Tolis SBE1
Banned
Εγω δε το αλαζω με τπτΔεν πηγαν τυχαία στα περιστροφικα κλείστρα οι εταιρίες Τολη
Εγω δε το αλαζω με τπτΔεν πηγαν τυχαία στα περιστροφικα κλείστρα οι εταιρίες Τολη
Καλημέρα. Από 870 έβαλα σε Μ2 πριν ένα μήνα σε 71cm.Καλημέρα στην όμαδα.
Μετα απο πολύ κουβέντα για τα Benello-remi θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες απο τους κατέχοντες.
Προσπάθησα να διαβασω τις αρχικές σελήδες του thred αλλά ουτε εβγαλα ακρη ούτε φωτο υπάρχουν.
θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η πατεντα γίνεται σε όλα τα μοντέλα της εταιρίας (μονο Μ2 ή και SL80 ή SBE)
Διαβασα ότι καποιοι εχουν παρει κανη απο 870 και καποιοι απο 1100???(με τισ τρύπες τι γίνεται)
Εξακολουθεί να υπαρχει το προβλημα με την ανακρουση?
Κόστος μετατροπής περιπου
Ευχαριστώ πολύ.
Στον Κύργια ρώτησες;Παίδες καλησπέρα, ξερει κανείς αυτό (mid bead)που το βρίσκουμε;
Κυργιας κανα 12€ περιπουΠαίδες καλησπέρα, ξερει κανείς αυτό (mid bead)που το βρίσκουμε;
Ειναι για τη μεσαία θέση πάνω στη ρίγα.
![]()
Ρωτησα χθες το πρωι μεσω της σελίδας αλλα δεν πηρα ως το βραδυ απάντηση,Στον Κύργια ρώτησες;
Τολη τελικα πήρα απάντηση, ειναι στα 8,40Κυργιας κανα 12€ περιπου
Δηλαδη ρε ηλια μια χαρα τιμη το μπιλακι το τοσο δα ???παρε απο vendors εχει νομιζω και λεπτοτεροΡωτησα χθες το πρωι μεσω της σελίδας αλλα δεν πηρα ως το βραδυ απάντηση,
τελικά ξανάστειλα σήμερα και μου απαντήσανε.
Τολη τελικα πήρα απάντηση, ειναι στα 8,40
![]()
Μεταφορικα αντικαταβολη που παμε???Ρωτησα χθες το πρωι μεσω της σελίδας αλλα δεν πηρα ως το βραδυ απάντηση,
![]()
Χωρίς το μεσαίο στόχαστρο μήπως είναι καλύτερα γιατί προσωπικά με μπερδεύει λίγοΜεταφορικα αντικαταβολη που παμε???
Τόλη η τιμή που ειδα στο αμερικα ειναι 20 ευρώ, οπότε το 8,40 σε σχέση με το εξω φαίνεται φθηνό, αν το δεις ρεαλιστικά ομως και τα 8 ευρω παραειναι πολλα. Μολις κοιταξα και στο vendors, 1,90 εχει εκει ενα παρόμοιο.Δηλαδη ρε ηλια μια χαρα τιμη το μπιλακι το τοσο δα ???παρε απο vendors εχει νομιζω και λεπτοτερο
Υποτίθεται οτι το μεσαίο βοηθάει, εγω μόνο ΧΩΡΙΣ μεσαιο εχω κυνηγίσει και ειμαι πενα, απλα ηθελα να το βαλω για να ειναι ολοκληρομένο το όπλο, και αν δεν μου δημιουργεί πρόβλημα στη σκόπευση θα το άφηνα μόνιμα πάνω.Χωρίς το μεσαίο στόχαστρο μήπως είναι καλύτερα γιατί προσωπικά με μπερδεύει λίγο![]()
Ο Κύργιας στέλνει στο πιο κοντινό σου κατάστημα που συνεργάζεται χωρίς επιπλέον χρέωσηΜεταφορικα αντικαταβολη που παμε???
Καλό αυτο! θα παρω ενα τηλ να μαθω γιατι με τα email δεν βγαζεις ακρη.Ο Κύργιας στέλνει στο πιο κοντινό σου κατάστημα που συνεργάζεται χωρίς επιπλέον χρέωση
Μονοπωλειο φιλε μου καρφι δε τους καιγετε μακραν καλυτερος απο τν μπερεττα ομωςΚαλό αυτο! θα παρω ενα τηλ να μαθω γιατι με τα email δεν βγαζεις ακρη.
Ηλία αυτό δεν κάνει ρε φίλε;Ρωτησα χθες το πρωι μεσω της σελίδας αλλα δεν πηρα ως το βραδυ απάντηση,
![]()
Στν τόπο που διαμένεις Ηλία δν υπάρχει κάποιο κυνηγετικό κατάστημα...;;;Παίδες καλησπέρα, ξερει κανείς αυτό (mid bead)που το βρίσκουμε;
Ειναι για τη μεσαία θέση πάνω στη ρίγα.
![]()
Υπάρχει στα 40 χιλιόμετρα, ετοιμοπαράδοτο δεν υπαρχει, μονο μεσω του κυργια.Στν τόπο που διαμένεις Ηλία δν υπάρχει κάποιο κυνηγετικό κατάστημα...;;;
![]()
Υπάρχει στα 40 χιλιόμετρα, ετοιμοπαράδοτο δεν υπαρχει, μονο μεσω του κυργια.
αλλα κοιτάζω μηπως βρω παρόμοιο απο αλλου..Βρηκα "χρυσό" σε ακριβώς ιδιο σχημα(βασικα αυτο που ανέβασε ο Γιωργος απο πανω, αλλα εψαχνα ασυμένιο. Και να μην βρεθει δεν χαλασε κ ο κόσμος, ουτως η αλλος για "γουστο" το θελω περισσότερο, λειτουργικά ειμαστε κομπλε
![]()