Dimitris benelli
Banned
Κ οι θαλαμες ολες αχρωμιωτεςΟι κωνοι στα benelli είναι αχρωμιωτοι.Σε δύο Α400 που είχα ήταν χρωμιομενοι.
Κ οι θαλαμες ολες αχρωμιωτεςΟι κωνοι στα benelli είναι αχρωμιωτοι.Σε δύο Α400 που είχα ήταν χρωμιομενοι.
Αυτό το παλιοτούφεκο την α300 τι την θέλεις?Βάλτην για πούλημα....Να ρωτησω κατι....Εγω στην benelli και στην beretta a300 ('75) τον κωνο τον βλεπω και φαινονται και οι γραμμες προφανως απο το κοπτικο εργαλειο....ο χρωμιομενος δεν ειναι σαν καθρεφτης?? Ή κανω λαθος?
Προφανώς....!!!Κ οι θαλαμες ολες αχρωμιωτες
Ειναι βαρια αλλα την λατρευω (Magnum, 76cm καννη full choke ,18.5 αυλο)....δεν μπορω να την αποχωριστω.....Αυτό το παλιοτούφεκο την α300 τι την θέλεις?Βάλτην για πούλημα....
Σωβαρα τωρα ετσι ειναι?Κωνος κ θαλαμη αχρωμιωτοι στα μπενελια
Τραβα στο μπερετα κλαμπ νεαρε να κανεις ερωτησειςΣωβαρα τωρα ετσι ειναι?
Μα κυριε εχω και benelliΤραβα στο μπερετα κλαμπ νεαρε να κανεις ερωτησεις
Εχει και μερικες γρατσουνανε ασχημαΠάντως που το παρατηρώ, ο αυλός ειναι πολυ λείος και δεν εχει ίχνος γραντζουνιάς ενω η θαλαμη φαίνεται πως εχει κυκλικές γραμμούλες απο το γυάλισμα που εκαναν, αρα θα ειναι αχρωμίωτη η θαλάμη και αρα πολυ πιθανό και ο κώνος, οπως ειπε ο @Dimitris benelli.
Εαν δεις και μια με σταθερο τσοκαρισμα ετσι ειναι και ο αυλος μεχρι μπρωστα στο τσοκΠάντως που το παρατηρώ, ο αυλός ειναι πολυ λείος και δεν εχει ίχνος γραντζουνιάς ενω η θαλαμη φαίνεται πως εχει κυκλικές γραμμούλες απο το γυάλισμα που εκαναν, αρα θα ειναι αχρωμίωτη η θαλάμη και αρα πολυ πιθανό και ο κώνος, οπως ειπε ο @Dimitris benelli.
Καλοριζικια Δημήτρη, και ας μην σκοτώνειΜέσα κ εγώ με μια benelli rafaello crio....που δεν σκοτώνει...
Εργαλείο είναι!!!!!!Μέσα κ εγώ με μια benelli rafaello crio....που δεν σκοτώνει...
Δεν σκοτώνει απλώς μόνο θερίζει όπου πέσει η τουφεκιά τηςΜέσα κ εγώ με μια benelli rafaello crio....που δεν σκοτώνει...
Καλώς ήρθες με το εργαλείο!!!Μια ακόμα κυρία προστίθεται στο οπλοστάσιο και νιώθω πλεον τριπλά χαρούμενος.
Πήρα την "φθηνή" της Benelli την Μ1 super 90.
Εμφανισιακά είναι αυτό που ήθελα, total black χωρίς τίποτα πάνω του παρα μονο τα βασικά.
Έχει καταφέρει να κατεβάσει 8 πουλάκια μέχρι τώρα σε 2 πολύ γρήγορες εξορμήσεις για τσίχλα αφού πριν από λίγες μέρες τελείωσα την ελαιοσυγκομιδη...
Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι σε χαρτόνι 70*70 καθώς δεν έβρισκα κάποιο πρόχειρο μεγαλύτερο σε βολή με 9.5 skeet και 4* στα 25-28 μέτρα, και με βολή ελάχιστα έξω από το κέντρο από τα 512 σκάγια ζήτημα τα 150-200 να μπήκαν στο χαρτόνι και αναμεσα από αυτά πέρναγαν αρκετές τσίχλες όχι μόνο μία. Βέβαια όλο αυτό είναι μπακαλιστικο και σίγουρα θα ακολουθήσουν κανονικές δοκιμές σε λίγες μέρες που θα είναι πιο άνετος από χρόνο...