπινα γιατι δεν υπαρχει μπορει να μου πει καποιος think
Συμφωνώ με το Νίκο.εξαρταται τι κυνήγια κανείς.θα βοηθούσε να μας έλεγες τι κυνηγάς.ειναι σε καλη κατάσταση τα όπλα?Καλήμερα θα ήθελα την γνώμη σας για 2 όπλα το ένα είναι μια Super 90 mod 1994 71cm 5 tsok εσωτερικά και το άλλο είναι μια Becaccia mod 2005 ευχαριστώ.
Κατα την γνώμη μου θα κράταγα για γενικό κυνήγι την Super 90! Οι λόγοι ειναι οτι επειδή το όπλο ειναι αδράνειας ειναι ελαφρύ μπροστά,και παρόλο που έχει 71cm κανη στρίβει γρήγορα.επισης η σκοπευτική γραμμή που έχει η 71 κανη θα σε βοηθήσει και σε πιο μακρύνους στόχους,σε σχέση με την Becaccia που έχει 61cm κανη.εκρηξη στομίου,αναπήδηση κανης,ανάκρουση ειναι επισης πλεονέκτηματα της super 90 με την 71 cm κανη σε σχέση με την Becaccia με την 61..Καλήμερα θα ήθελα την γνώμη σας για 2 όπλα το ένα είναι μια Super 90 mod 1994 71cm 5 tsok εσωτερικά και το άλλο είναι μια Becaccia mod 2005 τα όπλα είναι σε αρίστη κατάσταση, κυνήγι γενικό περπάτημα τσίχλα μπεκάτσα τα όπλα είναι δικά μου απλός σκεφτόμουν να δώσω το ένα από τα 2 .
Να το χαίρεσαισας ευχαριστω ολους τελικα το καινουργιο μωρο ηρθε benelli m2 comfort
Καλες τουφεκιες!σας ευχαριστω ολους τελικα το καινουργιο μωρο ηρθε benelli m2 comfort
Καλορίζικο με αμέτρητες κι αξέχαστες τουφεκιές!σας ευχαριστω ολους τελικα το καινουργιο μωρο ηρθε benelli m2 comfort
Καλοντουφεκο φίλε!σας ευχαριστω ολους τελικα το καινουργιο μωρο ηρθε benelli m2 comfort
Να το χαίρεσαι!σας ευχαριστω ολους τελικα το καινουργιο μωρο ηρθε benelli m2 comfort