Τίποτα δεν χρειάζεταιΜια αποχρωμιοση και ένα κονο και εγηνε δεν χρειάζεται να αλλάξει
Τίποτα δεν χρειάζεταιΜια αποχρωμιοση και ένα κονο και εγηνε δεν χρειάζεται να αλλάξει
Θα κανει εμπλοκη κ η κανηΠρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις την κάννη με μία ... Remington.
Και πολύ καλά θα κάνεις!!!Έτσι και πειράξει αυτό το όπλο θα του δαγκωσω το λαρύγγι όταν κοιμάται
Ξέχασες τα διεύρυνση αυλού, τα aftermarket chokes και το ευχέλαιο 1 φορά στην έναρξη του κυνηγίου ... μόνο έτσι θα σκοτώνει ... πιστοποιημένο.Τωρα παιδιά κλείνω ραντεβού για κωνο, αποχρωμιωση, porting και αλλαγη επωνυμίας. Δεν ειμαι φαν τέτοιων αλλαγών γενικά. Αλλα το όπλο με εχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής σε ολα. Να το δω και στο κυνήγι
Ακόμη και η σκέτη απλή rafaello power bore είναι όμορφη, κακά τα ψέμματα.Τι ομορφιά είναι αυτή ρε φίλε; Υπέροχα όπλα εμφανισιακά.
Benelli και άσχημο φίλε δεν γίνεται χεχεΑκόμη και η σκέτη απλή rafaello power bore είναι όμορφη, κακά τα ψέμματα.
Benelli και άσχημο φίλε δεν γίνεται χεχε
Ιταλίδες καλλονές!!
Έλα ρε φίλε τι παρατηρησες? Είναι μετά από καταδίωξη!!!!!!!!https://www.car.gr/xyma/view/28692617-benelli-mania-2008-syllktiko-kani-66cm-kriogeni#bigger-photos
Η γλώσσα του γιατι ειναι τόσο εξω;
Λάθος βγάζει γλώσσα σε αυτούς που λένε ότι δεν σκοτωνειΈλα ρε φίλε τι παρατηρησες? Είναι μετά από καταδίωξη!!!!!!!!
Εχει σπασει το στοπ της γλωσσας στη σκανδαλοθηκη το ειχα παθει και γω το παραδοξο ειναι οτι δουλευει κανονικοταταhttps://www.car.gr/xyma/view/28692617-benelli-mania-2008-syllktiko-kani-66cm-kriogeni#bigger-photos
Η γλώσσα του γιατι ειναι τόσο εξω;
Ειστε κ οι δυο μοντελα..Καλησπέρα στην ομάδα. Σήμερα ήταν η πρώτη δοκιμή της accademia την οποία και έκανα στο σκοπευτήριο του Ασπροπύργου. Η εντύπωση που έχω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος με την αγορά του όπλου. Έβαλα το 4άρι και πήρα πιάτα μέχρι και και 35 μέτρα με πολύ καλά σπασίματα. Είναι εξαιρετικά βολικό όπλο. έριξα 24 έως 28 γρ χωρίς κανένα θέμα λειτουργίας. Στον πίνακα στα 31 μέτρα το 28άρι του ρουμελιώτη είχε μια πολύ όμορφη αποτύπωση. Τέλος να πω ότι για τα μέτρα χρειάζομαι κατέβασμα και μεγαλύτερο κοντάκι.
View attachment 13492