2+1 φυσιολογικά αν δεν αφαιρέσεις την τάπα και 3+1 αν την αφαιρέσεις.Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρει κάποιος η m2 με μικρή αποθήκη πόσα φυσίγγια περνει. Είναι 2+1 η 3+1;
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ. ΈΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ ΌΤΙ ΤΟ ΚΟΝΤΆΚΙ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΧΑΛΑΡΌ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΆΜΑ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ Θ ΦΑΝΕΊ ΚΆΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΒΑ2+1 φυσιολογικά αν δεν αφαιρέσεις την τάπα και 3+1 αν την αφαιρέσεις.
Απλά ή magnum.
Όταν φανεί θα βρούμε την λύση.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ. ΈΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ ΌΤΙ ΤΟ ΚΟΝΤΆΚΙ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΧΑΛΑΡΌ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΆΜΑ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ Θ ΦΑΝΕΊ ΚΆΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΒΑ
Ελα ρε φίλε καλές είναι!!! Μ1 121 σούπερ 90 blackeagle, πολύ καλά όπλα.. . Αλλα Μέταλλα πιστευω, πολύ καλή απόδοση. Από σταθερότητα άστο.
Δημητρη δεν επιασες το ευθυμογραφημα μου. Ισα ισα.Ελα ρε φίλε καλές είναι!!! Μ1 121 σούπερ 90 blackeagle, πολύ καλά όπλα.. . Αλλα Μέταλλα πιστευω, πολύ καλή απόδοση. Από σταθερότητα άστο.
Μπενελο θαφτης και καντιλαναφτης φε μου ελα του χρονου να σε παω μια γυρα εβρο φασσα παπι κι αν καταφερεις κανα πουπουλο εστω θα παρω αμερικανικο μη στεναχωριεσεβαπο φραγγα θα πουλισω ενα μπενελλι και τα ρεστα φυσιγγια ρεμι νιτρο μαγκ που γαμανεΕλα ρε φίλε καλές είναι!!! Μ1 121 σούπερ 90 blackeagle, πολύ καλά όπλα.. . Αλλα Μέταλλα πιστευω, πολύ καλή απόδοση. Από σταθερότητα άστο.
Αισιόδοξο σε βλέπω, λες να έχει πάρει τον που_ο ο Χαρβαλιας χαχαχα!!!!!!!!!!!!Μπενελο θαφτης και καντιλαναφτης φε μου ελα του χρονου να σε παω μια γυρα εβρο φασσα παπι κι αν καταφερεις κανα πουπουλο εστω θα παρω αμερικανικο μη στεναχωριεσεβαπο φραγγα θα πουλισω ενα μπενελλι και τα ρεστα φυσιγγια ρεμι νιτρο μαγκ που γαμανε
Να τον παρει αμεΑισιόδοξο σε βλέπω, λες να έχει πάρει τον που_ο ο Χαρβαλιας χαχαχα!!!!!!!!!!!!
Μια μοντεφελτρο ειναι με ματ κανη και μια φασσα στο πλαι η διαφορα ειναι στο κοντακι progesive comfort μια χαρα οπλο ειναι και το προτιμο για το λογο της ματ βαφης στο κυνηγι προτεριμα ειναι μεγαλο τσιμπα το σε 71 ποντουςΓειά σ όλους. Γνώμη για bennelli colombo. Κυνήγι πουλιών κατά κύριο λόγο κ λίγο λαγό;
Αν δεν έχεις κόλλημα με τα ξύλα πάρε μια πλαστική θα γλιτώσεις ένα 500ρικο .Γειά σ όλους. Γνώμη για bennelli colombo. Κυνήγι πουλιών κατά κύριο λόγο κ λίγο λαγό;
Ετσι κι αλιως το ιδιο οπλο ειναι αν εξερεσουμε τα κοντακια παπιεςΑν δεν έχεις κόλλημα με τα ξύλα πάρε μια πλαστική θα γλιτώσεις ένα 500ρικο .
+1000Ετσι κι αλιως το ιδιο οπλο ειναι αν εξερεσουμε τα κοντακια παπιες
Η ματ ειναι πιο επιρεπεις γτ ειναι ποροδες αυτο ειναι καλο αν εισαι σχολαστικος γτ κραταει λαδι και κακο αν εισαι τεμπελης γτ κραταει υγρασια αλλα στο κυνηγι ανεκτιμητη που δε γυαλιζειΤελικά η πιο επιρρεπής κάνη για σκουριά είναι η λεία ή η ματ ;
Η τσακωμενη με το λαδακι.Τελικά η πιο επιρρεπής κάνη για σκουριά είναι η λεία ή η ματ ;
Βάζω από αυτό ... Συνήθεια από την RemingtonΗ τσακωμενη με το λαδακι.
Ειπαμε αυτο ειναι eπιτηδες ετσι απο Benelli...KNBFMΤόλη αυτό σου έλεγα ...
ξέρω ότι δεν είναι πρόβλημα απλά να το γνωρίζουν οι έχοντες benelli.