Δεν έλεγα κάτι διαφορετικό απλά η κανη της μοσμπερκ επανω στην ςς πεφτει λιγο σε ταχυτητες δεν ειπα ότι η ςς με την μαμά κανη ειναι πιο αργή και το αιτιολογησα η μπενελι θεωρει καλυτερο αυλό για την αδράνεια και το οπλο της τον 18.35 μετά απο δοκιμες για να φτιαξει την παουερ μπορ οταν εσυ αλαζεις κανη και τις βαζεις μια 18.8 λογικο κατι θα χασεις δεν υποτιμησα την ςςμου αντιθετως την θεωρω καλυτερη απο ολες τις καραμπινες και δεν υστερεί πουθενα για μενα μεχρι τα 38 γρ που δεν ριχνω ουτε τόσα και ειμαι απόλυτος στο οτι οι μεγάλοι αυλοι υστερουν στα λιγα γρ το εχω γραψει και μετρησει στο γουιντσιστερ που ειχα σ ποζε δεν αλαξα κατι στα γραφόμενα μου απλά διαπιστωθηκε οτι η αδράνεια για τη μέγιστη αποδοση της δε θελει μεγαλους αυλους τώρα όσο για την α5 δεν ξερω πόσο επιτυχής ειναι το εγχείρημα αλλά κορυφη στην αδράνεια θεωρω τη μπενελι και και να μην βαζει ουτε καν 18.5 πλέον αυλό σε καραμπίνα κάτι πρέπει να σημαίνει δεν μπορω να στηριχτω σε μια δοκιμή της μπραουνιγκ να μπει στην αδράνεια ουτε των τουρκικών που δεν τα βλέπω καν λόγω στάσης ζωής .