Έχει κανένας άλλος αυτό το όπλο; Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τα πλαστικά του μέρη
Όχι λάδια στα πλαστικά.Έχει κανένας άλλος αυτό το όπλο; Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για τα πλαστικά του μέρη
Αυτό ήθελα να ρωτήσω ακριβώς τι γίνεται όταν αρχίσει να φεύγει το soft touch ?Όχι λάδια στα πλαστικά.
Προσοχή τι λάδι χρησιμοποιείς.
Ακόμα και να αρχίσει να κολλάει υπάρχει λύση.
Μάντεψα την ερώτηση και δεν έχω αυτό το όπλο
Καλοριζικη, καλοτουφεκη, να την χαρείς!Ορίστε και οι φωτογραφίεςView attachment 30662View attachment 30663
τοχει ο φιλος Ηλιας που παμε μαζι για τσιχλες. απροβληματιστο όπλο καλορίζικο.Παιδιά καλησπέρα τήν m2 την έδωσα αλλά μόνο και μόνο για να πάρω την crio comfort σήμερα μόλις παρέλαβα το μωρό...
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου καλή αρχή να έχουμεΚαλοριζικη, καλοτουφεκη, να την χαρείς!
Καλοντουφεκη και καλά κυνήγιαΟρίστε και οι φωτογραφίεςView attachment 30662View attachment 30663
Καλά και ασφαλή κυνήγια !Ορίστε και οι φωτογραφίεςView attachment 30662View attachment 30663
Το αφαιρείς και ησυχάζεις. Δεν μπορείς να κανείς και κάτι άλλο.Αυτό ήθελα να ρωτήσω ακριβώς τι γίνεται όταν αρχίσει να φεύγει το soft touch ?
Με ποιον τρόπο αφαιρείται; Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία;Το αφαιρείς και ησυχάζεις. Δεν μπορείς να κανείς και κάτι άλλο.
Ναι καμία σχέση σαν ποιότητα αλλά καί σάν εφαρμογή στο όπλο άλλη κατηγορία απ' ότι είδα γιατί είχα και τη μ2έχει διαφορετικά πλαστικά από τη μ2;
Όταν λες εφαρμογή τι εννοείς ακριβώς γιατί εκτός από τις πανάκριβες των 3000 ευρώ που όντως φαίνεται με γυμνό μάτι η διαφορά,στις υπόλοιπες που έχω πιάσει δεν βλέπω καμιά αξιοσημείωτη διαφορά που να δικαιολογεί διαφορά 500 και 700 ευρώΝαι καμία σχέση σαν ποιότητα αλλά καί σάν εφαρμογή στο όπλο άλλη κατηγορία απ' ότι είδα γιατί είχα και τη μ2
Στη μ2 μου και σε μ2 φίλου η πάπια τζογαρει λίγο το ίδιο και η σκανδαλοθηκη. Δεν είναι κάτι τραγικό ούτε δικαιολογείται η διαφορά αλλά μόνο από τα πλαστικά μέρη αλλά καί από την κριο κανη που βλητικα αποδεδειγμένα υπερέχει έναντι της απλής... Γενικά το όπλο απ' ότι είδα καί βλέπω είναι πάρα πολύ στιβαρό και καλά ζυγισμένο και σού δίνει μια πολύ ωραία αίσθηση στα χέρια όταν το κρατάςΌταν λες εφαρμογή τι εννοείς ακριβώς γιατί εκτός από τις πανάκριβες των 3000 ευρώ που όντως φαίνεται με γυμνό μάτι η διαφορά,στις υπόλοιπες που έχω πιάσει δεν βλέπω καμιά αξιοσημείωτη διαφορά που να δικαιολογεί διαφορά 500 και 700 ευρώ
Την πουλάς και παίρνεις άλληΑυτό ήθελα να ρωτήσω ακριβώς τι γίνεται όταν αρχίσει να φεύγει το soft touch ?
Όπως έγραψαν οι συνάδελφοι πιο πάνω. Έχει αρχίσει να ξεφτίζει ή θες προληπτική συντήρηση;Με ποιον τρόπο αφαιρείται; Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία;
Προληπτικά για συντήρηση πρως το παρών είναι κομπλέΌπως έγραψαν οι συνάδελφοι πιο πάνω. Έχει αρχίσει να ξεφτίζει ή θες προληπτική συντήρηση;