Mafia Calabria
Moderator
LM και ΙC ψηφίζω και γω Ευριπίδη ειδικά το LM είναι για όλες τις αποστολές.
Εκεί θα είμαι θεού θελοντος γιατί μάλλον ήρθε και η ταυτότητα.αύριο κάποια στιγμη θα σε πάρω τηλ.Ευριπιδη καλοτουφεκο και παλι! Πολυ καλα ρίξατε μπραβο! Εύκολο οπλο οπως το ειπες ετσι ένιωσα οταν το έπιασα και εγω..επισης περα απο τα αλλα μου άρεσε και το πέλμα του οπως το ειδα..οι τουφεκιές μια χαρα μου φαινονται επισης!! Δεν μπόρεσα να έρθω σημερα αν και το ήθελα πολυ..Τετάρτη θα ανέβω μαλλον..
Στέλιο έτσι απο τον Γιάννη την πατησα κι εγώ και μπήκα στο club. και για να σε μπριζωσω κι άλλο μετα απο σχεδόν 5 κουτιά φυσίγγια που έριξε σήμερα όταν την ελυσα μονο η κάνη και το τσοκ ήτανε λερωμένα.όλα τα υπολοιπα μέρη τίποτα.όχι αύριο δεν θα έρθω.τη τέταρτη αν είσαι εκεί θα τα πουμεΕυριπίδη, καλορίζικο και καλοτούφεκο το νέο σου απόκτημα. Έχω "χάσει επεισόδια" αυτές τις μέρες που έλειπα... Σου εύχομαι να το χαίρεσαι και να το λιώσεις στο μπαλωτίδι!!! Ωραίο εργαλείο πάντως. Ρε κουφάλες με τα benellia, με βάζετε σε μεγάλο πειρασμό ... να μπω κι εγώ στο club !!!
Θα τα πούμε κι από κοντά. Θα ανέβεις αύριο στο σκοπευτήριο; Αν και φαίνεται ότι ο καιρός θα γ@...ιέται πάλι από τον αέρα, εγώ θα πάω οπωσδήποτε γιατί μετά από 15 μέρες αποχή ... έχω πάθει στερητικό σύνδρομοΑλλιώς θα τα πούμε την Τετάρτη ...
Να τέτοιο θέλω!!!!!μου αρέσει,διαστάσεις έχουμε;το συγκεκριμένο είναι δεξιό το είχα στη montefeltro και με είχε βολέψει αφάνταστα
![]()
αυτό που ρωτάει ο Γιώργος είναι για comfort δεξιό και το έχει φίλος μου σε m2
θα σωθεις από τις ξυλοσομπες , ακομα να το παρεις ????Ευριπίδη, καλορίζικο και καλοτούφεκο το νέο σου απόκτημα. Έχω "χάσει επεισόδια" αυτές τις μέρες που έλειπα... Σου εύχομαι να το χαίρεσαι και να το λιώσεις στο μπαλωτίδι!!! Ωραίο εργαλείο πάντως. Ρε κουφάλες με τα benellia, με βάζετε σε μεγάλο πειρασμό ... να μπω κι εγώ στο club !!!
Θα τα πούμε κι από κοντά. Θα ανέβεις αύριο στο σκοπευτήριο; Αν και φαίνεται ότι ο καιρός θα γ@...ιέται πάλι από τον αέρα, εγώ θα πάω οπωσδήποτε γιατί μετά από 15 μέρες αποχή ... έχω πάθει στερητικό σύνδρομοΑλλιώς θα τα πούμε την Τετάρτη ...
Ευριπίδη καλά καψιματα και σκοτώματα αν και ετεροχρονισμένα.μ αυτη τη ριγα ερχεται γιωργο και την εχω συνηθισει.ο αυλος δεν με προβληματισε γιατι και η rem που μου εδωσε ο πατερας μου εχει 3αρι αυλο και ειχα καλα αποτελεσματα αλλα και με την 302 με τον 4αρι αυλο παλι ειχα καλα αποτελεσματα.οποτε νομιζω οτι ειναι θεμα συνηθειας.απλα πρεπει να το συνηθισω λιγο πιο πολυ τωρα και να μην σκεφτομαι τον αυλο.παμε στο θεμα δικανο.αυτο που ηθελα δεν μπορουσα οικονομικα να το παρω σκεφτηκα οτι δεν θα ηθελα τελικα ενα 2ο μπαικαλ.και η τιμη της συγκεκριμενης μου επεσε πολυ καλη και ο μαγαζατορας ειναι φιλος και καναμε διακανονισμο.ασε που μολις την επιασα μου εκανε κλικ.επισης η beretta η 1200 f που ηταν η πρωτη μου αγαπη ειχε κι αυτη 3αρι αυλο
https://www.hobbi.gr/pelma-oplou-benelli-p-4028.htmlΕ
Να τέτοιο θέλω!!!!!μου αρέσει,διαστάσεις έχουμε;
https://www.hobbi.gr/pelma-oplou-benelli-p-4028.html
ρίξε μια ματιά εδώ και πριν το παραγγείλεις μίλα με τον Κύργια αν κουμπώνει σε σειρά sl 80
Είδα την τιμή. Δεν μου αρέσει τελικάhttps://www.hobbi.gr/pelma-oplou-benelli-p-4028.html
ρίξε μια ματιά εδώ και πριν το παραγγείλεις μίλα με τον Κύργια αν κουμπώνει σε σειρά sl 80
Είδα την τιμή. Δεν μου αρέσει τελικά![]()
Μάκη, αυτό που έβαλα εγώ η εταιρία το βγάζει δεξιό, αυτό που έβαλες εσύ είναι και αυτό δεξιό; Είσαι σίγουρος;το συγκεκριμένο είναι δεξιό το είχα στη montefeltro και με είχε βολέψει αφάνταστα
ναι σίγουρος γιατί είχα κι εγώ απορία στην αρχή αν ήταν αριστερόΜάκη, αυτό που έβαλα εγώ η εταιρία το βγάζει δεξιό, αυτό που έβαλες εσύ είναι και αυτό δεξιό; Είσαι σίγουρος;