Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν έλεγα κάτι διαφορετικό απλά η κανη της μοσμπερκ επανω στην ςς πεφτει λιγο σε ταχυτητες δεν ειπα ότι η ςς με την μαμά κανη ειναι πιο αργή και το αιτιολογησα η μπενελι θεωρει καλυτερο αυλό για την αδράνεια και το οπλο της τον 18.35 μετά απο δοκιμες για να φτιαξει την παουερ μπορ οταν εσυ αλαζεις κανη και τις βαζεις μια 18.8 λογικο κατι θα χασεις δεν υποτιμησα την ςςμου αντιθετως την θεωρω καλυτερη απο ολες τις καραμπινες και δεν υστερεί πουθενα για μενα μεχρι τα 38 γρ που δεν ριχνω ουτε τόσα και ειμαι απόλυτος στο οτι οι μεγάλοι αυλοι υστερουν στα λιγα γρ το εχω γραψει και μετρησει στο γουιντσιστερ που ειχα σ ποζε δεν αλαξα κατι στα γραφόμενα μου απλά διαπιστωθηκε οτι η αδράνεια για τη μέγιστη αποδοση της δε θελει μεγαλους αυλους τώρα όσο για την α5 δεν ξερω πόσο επιτυχής ειναι το εγχείρημα αλλά κορυφη στην αδράνεια θεωρω τη μπενελι και και να μην βαζει ουτε καν 18.5 πλέον αυλό σε καραμπίνα κάτι πρέπει να σημαίνει δεν μπορω να στηριχτω σε μια δοκιμή της μπραουνιγκ να μπει στην αδράνεια ουτε των τουρκικών που δεν τα βλέπω καν λόγω στάσης ζωής .

Ειμαι απόλυτος στα νορμάλ γρ θελει νορμάλ αυλους και η ςς μου το δείχνει πάντα σε ολους τους καιρους και τις θερμοκρασιες μεχρι μειον 15 που έχω κυνηγήσει και δεν ειναι και λιγες φορες που εχω προκαλεσει αλλων εταιριων όπλα στη πράξη όχι σε χαρτόνια να δουμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος

Ειμαι απόλυτος στα νορμάλ γρ θελει νορμάλ αυλους και η ςς μου το δείχνει πάντα σε ολους τους καιρους και τις θερμοκρασιες μεχρι μειον 15 που έχω κυνηγήσει και δεν ειναι και λιγες φορες που εχω προκαλεσει αλλων εταιριων όπλα στη πράξη όχι σε χαρτόνια να δουμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος
Γιάννη μου οι μεγάλοι άυλοι δεν φοβούνται τα λίγα γραμμάρια αλλά την κακή βυσματωση. Ρίξε 30 γραμμάρια με μαλακό βύσμα με μαξους η 725 και έλα να το ξανασυζητήσουμε .

το να ρίχνεις εσυ καλύτερα από αυτόν που προκαλείς δεν λέει τίποτα για τα οπλα , εσυ μπορεί να είσαι ο τζον Γουέιν και να είσαι κέντρο συνέχεια

Δεν αμφισβητώ τα λεγομενα σου αλλά οι κανονες ειναι τη πλειοψηφία και γι'αυτό γράφουμε συνηθως ξερεις πολλά σκοπευτικα που ειναι και πανάκριβα να εχουν διερυμενους αυλους εννοώ πανω του 18.5 τα ακριβοτερα δεν εχουν ουτε 18.5 γιαυτο λεω γρ και αυλος σε γενικές γραμμές κανουν την τουφέκια τα βύσματα εχουν δευτερεύοντα ρολο διοτι αν ηταν τα θα ειχαν ολα 18.7 και πάνω θα εφτιχνε η εταιρια καταλληλο φυσιγγι και θα ειχαν και ακομη χαμηλότερη ανακρουση με 18.7 Και 28 ή 24γρ σε 3800 οπλο θα νομιζες οτι εριξε ο δίπλα οχι εσυ

Σε σκοπευτικό πάντως που έχω με διευρυμένο αυλό και ρίχνω 28 γρ δεν είχα ποτέ θέμα. Κ έχω δοκιμάσει αρκετά φυσίγγια με διάφορα βύσματα, και bior μισόταπο. Μάλλινη ή fiber δεν έχω ρίξει με αυτό για να δώ αν τυχόν θα είχε θέμα.
Και της beretta τα σκοπευτικά παντως πλέον βγαίνουν με αυλό μεγαλύτερο από 18,5.

Ειχα τη φουσιον με 76 κανη πολυ καλή την εδωσα λογω εμπλοκων αλλα τα σκοτωματα της ςς δεν μου τα κανε και εγω ριχνω ως επι το πλειστον 32 γρ.
Αν και είμαστε στο benelli από περιέργεια τι εμπλοκές σου έκανε η fusion Γιάννη;

Χωρίς λόγω καθαρισμενη και με διαφορετικά φυσίγγια σαν να μην έκανε ολοκληρωμένη επαναφορά αφού την έδωσα έτυχε γνωστός να μου πει οτι το είχε πάθει και την πήγε αντιπροσωπεία και άλλαξαν κάτι στο έμβολο και λύθηκε το θέμα αλλά για μένα δικαιολογίες δεν υπάρχουν εμπλοκή χωρίς κάτι σπασμενο η αλοιωμενο και σε καθαρό όπλο χωρίς να φταίει το φυσιγγι πάει το οπλο για πώληση και δε πα να κανει και 10000

Χωρίς λόγω καθαρισμενη και με διαφορετικά φυσίγγια σαν να μην έκανε ολοκληρωμένη επαναφορά αφού την έδωσα έτυχε γνωστός να μου πει οτι το είχε πάθει και την πήγε αντιπροσωπεία και άλλαξαν κάτι στο έμβολο και λύθηκε το θέμα αλλά για μένα δικαιολογίες δεν υπάρχουν εμπλοκή χωρίς κάτι σπασμενο η αλοιωμενο και σε καθαρό όπλο χωρίς να φταίει το φυσιγγι πάει το οπλο για πώληση και δε πα να κανει και 10000
Άβυσσος η ψυχή των όπλων εγώ την έχω 20 χρόνια εμπλοκή πότε και έχει και σπασμένο ελατήριο στο πιστονι
Ρώτησα να το αλλάξω και μου είπαν στο μαγαζί αφού δεν σου κάνει εμπλοκές άστο ακόμα γιατί κάνει πάνω από εκατό ευρώ topic.

Είχα καταλάβει οτι κάτι συμβαίνει με το θέμα αερίων και το πιστονι γιατί το οπλο ήταν καινούριο ούτε δυο χρόνια δεν το κράτησα και τα είχα ψάξει όλα εξονυχιστικά μην τυχόν κάτι στη γλώσσα στο κλειστρο κτλ αδικαιολόγητη ενω ήταν ελαφρύ για 76 εκ και ευκολοχρηστο όπλο.

για μένα δικαιολογίες δεν υπάρχουν εμπλοκή χωρίς κάτι σπασμενο η αλοιωμενο και σε καθαρό όπλο χωρίς να φταίει το φυσιγγι πάει το οπλο για πώληση και δε πα να κανει και 10000
Θεός ... συμφωνώ και επαυξάνω ....

Η διαφορά οφειλεται στο μηχανοσμο λόγω αυλού διότι καμια αδρανειας δεν αποδίδει αυτό που πρέπει με διευρυμένο αυλο γι'αυτό δεν φτιαχνονται με αυλους μεγαλύτερο του 18.5 εκτός από κάτι τουρκικές οταν λοιπόν βαζεις κάνη 18.8 σε καραμπίνα αδράνειας είναι λογικό να χάνει μια μικρή απόδοση εκει οφείλεται η διαφορά ταχύτητας που εντόπισε ο φίλος εγώ έτσι το εξηγώ.
όλες οι Performance shop με 18.6 βγαίνουν φίλε Γιάννη

Άβυσσος η ψυχή των όπλων εγώ την έχω 20 χρόνια εμπλοκή πότε και έχει και σπασμένο ελατήριο στο πιστονι
Ρώτησα να το αλλάξω και μου είπαν στο μαγαζί αφού δεν σου κάνει εμπλοκές άστο ακόμα γιατί κάνει πάνω από εκατό ευρώ topic.
Απαιχτα όπλα όλη η σειρά Gold

Σε σκοπευτικό πάντως που έχω με διευρυμένο αυλό και ρίχνω 28 γρ δεν είχα ποτέ θέμα. Κ έχω δοκιμάσει αρκετά φυσίγγια με διάφορα βύσματα, και bior μισόταπο. Μάλλινη ή fiber δεν έχω ρίξει με αυτό για να δώ αν τυχόν θα είχε θέμα.
Και της beretta τα σκοπευτικά παντως πλέον βγαίνουν με αυλό μεγαλύτερο από 18,5.
K τα High tech τα περαζι με 18.7 , Dt με 18.6 , τα Krieghoff με 18.6 , τα Bro με 18.7 , επικράτησε ο διευρυμενος κ δίκαια

Η τεχνολογία βελτιώνεται και γρήγορα πολύ πιθανό κανες φυσίγγια και Μπορεί στο μέλλον να είναι όλα τα όπλα με διευρυμένο αυλό ότι γράφουμε το γραφουμε με βάση τι υπηρχε και τι ίσχυε μέχρι τώρα και οι καλύτεροι κινητήρες ειναι οι ατμοσφαιρικοι σε λίγο με την εξέλιξη μάλλον θα είναι όλοι με τούρμπο και πιθανόν καλύτεροι η τεχνολογία προχωράει και Εμείς ακολουθούμε και τα παιδιά μας μπορεί σε 50 χρόνια να κυνηγάνε με λέιζερ και να γελάμε αν διαβάζουν Αυτά που γράφουμε Τώρα δεν σημαίνει όμως ότι για την εποχή τους ήταν λάθος.

Η τεχνολογία βελτιώνεται και γρήγορα πολύ πιθανό κανες φυσίγγια και Μπορεί στο μέλλον να είναι όλα τα όπλα με διευρυμένο αυλό ότι γράφουμε το γραφουμε με βάση τι υπηρχε και τι ίσχυε μέχρι τώρα και οι καλύτεροι κινητήρες ειναι οι ατμοσφαιρικοι σε λίγο με την εξέλιξη μάλλον θα είναι όλοι με τούρμπο και πιθανόν καλύτεροι η τεχνολογία προχωράει και Εμείς ακολουθούμε και τα παιδιά μας μπορεί σε 50 χρόνια να κυνηγάνε με λέιζερ και να γελάμε αν διαβάζουν Αυτά που γράφουμε Τώρα δεν σημαίνει όμως ότι για την εποχή τους ήταν λάθος.
Πολυ σωστα κ. Γιαννη!

Αν και εδω που τα λεμε ελπίζω στα ανηψια και αργοτερα στα παιδια μου να τα μαθω να κυνηγουν με μπαρούτια, σκάγια και κοντάκια και όχι με leiser ή τουφέκια που διορθώνουν αυτοματα πανω στον κινούμενο στόχο.
Παραδοσιακά και όμορφα!

Ωραία τα λέτε κ συμφωνώ αλλά κατσετε να υπάρχει κυνήγι τότε.....
Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου...
Φέτος είδαμε καταστάσεις που ποτε δεν περιμεναμε πως θα συμβουν....
Ευχομαι να πανε ολα καλά κ το κυνήγι ποτε ξανα να μην περασει άλλη "κρίση" κ να υπάρχουν κ θηράματα..
Γιατι όπως έγραψα κ σε άλλο θέμα φέτος το εμπεδωσαμε όλοι ποσο πολυ σημαντικό είναι αυτό κ πολυ αργότερα έρχονται όλα τα υπόλοιπα......
Ακριβά όπλα, φθηνά όπλα, στενοί αυλοί, διευρυμένοι αυτοί,ένα σωρό φυσίγγια, κ ότι άλλο και αν έχουμε βρίσκονται στην άκρη κ τα κοιτάμε...
Το Ξαναλέω για να μην ξεχνάμε τα βασικά..
Όταν υπάρχει προτιστως κυνήγι κ μετα θηράματα κανένας από εμάς δεν παει "χαμένος" οτι κ αν κρατάει στα χέρια του....
topic.

Status
Not open for further replies.
Back