Tolis SBE1
Banned
Γι αυτο το λεμε ελενχο ευθυτητας κανης που ριχνει το οπλο και το αλλο ελενχος μετρων που ρινουμε εμεις δλδΚαθολου ριγα,το στοχαστρο στο κεντρο του στοχου και ευθυγραμισμενο το μεσαιο με το μπροστινο.
Γι αυτο το λεμε ελενχο ευθυτητας κανης που ριχνει το οπλο και το αλλο ελενχος μετρων που ρινουμε εμεις δλδΚαθολου ριγα,το στοχαστρο στο κεντρο του στοχου και ευθυγραμισμενο το μεσαιο με το μπροστινο.
Ετσι ακριβως.Δε κανω ελεγχο μετρων αλλά ευθυτητας βολης.Το στειλα το μηνυμα..Γι αυτο το λεμε ελενχο ευθυτητας κανης που ριχνει το οπλο και το αλλο ελενχος μετρων που ρινουμε εμεις δλδ
ναι έξυπνη ιδέα, δεν μπορώ να την δοκιμάσω την εχω δώσει την κάννη πιο πολύ από περιέργεια ρωτησα. άλλη μια καλή ιδέα που την είχα κανει και είχε αριστο αποτέλεσμα, ήταν αυτοκολιτη υπερυψωμενη ριγα που στην μπροστινή μεριά μπορείς να δωσεις οση κλήση θέλεις, και ακούει και με τις κλήσεις του κοντακιού μετα ειχα παει στην αλφα μετα με την ρηγα.Πες του @benelli deluxe να σου στειλει αυτα που του εγραψα να δωκιμασεις
το εκανα και αυτο έχεις δίκιο πηρα λίγο πιο κάτω αλλά όχι αρκετο οσο έπρεπε μετα με ξίνιζε το κενο στην βάση.Μια ροδέλα ανάμεσα στο δαχτυλίδι και τη βίδα της πάπιας ησος να λύσει το πρόβλημα
Πάλι είμαι τής άποψης ότι για βολές με σκάγια πρέπει να γίνει ρύθμιση στο κοντάκι , γιατί κάνουμε κατάδειξη.Ελεγχος με τη μέθοδο Τσώρτσιλ.Καθολου ριγα,το στοχαστρο στο κεντρο του στοχου και ευθυγραμισμενο το μεσαιο με το μπροστινο.
Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με σταθερή όπλο ρίχνω πάνω αριστερά ενώ ο πατέρας μου πάνω κέντροαυτό που λες είναι το δεύτερο βήμα, εμείς θέλουμε να δουμε που στέλνει η κανη τα σκάγια σταθερά, όταν σταθερά ρίχνει 10-15 πόντους πάνω από το στοχο ότι και να κάνεις με το κοντάκι δεν υπάρχει νοημα εκτός βέβαια και το συνήθισες έτσι γιατί ο εγκέφαλος πάντα εχει την τελεύτα λέξη μετα από αρκετές ντουφεκιες θα υπολογίζει υποσυνειδητα τις αποκλείσεις, το θέμα είναι ότι θα μάθεις πανο σε ενα οπλο με λάθος μετρα και οταν ερθει η ωρα να το δωσουμε και παρουμε αλλο φτου και απο την αρχη να το συνηθίσεις.
Εφόσον τα παπιά τα κατεβάζεις, μην την πειράξεις καθόλου.Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με σταθερή όπλο ρίχνω πάνω αριστερά ενώ ο πατέρας μου πάνω κέντρο
Όσο για τις κλίσεις μου δουλεύουν κανονικά πχ με την Α είμαι κέντρο αριστερά....
Φίλε μην κολλάς σε αυτό υπάρχουν λειοκανα χωρίς ρίγα και μερικά χωρίς μπροστά σκόπευτρο.Παιζει ρόλο το τι κυνηγάς και αναλόγως το ρυθμίζεις.αυτό που λες είναι το δεύτερο βήμα, εμείς θέλουμε να δουμε που στέλνει η κανη τα σκάγια σταθερά, όταν σταθερά ρίχνει 10-15 πόντους πάνω από το στοχο ότι και να κάνεις με το κοντάκι δεν υπάρχει νοημα εκτός βέβαια και το συνήθισες έτσι γιατί ο εγκέφαλος πάντα εχει την τελεύτα λέξη μετα από αρκετές ντουφεκιες θα υπολογίζει υποσυνειδητα τις αποκλείσεις, το θέμα είναι ότι θα μάθεις πανο σε ενα οπλο με λάθος μετρα και οταν ερθει η ωρα να το δωσουμε και παρουμε αλλο φτου και απο την αρχη να το συνηθίσεις.
Συμφωνώ αλλά αν μπορώ να γίνω καλύτερος γιατί όχι τέλος πάντων αν είναι θέμα προβλήματος της κάννης το θεωρώ μεγάλο φάουλ της εταιρείας!!!!Εφόσον τα παπιά τα κατεβάζεις, μην την πειράξεις καθόλου.
αμα σε βολεύει ετσι μην το πρήζεις καθόλουΦίλε έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με σταθερή όπλο ρίχνω πάνω αριστερά ενώ ο πατέρας μου πάνω κέντρο
Όσο για τις κλίσεις μου δουλεύουν κανονικά πχ με την Α είμαι κέντρο αριστερά....
Συνήθως αυτά τα θέματα σε πάνε σε μονοπάτια χωρίς τέλος.Συμφωνώ αλλά αν μπορώ να γίνω καλύτερος γιατί όχι τέλος πάντων αν είναι θέμα προβλήματος της κάννης το θεωρώ μεγάλο φάουλ της εταιρείας!!!!
Δεν με βολεύει και τόσο πολύ το αριστερά αυτό με χαλάει πολύ ειδικά στις προσκοπευσεις......αμα σε βολεύει ετσι μην το πρήζεις καθόλου
Αν λύνεται με ένα κοντάκι είμαι καλά που πιστεύω λύνεται διότι ο πατέρας μου βαράει κέντρο μόνο στο ύψος έχει θέμα.....Συνήθως αυτά τα θέματα σε πάνε σε μονοπάτια χωρίς τέλος.
Αυτο δουλευει μονο εαν υπαρχει λιγο κενο για να την τραβηξει κατω εαν δεν εχει κενο ψιλα πραγματαΜια ροδέλα ανάμεσα στο δαχτυλίδι και τη βίδα της πάπιας ησος να λύσει το πρόβλημα
Θα σου πω μόνο ότι επαυξάνω γιατί το συμφωνώ είναι λίγο.Σε δοκιμες δικες μου με καννη slug και ρυθμιζομενα σκοπευτικα, στα 60 μετρα( μετρημενα και οχι κατα προσεγγιση) και στοχο των εκατο μετρων η ακιδα καλυπτει ολο τον μαυρο κυκλο που εχει στο κεντρο και περισσοτερο. Με το οπλο σταθερο πανω σε τραπεζι αλλα οχι με μεγγενη η συγκεντρωση των βολων ειναι σε ενα κυκλο με διαμετρο 20 εκατοστα. Αυτο σημαινει οτι σε κινουμενο στοχο και βολη επωμιζοντας οπως συνηθος συμβαινει στο κυνηγι η πιθανοτητα να παει η βολιδα στο γαμο του καραγκιοζη ειναι κατι παραπανω απο βεβαιη κατα την γνωμη μου παντα. Τωρα εχω ακουσει και καποιους που λενε οτι με μονοβολο σημαδευουν και χτυπανε αγριογουρουνο στα 120-150( και χωρις καννη slug),δεν εχει τυχει ομως να παμε μαζι στο σκοπευτηριο και να βαλουμε τον στοχο των 100 μετρων στα 150 μετρα και να δω στην πραξη οτι γινεται. Μπορει καποιος να εχει παρει γουρουνι στα 150 μετρα με μονοβολο πανω στο κυνηγι? βεβαια αλλα ΑΝ εχει συμβει αυτο ειναι καθαρα απο τυχη.
Κάνε 2-3 δοκιμές χωρίς να κρατάς την πάπια. Στις προμελετημένες βολές όλοι μας έχουμε την τάση να σφίγγουμε τα χέρια ελάχιστα πριν την βολή.