Tolis SBE1
Banned
Πολλα μαμα τσοκ τα εχω βρει ανοιχτοτερα του αναγραφομενου σε benelli ειδικα τα μομπιλ αστα να πανε
Χρονια πολλα και καλα με υγεια.Εννοειτε οτι μπορεις να διαφωνεις μαζι μου...δε το συζητω, διαλογος γινεται και ανταλλαγη αποψεων.Τωρα σε οτι εχει σχεση με τα τσοκ, αυτο που εχω δει τα 30 χρονια που κυνηγαω ειναι οτι κατα ενα παραξενο τροπο,η καθε καννη ειναι μοναδικη ακομη κι αναμεσα σε οπλα ιδιας εταιρειας και ιδιο μοντελο.....αββυσος...θελει καμμια φορα,εξοδα και τυχη για να βρουμε αυτο που ζηταμε.Η deluxe που ειχα με τα μαμα τσοκ ηταν ok....λιγο καλυτερες κατανομες ηθελε αλλά ενταξει.....δεν χρειστηκε να ασχοληθω,οι συγκεντρωσεις ηταν πολυ καλες μ ολα τα τσοκ....οπως ειπα,αββυσος.....Αν δε κανω λαθος,ο αυλος στη powerbore πρεπει να ναι 18.3...απ οτι ειδα στα χαρτια, γιατι η καννη δε γραφει πλεον.Χρόνια πολλά συνάδελφε θα μου επιτρέψεις νά διαφωνήσω για τά Gemini εγώ με τη E.L έχω δοκιμάσει το IC στα 30μ. μετρημένα με μεζούρα και είδα μεγάλη διαφορά με ένα briley LM SPECTRUM OP.PL με τά ίδια φυσίγγια πάντα οκ πολλά κενά το briley το όπλο όπως αναφέρεται παραπάνω Benelli E.L 66cm και 18,3 αυλό εσύ δεν αναφέρεις τπτ σχετικά μόλις μπορέσω θά ανεβάσω καί εγώ φωτογραφίες.
Καλημερα συναδελφε μπορεις να μαθεις παιρνωντας ενα τηλ. τον Κυργια και δινοντας του τον αριθμο κανης να σου πει επακριβως τον αυλο σου. Η εταιρεια δεν ειναι πλεον υποχρεωμενη απο το 2017 να δεν απατατωμε και ας με διορθωση καποιος συναδελφος να αναγραφη τον αυλό.Χρονια πολλα και καλα με υγεια.Εννοειτε οτι μπορεις να διαφωνεις μαζι μου...δε το συζητω, διαλογος γινεται και ανταλλαγη αποψεων.Τωρα σε οτι εχει σχεση με τα τσοκ, αυτο που εχω δει τα 30 χρονια που κυνηγαω ειναι οτι κατα ενα παραξενο τροπο,η καθε καννη ειναι μοναδικη ακομη κι αναμεσα σε οπλα ιδιας εταιρειας και ιδιο μοντελο.....αββυσος...θελει καμμια φορα,εξοδα και τυχη για να βρουμε αυτο που ζηταμε.Η deluxe που ειχα με τα μαμα τσοκ ηταν ok....λιγο καλυτερες κατανομες ηθελε αλλά ενταξει.....δεν χρειστηκε να ασχοληθω,οι συγκεντρωσεις ηταν πολυ καλες μ ολα τα τσοκ....οπως ειπα,αββυσος.....Αν δε κανω λαθος,ο αυλος στη powerbore πρεπει να ναι 18.3...απ οτι ειδα στα χαρτια, γιατι η καννη δε γραφει πλεον.
Φαντάζομαι ο Κύργιας θα σου πει τον αυλό που αναγράφει και στο πιστοποιητικό που συνοδεύει το όπλο. Στην κάνη δεν το αναγράφει, στο πιστοποιητικό όμως ναι.Καλημερα συναδελφε μπορεις να μαθεις παιρνωντας ενα τηλ. τον Κυργια και δινοντας του τον αριθμο κανης να σου πει επακριβως τον αυλο σου. Η εταιρεια δεν ειναι πλεον υποχρεωμενη απο το 2017 να δεν απατατωμε και ας με διορθωση καποιος συναδελφος να αναγραφη τον αυλό.
Αυτο που δεν αναγραφουν τον αυλο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκαναν!!Καλημερα συναδελφε μπορεις να μαθεις παιρνωντας ενα τηλ. τον Κυργια και δινοντας του τον αριθμο κανης να σου πει επακριβως τον αυλο σου. Η εταιρεια δεν ειναι πλεον υποχρεωμενη απο το 2017 να δεν απατατωμε και ας με διορθωση καποιος συναδελφος να αναγραφη τον αυλό.
Για να έχουν δουλειά οι οπλουργοίΑυτο που δεν αναγραφουν τον αυλο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκαναν!!
Λες???....δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος που κρυβουν πληροφοριες......Για να έχουν δουλειά οι οπλουργοί![]()
Καί εγώ τό ίδιο ερώτημα έχω. Νά πω και κάτι άλλο μήπως λέω μήπως οι κανες αυτές είναι από όπλα τα οποία πήγαν σε σοβαρές χώρες και παρουσίασαν κάποια αστοχία της ανακάλεσε η μαμά εταιρεία και της προώθησε σε χώρες βλέπε Ελλαδισταν.Λες???....δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος που κρυβουν πληροφοριες......
Καλημερα συναδελφε μπορεις να μαθεις παιρνωντας ενα τηλ. τον Κυργια και δινοντας του τον αριθμο κανης να σου πει επακριβως τον αυλο σου. Η εταιρεια δεν ειναι πλεον υποχρεωμενη απο το 2017 να δεν απατατωμε και ας με διορθωση καποιος συναδελφος να αναγραφη τον αυλό.
Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.Παντως δε χρειαζεται ο Κυργιας γιατι τα χαρτια που συνοδευουν το οπλο λενε 1) αυλος μεταξυ 18.3 και 18.4 ενω στο αλλο ειναι πιο ξεκαθαρο 2) αυλος 18.3.![]()
Δεν έχει σημασία και σφραγίδες νά υπάρχουν αν υπάρχει αστοχία υλικού βρίσκεται στην πράξη και με την συνεχή λειτουργία.Αν ειχαν αστοχιες δεν θα εφεραν σφραγιδες δοκιμων οχι ενδειξη αυλου φιλε μου.
ο λογος ειναι απλος.εχουν στοκ κανες,και αν φευγει ασ πουμε το 18,4αυλος πιο πολυ απο τους αλλους,τη θα κανουν της αλλες κανες?οποτε δεν γραφουν τιποτα και αγοραζουν ολι και οτι τους κατσηΛες???....δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος που κρυβουν πληροφοριες......
Σωστο κ αυτο! Δεν το ειχα σκεφτει!ο λογος ειναι απλος.εχουν στοκ κανες,και αν φευγει ασ πουμε το 18,4αυλος πιο πολυ απο τους αλλους,τη θα κανουν της αλλες κανες?οποτε δεν γραφουν τιποτα και αγοραζουν ολι και οτι τους κατση
Γλιτωνουν λεφτα γτ το σφραγιζει η τραπεζα και μας παταει στο κωλο πενινταρικο καθε χρονο επανωΑυτο που δεν αναγραφουν τον αυλο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκαναν!!