Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καποτε ειχα παρει ενα τρουγκλο με ισιες ραβδωσεις εξτρα φουλ για την ss και εριχνα δοκιμαστηκα με το μετρο στα 40 μετρα με 36 γρ 5αρι και έβγαζα κοματια απο τον κορμο μιας οξιας εκανε σκοτωματα εκει που δεν ρίχνεις ούτε για πλάκα πολυ αξιόλογο οπλο αν τυχει να βρεθω σε κυνηγοτοπο με καποιον με power bowr mpeneli θα ήθελα να την συγκρίνω για να δω αν οι ιταλοί λένε αλήθεια οτι ειναι κααλυτερη βλητικα η power

Πιστευω και μια δωκημη με του @elias125656 θα τανε καλη αλλα αυτος εχει και κωνο και οσο και ν μη το λεει μονο τη μπενελλι περνει στο κυνηγι αχαχαχαχαχα
Που με κατάλαβες καλέ θέλει η ....και η χαρά δεν την αφήνει.Παρεμπιπτοντως άλλο όπλο το κυνηγάω ανελλιπώς ντουφεκια ίδια με την 350 μη σου πω σε ορισμένα φυσίγγια και καλύτερη.αλλα πριν ήταν μια απογοήτευση, φταίει βέβαια και ότι δεν ήταν ακριβώς στα μέτρα μου.Απο όταν βγήκαν τα πλαστικά κοντάκια τρίβουν τα χέρια τους οι κοντακαδες ,(αλλά μόνο για μια φορά.)Εγώ πάντως με κώνο πορτινκ και κικς μεταμορφωσα ένα όπλο που ήταν έτοιμο για .bye.

Το τσοκ ειναι αγορασμενο απο τον παπατσαρουχα φιλε αγγλικο μαξουελ ειναι 18.8 απο τη δικη μου κανη που ειναι μετρημενη 18.35 ειναι 4'5 δεκατα ανοικτοτερο οχι 3.5 που εγραψα πιο πανω και σαρωνει απλα ειναι μεχρι ουτε 20 μετρα ετσι το βλεπω με τα 30 _32 γρ με συγκεντρωτηρα παντα που ριχνω εγω .Δεν κραταω εγώ τίποτα κρυφό όλα είναι για ολους εκτος κάποιοι κυνηγοτοποι.

Καποτε ειχα παρει ενα τρουγκλο με ισιες ραβδωσεις εξτρα φουλ για την ss και εριχνα δοκιμαστηκα με το μετρο στα 40 μετρα με 36 γρ 5αρι και έβγαζα κοματια απο τον κορμο μιας οξιας εκανε σκοτωματα εκει που δεν ρίχνεις ούτε για πλάκα πολυ αξιόλογο οπλο αν τυχει να βρεθω σε κυνηγοτοπο με καποιον με power bowr mpeneli θα ήθελα να την συγκρίνω για να δω αν οι ιταλοί λένε αλήθεια οτι ειναι κααλυτερη βλητικα η power
Μονο ονομα αλαξανε βλεπω εγω και καλυτερα τσοκ

Θελω δωκημη ss με μια κριο με πορτινγκ αλλα με τα τσοκ της ss και οι δυο καννες εχω απορια
Εγώ έχω raffaello crio comfort και φίλος μου ss και έχουμε πάει πίνακα ,εμένα είχε καλύτερη συγκέντρωση μετά τις δοκιμές από 30 μέτρα και πάνω ,εγώ έχω κάνει πορτινγκ στο λιακο και στις δοκιμές είμασταν και οι δυο με ένα lm briley

Η Rafaello crio που συγκριναμε στην δοκιμη φορουσε τσοκ paternmaster και δεν πλησιασε καν την FABARM να φαντασστεις με 5cm τσοκακια.Η κανη αυτη πρεπει να εχει και μια διαφορετικη γεωμετρια συν τα αλλα κανει την διαφορα.
Κι εγώ νόμιζα ότι οι κάννες tribore είναι κάτι φοβερό αλλά μετά από δοκιμές στο πίνακα που είδα από h38 εντάξει δε τρελάθηκα κιόλας

Εγώ έχω raffaello crio comfort και φίλος μου ss και έχουμε πάει πίνακα ,εμένα είχε καλύτερη συγκέντρωση μετά τις δοκιμές από 30 μέτρα και πάνω ,εγώ έχω κάνει πορτινγκ στο λιακο και στις δοκιμές είμασταν και οι δυο με ένα lm briley
Για σενα λεω απλα δε μπωρεσα ν βρω το ονομα αυτο επιβαιβεωνει αυτο που λεω οτι οι κανες ειναι ιδιες απλα η ss εχει φαρδια μεταλικη ριγα και πορτινγκ απο κατασκευης

Για σενα λεω απλα δε μπωρεσα ν βρω το ονομα αυτο επιβαιβεωνει αυτο που λεω οτι οι κανες ειναι ιδιες απλα η ss εχει φαρδια μεταλικη ριγα και πορτινγκ απο κατασκευης
Ναι τόλη δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και πριν ακόμα κάνω πορτινγκ εμένα τις πιο βαριές γομώσεις τις πήγαινε καλύτερα από την ss και είχαμε σκεφτεί ότι μάλλον θα φταίει ο αυλός που εγώ ήμουν τυχερός και είχε 18,5

Αυτό ακριβώς Τόλη,οι δικές μου ss δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο σε πίνακα,αντιθέτως δύο άλλες μου raffaello crio και crio evo απειραχτες είναι αλατιερα στον πίνακα...

Αυτό ακριβώς Τόλη,οι δικές μου ss δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο σε πίνακα,αντιθέτως δύο άλλες μου raffaello crio και crio evo απειραχτες είναι αλατιερα στον πίνακα...
Και η δικιά μου crio με το παλιό σπείρωμα φοβερή συγκέντρωση και διάτρηση. Σε δοκιμή με α 400 και μαμά τρία τσοκ η beretta έμεινε πίσω και σε συγκέντρωση και σε διατρηση

Καλύτερος ο αυλος 18.5 αλλα για να συγκρινεις κανες πρεπει να ριξεις τουφεκιες τουλάχιστον με δυο τρία διαφορετικά φυσίγγια και με όλη την σειρά των τσοκ αρα μιλάμε για καμια 40αρια φυσιγγια με τη κάθε μια δεν βγάζεις συμπέρασμα με 1 _2 τουφεκιές στα ανω των 33 γρ υπερτερει βεβαια ο μεγαλύτερος αυλος αλλα και αυτο είναι σχετικό γιατί παίζει σημαντικό ρόλο το φυσιγγι ειναι τόσες οι παράμετροι που είναι μεγάλη κουβέντα .Γι'αυτό και ακούμε ένας να πουλάει ενα όπλο σαν ακατάλληλο και άλλος να το θεοποιεί βέβαια εγώ ειμαι απο αυτούς που πιστευουν ότι η κάθε κανη είναι μοναδικη .Γιατι μου χει τύχη σε ιδια όπλα να μην βγαζουν την ιδια τουφέκια και οχι με ενα φυσιγγι μονο άβυσσος η κανη του όπλου. Γιαυτο σταμάτησα και να γεμίζω και κατεληξα σε δυο εργοστασιακό φυσίγγια για το οπλο που κυνηγάω και τέλος αν παρω αλλο οπλο μαζι ξερω οτι θελω αλλα φυσιγγια για να εχω ανάλογα αποτελεσματα.Ενα οπλο για ολα τα φυσιγγια δεν υπαρχει ουτε φυσιγγι για ολα τα όπλα.Και μια κανη που λεμε κακή μπορει με ενα καταλληλο φυσιγγι να γινει καλυτερη απο τις αλλες .

Καλύτερος ο αυλος 18.5 αλλα για να συγκρινεις κανες πρεπει να ριξεις τουφεκιες τουλάχιστον με δυο τρία διαφορετικά φυσίγγια και με όλη την σειρά των τσοκ αρα μιλάμε για καμια 40αρια φυσιγγια με τη κάθε μια δεν βγάζεις συμπέρασμα με 1 _2 τουφεκιές στα ανω των 33 γρ υπερτερει βεβαια ο μεγαλύτερος αυλος αλλα και αυτο είναι σχετικό γιατί παίζει σημαντικό ρόλο το φυσιγγι ειναι τόσες οι παράμετροι που είναι μεγάλη κουβέντα .Γι'αυτό και ακούμε ένας να πουλάει ενα όπλο σαν ακατάλληλο και άλλος να το θεοποιεί βέβαια εγώ ειμαι απο αυτούς που πιστευουν ότι η κάθε κανη είναι μοναδικη .Γιατι μου χει τύχη σε ιδια όπλα να μην βγαζουν την ιδια τουφέκια και οχι με ενα φυσιγγι μονο άβυσσος η κανη του όπλου. Γιαυτο σταμάτησα και να γεμίζω και κατεληξα σε δυο εργοστασιακό φυσίγγια για το οπλο που κυνηγάω και τέλος αν παρω αλλο οπλο μαζι ξερω οτι θελω αλλα φυσιγγια για να εχω ανάλογα αποτελεσματα.Ενα οπλο για ολα τα φυσιγγια δεν υπαρχει ουτε φυσιγγι για ολα τα όπλα.Και μια κανη που λεμε κακή μπορει με ενα καταλληλο φυσιγγι να γινει καλυτερη απο τις αλλες .
Άβυσσος η ψυχή της κάννης.

Ακόμη και το νουμερο του σκαγιου παίζει ρόλο 9 επωνυμα ειχα ριξει μια σεζον πανω απο 1500 και μια μερα δεν ειχε το μαγαζί και πηρα δυο κουτια 8αρια τα ιδια φυσιγγια και τα τριαντα τα παρατησσα στο καρτέρι με τα 8άρια πιστευω οτι και γαιδαρος να πέρναγε πετωντας θα μου φευγε και να φανταστητε ειχε τσίχλες σωρό και ηδη ειχα πολλες σκοτωμενες βεβαια το τι πουστριλικια εσουρα δε λεγετε .Τι συμπερασμα βγαζετε λετε με το που αλαξα νουμ σκαγιων να ξεχασα και να σκοπευω δε νομίζω.

Ακόμη και το νουμερο του σκαγιου παίζει ρόλο 9 επωνυμα ειχα ριξει μια σεζον πανω απο 1500 και μια μερα δεν ειχε το μαγαζί και πηρα δυο κουτια 8αρια τα ιδια φυσιγγια και τα τριαντα τα παρατησσα στο καρτέρι με τα 8άρια πιστευω οτι και γαιδαρος να πέρναγε πετωντας θα μου φευγε και να φανταστητε ειχε τσίχλες σωρό και ηδη ειχα πολλες σκοτωμενες βεβαια το τι πουστριλικια εσουρα δε λεγετε .Τι συμπερασμα βγαζετε λετε με το που αλαξα νουμ σκαγιων να ξεχασα και να σκοπευω δε νομίζω.
Μην το ψάχνεις εδώ διαφέρει από παρτίδα σε παρτίδα μην σου πω και από φυσιγγι σε φυσιγγι στο ίδιο κουτί

Για να πω κάτι για τους φίλους παραπάνω μπορει και ναι ίδιες οι κανες στις μπενελι κριο και απλά να διαφερει το πορτινγκ η ριγα τα τσοκ κτλ δεν στεκει λογικά ομως μια πολυ μεγάλη εταιρια να σου βγαζει το ακριβοτερο οπλο της και με προδιαγραφές σκοπευτηριου και να ειναι κατώτερο βλητικα από τα απλά μοντέλα γιατί στην ςς δεν πληρώνεις ούτε ξύλα κατηγορίας ούτε σκαλίσματα πληρώνεις τη βλητικη υπεροχή .Οποτε μάλλον ή εμείς κανουμε λάθος ή αυτοί μας κοροϊδεύουν άβυσσος και η μπενελι σα τη ψυχή της γυναίκας.

Πατριωτης μας Διεθνης Σκοπευτης σε κυνηγι εξωτερικου με την SS μου εξομολογηθηκε οτι την γυρισε απο την κανη και πηγε να την σπασει.Λετε να μην μπορουσε να βαρεσει θηραματα;Και αυτο οταν του ζητησα να μου πει την αποψη του για αγορα της SS.Επιπλεον μου δηλωσε οτι το οπλο αυτο δεν εχει διατρηση και ιδιαιτερα κατω του 0.Αντιθετως γνωριζω συναδελφους που εχουν αντιθετες εμπειριες .Επομενως θα πω και εγω αβυσσος η ψυχη της κανης.

Και η δικιά μου crio με το παλιό σπείρωμα φοβερή συγκέντρωση και διάτρηση. Σε δοκιμή με α 400 και μαμά τρία τσοκ η beretta έμεινε πίσω και σε συγκέντρωση και σε διατρηση
Η crio του 2004 ειχε εξαιρετικη κανη αλλα αδικηθηκε απο το γεγονος οτι κλωτσαγε το οπλο πολυ.Δυο φιλοι τις επωλησαν και πηραν την crio comfort αλλα απο τις αναφορες τους η κανη δεν εδωσε τα αποτελεσματα που ειχαν ο ενας εκ των δυο βρηκε κανη απο την crio και ειναι πλεον ευχαριστημενος.Αυτα κατα ομολογια τους.

Status
Not open for further replies.
Back