Σε τι κυνηγια Νικο?Κοιτά εγώ την πάλεψα πολύ και έπαθα και χουνερια γερά, τρεις μήνες κόντεψα να πάθω ψυχολογικά. Τέσσερις που έχω στο κοντινό μου περιβάλλων έχουν φύγει τα χρώμια στης βάσεις και η κάνες έχουν γίνει κόκκινες χρονολογίας 2004-2006
Σε τι κυνηγια Νικο?Κοιτά εγώ την πάλεψα πολύ και έπαθα και χουνερια γερά, τρεις μήνες κόντεψα να πάθω ψυχολογικά. Τέσσερις που έχω στο κοντινό μου περιβάλλων έχουν φύγει τα χρώμια στης βάσεις και η κάνες έχουν γίνει κόκκινες χρονολογίας 2004-2006
Οποτε ειχες ριξει αρκετα φυσιγγια.....και ειχες βγαλει συμπερασμα......αυτο με τις βαφες παντως ειναι πολυ σπαστικο....Άγριο περιστέρι μπεκάτσα πέρδικα τσίχλα
Και εγώ παλιά πήρα τότε αλλά ήταν καινούργιαΕγώ έχω από τις παλιές γιαυτό View attachment 29469
Το ιδιο και εγω στιν χρονο την εδωσα πραγματηκα τρισαθλια καννη.... η μαντσινο που ειχα ειχε πολυ καλητερη καννητο εχω δει εδω με της κρυο. εκανα το λαθος και ειχα παρει και μια κρυο. Δεν μπορεσα να βρω ακρη ευτυχώς γλίτωσα και μετά βρήκα την 121 του 96 σε μια ντουλάπα καινούρια και την πήρα .
Διότι εδώ δεν υπάρχει λογοκρισία George.Πως είναι δυνατόν τέτοια αυθάδεια για την τέλεια Ιταλιδουλα ; Ντροπή σας !
Ρε παιδια....με αυτες τις crio τι εχει γινει? Γιατι εχουν τετοια ασχημη φημη?
Σας ρωταω γιατι εχω ακουσει και εγω απο γνωστο οτι δεν σκοτωνε δεν εκανε δεν ερανε...... ο οποιος την πουλησε μεσα σε ενα μηνα και πηρε μια παλιοτερη benelli.....αλλα οταν τον ρωτησα εαν ειχε δοκιμασει τα τσοκ με διαφορα φυσιγγια ή εαν ειχε μπει στον κοπο να παρει αλλα τσοκ.....επεμενε οτι δεν σκοτωνε.....και μου ειπε οτι δεν ειχε δοκιμασει το οπλο σε στοχο.....αυτο που θελω να πω ειναι εαν εχει γινει καποιο συγκριτικο με τις παλιοτερες και εχει αποδειχθει η κατωτεροτητα τους.....
Δεν εχει crio κανη η m2. Εγω την εχω κατευχαριστηθει.Κοιτά εγώ την πάλεψα πολύ και έπαθα και χουνερια γερά, τρεις μήνες κόντεψα να πάθω ψυχολογικά. Τέσσερις που έχω στο κοντινό μου περιβάλλων έχουν φύγει τα χρώμια στης βάσεις και η κάνες έχουν γίνει κόκκινες χρονολογίας 2004-2006
Ειναι μίζερες στα φυσίγγια όλες αυτές. Γεμίζω για την δικιά μου 121 και ρίχνουν και οι φίλοι με της cRio με μισο Τσόκ όλοι στα 30 μέτρα μέρα με την νύχτα. Η 121 ποτέ δεν με ταλεπόρισε να της βρω φυσιγγιο. Αν αγόραζα σήμερα αυτογεμες σίγουρα δεν θα ήταν μπενελι αν και μου αρέσει πολύ η M2
Ο όρος crio αναφέρεται στην κρυογενή κατεργασία των κανών.Δεν εχει crio κανη η m2. Εγω την εχω κατευχαριστηθει.
Μεταχειρισμενη τη δινουν 600ε. Αν σε βολευει η υπερυψωμενη, παρε τη.
Ποιό ακριβώς μοντέλο όπλου και χρονολογία αγοράς μπορούμε να μάθουμε Νίκο ;Μου ειπε οτι με το συγκεκριμενο οπλο crio που εχει
Ποιό ακριβώς μοντέλο όπλου και χρονολογία αγοράς μπορούμε να μάθουμε Νίκο ;
ps
Τι γίνεται στην Σάμο με τις φωτιές ;
Οχι Βασιλη.Ο όρος crio αναφέρεται στην κρυογενή κατεργασία των κανών.
Όλες οι κάνες των benelli σήμερα έχουν αυτή την κατεργασία.
Δεν φταίει η κατεργασία.
Το τι φταίει, ένας θεός το ξέρει.
Οχι δεν την εχουν ολλες η μπενελι ευτηχως γιατι θα καταστραφοτανΟ όρος crio αναφέρεται στην κρυογενή κατεργασία των κανών.
Όλες οι κάνες των benelli σήμερα έχουν αυτή την κατεργασία.
Δεν φταίει η κατεργασία.
Το τι φταίει, ένας θεός το ξέρει.
Οχι Βασιλη.
Η m2, κ καποιες ακομη απο τις φτηνες, δεν εχει crio κανη. Το εχω ψαξει αρκετα φιλε.
Δεν το ήξερα παιδιά. Γράψτε λάθος. Θα το κοιτάξω όμως να σιγουρευτώ.Οχι δεν την εχουν ολλες η μπενελι ευτηχως γιατι θα καταστραφοταν