Έναν οπλουργο ρώτα.Καλησπέρα σε όλους..
Ερώτηση.. η κάννη saint etienne που φορούσε η Benelli sl80 μπορεί να μπει σε μια montefeltro? Ξεβιδώνει η πατουρα;
Έναν οπλουργο ρώτα.Καλησπέρα σε όλους..
Ερώτηση.. η κάννη saint etienne που φορούσε η Benelli sl80 μπορεί να μπει σε μια montefeltro? Ξεβιδώνει η πατουρα;
Το μυστικο ειναι για αλλους φιλε να ξερειςΦιλε σε ευχαριστω για την βοηθεια και που μου εξηγησες πολυ αναλυτικα πως κανουμε το τεστ τσωρτιλ. Δεν διαβασες καλα ομως πως αυτα εχουν γινει απ την μερια μου.
Δεν ειμαστε και χθεσινη να βλεπουμε ενα οπλο τελικα να μην τραβαει.αλλιως δεν θα υπηρχε το χειροτερο και το καλυτερο και εοαναλαμβανω ειμαι κατοχος 3ων οπλων.φιλικα
Αυτα λεει ο φιλος θα σου πω τι κανεις και τι να ρανεις? Πιστευα σε καποιο μυστικό...
Ναι, άλλο ένα πράγμα ... το τελευταίο.Αν το όπλο στημένο βαράει κέντρο ,ο κυνηγός έχει σωστή επωμιση , φέρνει το όπλο στα μέτρα του και επιλέγει φυσίγγια μετά από δοκιμές για το θηραμα που ενδιαφέρεται, χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο;
Αλλιώς θα φταίει το οπλοΝαι, άλλο ένα πράγμα ... το τελευταίο.
Να στείλει τα σκάγια να συναντήσουν το θήραμα.
Αυτό το σχόλιο ισχύει για όλες τις εταιρείες κατασκευής όπλωνΕαν με τη benelli βαρατε στο ενα κουτακι των 25 φυσιγγιων 17 τσιχλες τι αλλο να θελετε ρε παιδια?
Ναι φιλε μου ειμαστε στο benelli team τι μας νιαζουν οι αλλοι αχαχαχαΑυτό το σχόλιο ισχύει για όλες τις εταιρείες κατασκευής όπλων
Δίκιο έχεις , αλλά μη φανεί ότι οι άλλοι το καταφέρνουν ενώ εμείς ψαχνομαστε πως θά ντο κάνουμε.Ναι φιλε μου ειμαστε στο benelli team τι μας νιαζουν οι αλλοι αχαχαχα
Όχι δεν ταιριάζει..Καλησπέρα σε όλους..
Λες???Δίκιο έχεις , αλλά μη φανεί ότι οι άλλοι το καταφέρνουν ενώ εμείς ψαχνομαστε πως θά ντο κάνουμε.
Φιλε παρε ενα κουτακι γραματα που ειναι για να τα χτυπας με το σφυρι στο μεταλο γραψε πανω στην καννη st etiene steelium briley tribore η οτι αλλο θες... Δεν ειρωνευομε απλα το ιδιο κανει και για να σου εξηγησω τη κανει εκοινη την κανη καλυτερη απο αυτη που εχεις σου λεω οτι ειναι 70 θαλαμη και σταθερο τσοκαρισμα και ναι μπενει μια χαρα στειλε του @Mikleduckhunting ,πμ να σουνπει τον οπλουργο του απλα με τοσα λεφτα περνεις μια sl80Καλησπέρα σε όλους..
Ολα.γινοντε στο καταληλο μαστορα ξερει ο ΜιχαληςΤην έχω την κάννη δεν σκέφτομαι να την αγοράσω.. απλά αν μπορώ να κάνω την μετατροπή δεν νομίζω ότι χρειάζεται τόσα λεφτά
Όχι γιατί η επεξεργασία έχει γίνει πριν Και έχει ολοκληρωθείBenelliαριδες ερώτηση κρισης.
Αν βάψεις κάννη crio με cerakote που ψήνεται σε φούρνο, χάνεις τα πλεονεκτηματα μιας κάννης με κρυογεννη επεξεργασια?
Σου ξεφλούδισε ?Benelliαριδες ερώτηση κρισης.
Αν βάψεις κάννη crio με cerakote που ψήνεται σε φούρνο, χάνεις τα πλεονεκτηματα μιας κάννης με κρυογεννη επεξεργασια?
Δεν έχω benelli, απλά το είχα απορία.Σου ξεφλούδισε ?
Σε πόσους βαθμούς θα την ψήσεις ?
Δεν νομίζω πάντως.Δεν έχω benelli, απλά το είχα απορία.
Ποια πλεονεκτήματα εχει η Κρυογεννης επεξεργασία?Benelliαριδες ερώτηση κρισης.
Αυτα δηλωνει η benelli ότι τα έχει η κρυογεννης καννη.Ποια πλεονεκτήματα εχει η Κρυογεννης επεξεργασία?