Ρίξε ένα μάτι. Ίδια τάπα δεν έχει η αποθήκη στη Μ2;Καλησπέρα παρέα. Μια βοήθεια θέλω. Θέλω να κάνω αλλαγή ελατήριο στην αποθήκη απο m2. Έχει την μεγάλη αποθήκη. Ξέρει κανείς πως βγαίνει. Το όπλο ειναι φίλου. Ξεβιδώνει η αποθήκη?
Μιλάς για την ένωση της αποθήκης με την βάση του όπλου ;Ξεβιδωνει η αποθήκη με λίγο ζέσταμα ετσι ειναι οι περισσότερες μπενελι απλα έχει λιγο κόλα και θέλει ζεσταμα εχει δίκιο ο φίλος εγώ ειχα αλλάξει στη σεντρο και έτσι ειναι και οι περισσότερες καραμπινες οι αποθηκες ξεβιδωνουν οι ειναι κολλημένες και παλι με ζεσταμα ανοίγουν σε αυτες πάντα που δεν παίρνουν προέκταση φυσιγγιων .
Ειναι με την μεγάλη αποθήκη. Ξεβιδώνει τελικά με ζέσταμα για να φύγει η κόλλα που έχει στο σπείρωμα.Ρίξε ένα μάτι. Ίδια τάπα δεν έχει η αποθήκη στη Μ2;
Πίστεψε με έχω αλλάξει πολλά ελατήρια σε διάφορα όπλα. Σε ολπουργο θα στείλω το όπλο οταν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Το όπλο είναι φίλου και κάνω εξυπηρέτηση. Αν ηταν το δικό μου θα ήξερα πως βγαίνει και πως καθαρίζει. Έχει χάσει την δύναμή του και δεν φέρνει το τελευταίο φυσίγγι με την απαιτούμενη δύναμη πίσω με αποτέλεσμα να μένει απο τροφοδοσία. Ελπίζω να σε κάλυψαΤο πας φιρί φιρί για ζημιά.
Κατά 99.999% δεν αλλάζει ξεβιδώνοντας την αποθήκη από την βάση.
Πήγαινε σε οπλουργό.
Σου κάνει εμπλοκές το όπλο;
Πως κατάλαβες ότι έχει εξασθενήσει το ελατήριο;
Ναι το γνωρίζω έχω κόλλα για σπείρωμα. Loctite την κόκκινη. Ευχαριστώ για την απάντησηΜόλις την ξεκολησεις και κανεις τη δουλειά μετα να ξερεις χρειαζεται παλι λιγη κόλα γιατι οσο και αν τη σφίξεις μετα απο ντουφεκιες θα ξεσφιξει εναι θέματα που δημιουργουνται οταν έρχονται σε επαφη διαφορετικά μέταλλα
Το σημείο που βιδώνει η αποθήκη στην βάση προσπαθείς να ξεβιδώσεις;Προσπαθώ να ανεβάσω το βίντεο
https://www.henkel-adhesives.com/gr...g/διαφορές-μεταξύ-των-κολλών-σπειρώματος.htmlΝαι το γνωρίζω έχω κόλλα για σπείρωμα. Loctite την κόκκινη. Ευχαριστώ για την απάντηση
https://armiusate.blogspot.com/2016/11/fucile-semiautomatico-bernardelli.html?m=1Παρότι την αδράνεια που την έκανε πασίγνωστη σαν εταιρία την είχε βρει πρώτη η μπερναντελι το 1966 νομιζω και ειχε φτιάξει καραμπίνα αδράνειας αλλά γιατί δεν τράβηξε κανείς δεν εχει δώσει σαφή απάντηση.
Και αισθητικά μισό αιώνα πίσω ...Τεχνολογικα μπορεί να ηταν μισο αιωνα μπροστα απο τον ανταγωνισμό...