Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οσοι κυνηγατε βαλτο καλο ειναι να περασετε μια κεραμικη ματ βαφη για να αποφευγετε τετοια αποτελεσματα υγρασιας
καθως και αντανακλασεις απο γυαλιστερες κανες που τα παπια και οι φασσες τα ξερουν απεξω......
ΑLEX ενω εγραφα ηδη και εσυ ειχες απαντηση πανω στο ιδιο σκεπτικο .Χαιρομαι .

Στις μ2 εκτός από την ευαισθησία της κάννης σε οξύ δόσεις, έχει διαπιστωθεί άλλο θέμα? Λειτουργικό?
Καλησπερα ξερω κάτοχο m2 που εχει στπ ιστορικο του 500 φυσίγγια χωρις εμπλοκή! Μιλαμε παντα απο 34γρ και πανω... Οκτασφαιρη και το μονο κακο γισ αυτον εινσι η ριγα που δεν τον βολευει μάλλον επειδη ειναι αρκετα μικροσωμος. Την εχω επωμισει και μου ηρθε μια χαρα! Η κομφορτ εκδοση παντα ετσι... Δεν ξερω αν εχει διαφορα απο την απλη!!

την εχω 5 χρονια τωρα. με πολλα κυνηγια βαλτο, λασπες,νερα κλπ. μετα απο ενα κυνηγι ειχα λυσει την αποθηκη κ εβγαζα λασπη απο μεσα.
κανενα προβλημα. της εχω κανει ceracote στη βαση τον δευτερο χρονο, καθαρα για δικους μου αισθητικους λογους.
Η cerakote σου αντεχει? Στα γδαρσιματα?

Ναι, είμαι πολύ ευχαριστημενος από το αποτελεσμα. Μέχρι στιγμής (3 χρόνια) οπως την πρώτη μέρα
Αν ηταν θα ειχαν φανει καποια σημαδια.... εγω ειχα κανει βαφη τεφλον σε γνωστο μαγαζι την βαση της beretta το 2014 και στις γωνιες εχει αρχισει να ασπριζει:(!!!

Εμπλοκές προβλήματα τροφοδοσίας από έντονη πίεση ελατηρίου αποθήκης στο καμάκι, μικρή κρούση από σφύρα σκανδάλης κλπ
Αν και δουλευα ΜΒ36 στο 1,95Χ38 δεν καταλαβα τιποτα απο τα παραπανω,οπως εχει πει και ο φιλος εχουμε και μια
σφεντονα στην τσεπη για καθε ενδεχομενο εμεις που κραταμε Benelli.Πολυ θα ηθελα ομως να μπορουσα να ρωτησω
τις φασσες και τα πρασινα που διπλωσαν στα 60+ μετρα πως τους φανηκε η ευαισθησια της κανης που τα εκαψε!

Αν και δουλευα ΜΒ36 στο 1,95Χ38 δεν καταλαβα τιποτα απο τα παραπανω,οπως εχει πει και ο φιλος εχουμε και μια
σφεντονα στην τσεπη για καθε ενδεχομενο εμεις που κραταμε Benelli.Πολυ θα ηθελα ομως να μπορουσα να ρωτησω
τις φασσες και τα πρασινα που διπλωσαν στα 60+ μετρα πως τους φανηκε η ευαισθησια της κανης που τα εκαψε!
.sarcastic. .congrats..well done.

Καλησπέρα παιδια! Ψάχνοντας τωρα τελευταία για οπλο μπηκα στην διαδικασία να μαθω τι ειναι αυτα τα εργαλεία που λέγονται οπλα... Ακούγοντας απο δω κι απο εκει ανοιξα την ντουλαπα να δω τι γραφει πανω το οπλο του γερου μου... Πρόκειται για benelli super 90 ξυλινη περι του 2000 κατασκευή με σταθερό τσοκ **... Διπλα ανέφερε πως δεν ειναι Magnum (2-3/4')... Το οπλο αυτο εχει ριξει τα παντα απο 36 γραμμ. Και πανω και δεν εχει σπασει!!! Ομως Ο βαση της κανης την εχει "ψιλοακουσει" πιστεύω επειδη ειναι λιγο μαύρη. Για δωστε τα φωτα σας στην αμαθή αρχοντια μου!! Πρεπει να ανησυχώ;;
Επισης αναφερω επιγραμματικά πως το οπλο εχει τουφεκισει κάπου στα 500 φυσεκια εκ των οποιων τα 150 ειναι σιγουρα σεμι και μάγκνουμ... Συγγνώμη αν σας κουρασα!

Καλησπέρα παιδια! Ψάχνοντας τωρα τελευταία για οπλο μπηκα στην διαδικασία να μαθω τι ειναι αυτα τα εργαλεία που λέγονται οπλα... Ακούγοντας απο δω κι απο εκει ανοιξα την ντουλαπα να δω τι γραφει πανω το οπλο του γερου μου... Πρόκειται για benelli super 90 ξυλινη περι του 2000 κατασκευή με σταθερό τσοκ **... Διπλα ανέφερε πως δεν ειναι Magnum (2-3/4')... Το οπλο αυτο εχει ριξει τα παντα απο 36 γραμμ. Και πανω και δεν εχει σπασει!!! Ομως Ο βαση της κανης την εχει "ψιλοακουσει" πιστεύω επειδη ειναι λιγο μαύρη. Για δωστε τα φωτα σας στην αμαθή αρχοντια μου!! Πρεπει να ανησυχώ;;
Επισης αναφερω επιγραμματικά πως το οπλο εχει τουφεκισει κάπου στα 500 φυσεκια εκ των οποιων τα 150 ειναι σιγουρα σεμι και μάγκνουμ... Συγγνώμη αν σας κουρασα!
Λευτέρη τη εννοείς η βάση είναι λίγο μαύρη, προφανώς εννοείς από τα κατάλοιπα που είναι ακαθάριστο; σίγουρα πάντως το να δοκιμάζει κάποιος την αντοχή ενός όπλου με ακατάλληλα φυσηγγια για τις προδιαγραφές του μοντέλου δεν είναι και ότι καλύτερο όταν μάλιστα τα χέρια και τα μάτια βρίσκονται σε τόσο μικρή απόσταση. Κατά τα άλλα είναι ένα όπλο που έχει αποδείξει χρόνια την αξία του στην αγορά και στην συγκεκριμένη δικιά σου περίπτωση και την αντοχή του και για να μην παρεξηγηθώ η ενσταση μου αφορά μόνο τα μαγκνουμ μιας και ρίχνονταν από ακατάλληλη θαλαμη.

Λευτέρη τη εννοείς η βάση είναι λίγο μαύρη, προφανώς εννοείς από τα κατάλοιπα που είναι ακαθάριστο; σίγουρα πάντως το να δοκιμάζει κάποιος την αντοχή ενός όπλου με ακατάλληλα φυσηγγια για τις προδιαγραφές του μοντέλου δεν είναι και ότι καλύτερο όταν μάλιστα τα χέρια και τα μάτια βρίσκονται σε τόσο μικρή απόσταση. Κατά τα άλλα είναι ένα όπλο που έχει αποδείξει χρόνια την αξία του στην αγορά και στην συγκεκριμένη δικιά σου περίπτωση και την αντοχή του και για να μην παρεξηγηθώ η ενσταση μου αφορά μόνο τα μαγκνουμ μιας και ρίχνονταν από ακατάλληλη θαλαμη.
Δεν ξερω αν ειναι απτην καπνα...λες μεχρι σεμι μαγκνουμ δλδ να μην εχει θεμα;

https://www.kalkantzakos.com/Product/6344/academia-raffaello,-imiautomati-karampina-benelli
Αυτό που θέλουν να βάλουν τα πάντα σε ένα μοντέλο... Αντε κάννη 76 κι αυτό που θα πάρει benelli με τέτοιο μήκος θα ποντάρει στο καλύτερο swing... Τη Ρίγα με ανθρακονιμα τι την έβαλαν αν υπάρχει τέτοια επιλογή?!??? 76 κάννη εννοώ!
Μονο βαφή be diamond η και κώνος 1,5?

Status
Not open for further replies.
Back