Λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευήςΤι διαφορα εχει με την 4?
Λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευήςΤι διαφορα εχει με την 4?
Ευχαριστω! Μονο με την sx3 εχω ριξει....αλλα μου φαινονται ιδιες... γιαυτο ρωταωΛίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής
Λιγες οπτικα .Πολλες στην ουσιαΤι διαφορα εχει με την 4?
Ποοοοοοοοοοο ρε φιλε αρκουδα να με ορμησει θα το σκεφτω να ριξω
Τι λετε ρε παιδια....αμ γιαυτο εχουν 20€ τα 5....Ποοοοοοοοοοο ρε φιλε αρκουδα να με ορμησει θα το σκεφτω να ριξω
Τι δεν παθαίνουν τα sx3 ?Ξαναλεω τα sx3 γιατι δε παθενουν τπτ???
Γιωργο εγω οσους ειδα λενε ολα οκ! Εχω benelli beretta anywayΤι δεν παθαίνουν τα sx3 ?![]()
Γιωργο tecna ειναι???
Δεν έμαθε ποτε κανεις.... είχα ρωτήσει και μου είχε πει ότι είναι "ειδική" πυρίτιδα που δεν υπάρχει στην αγορά.. μετά ακουστικέ ότι είναι δυο σε στρωματοποιηση... κάνεις δεν ξέρει.. πάντως μοιάζει με την mb36Γιωργο tecna ειναι???
Ευχαριστω Γιωργο εγω δε το δοκιμασα ποτε αν και πηγενα γουρουνι απο το 2004 το πενεβανε πολλοι και επηδη ειμουν αλεξανδρουπολοι μου ζητουσαν πολοι δραμηνοι και τους εφερναΔεν έμαθε ποτε κανεις.... είχα ρωτήσει και μου είχε πει ότι είναι "ειδική" πυρίτιδα που δεν υπάρχει στην αγορά.. μετά ακουστικέ ότι είναι δυο σε στρωματοποιηση... κάνεις δεν ξέρει.. πάντως μοιάζει με την mb36
Εάν το ρίξεις πάντως έχει ένα περίεργο συναίσθημα.... καλαβαινεις της πάει να πει δυναμη... κοιτάει να φύγει το όπλο από τα χέρια σου... για δεύτερη ντουφεκια ούτε καν... 1.5 μέτρο αναπήδηση στομίουΕυχαριστω Γιωργο εγω δε το δοκιμασα ποτε αν και πηγενα γουρουνι απο το 2004 το πενεβανε πολλοι και επηδη ειμουν αλεξανδρουπολοι μου ζητουσαν πολοι δραμηνοι και τους εφερνα
Ευχαριστω δε θελω μαυρο ωμο οτε να παρω τπτ στο χερι η στη μαπαΕάν το ρίξεις πάντως έχει ένα περίεργο συναίσθημα.... καλαβαινεις της πάει να πει δυναμη... κοιτάει να φύγει το όπλο από τα χέρια σου... για δεύτερη ντουφεκια ούτε καν... 1.5 μέτρο αναπήδηση στομίου
Ωχ ωχ καλα που δεν εχεις αεριων δλδ χαχαχαΗ γυναίκα μου λέει να σηκωθώ και να πάω στη δουλειά, αλλά οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου μού λένε να κάτσω σπίτι και να καθαρίσω τα όπλα μου.
View attachment 7474
Στελιο βγαλε το δικανο φοτο ανοιχτο να δουμε τι κλειδια εχει ρε φιλεΗ γυναίκα μου λέει να σηκωθώ και να πάω στη δουλειά, αλλά οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου μού λένε να κάτσω σπίτι και να καθαρίσω τα όπλα μου.
View attachment 7474
Πολλά προβλήματα φίλε, σπάνε ουρές, σπάνε πιστόνια και δεν ξέρω τι άλλο.Γιωργο εγω οσους ειδα λενε ολα οκ! Εχω benelli beretta anyway
Είχα και μια μπερεττα 391 και για αυτό την έδωσα.Ωχ ωχ καλα που δεν εχεις αεριων δλδ χαχαχα
Ίσως κατώτερης ποιότητας μέταλλο Τόλη.Ξαναλεω τα sx3 γιατι δε παθενουν τπτ???