Το αφεντικό τρελάθηκε.παει για μουδυο με τρέλα και κορδέλα.θα γνωρίσει την ωμή δύναμη μιας πε εεε μπενελι αλλά είναι φίλος και θα τον υποστηρίξουμε ψυχολογικά χαχαχα@evripidis302 τι λεει αυτος εδωωω?????
Το αφεντικό τρελάθηκε.παει για μουδυο με τρέλα και κορδέλα.θα γνωρίσει την ωμή δύναμη μιας πε εεε μπενελι αλλά είναι φίλος και θα τον υποστηρίξουμε ψυχολογικά χαχαχα@evripidis302 τι λεει αυτος εδωωω?????
@evripidis302 τι λεει αυτος εδωωω?????
Τρελιαρη Μπερέτα και στη σαλαταΆστον γιατί ακόμα και ο Γιούρι πάει να πάρει τον κακό τον δρόμο
Τρελιαρη Μπερέτα και στη σαλατα
Φίλε στην Benelli από τα 36.5 μέτρα και πάνω,θα πρέπει να δουλεύεις τον άσσο...Πουτ@ν@ ζωή πως τα φέρνεις...
Ρε πάρε μπενελα και ένα kicks και καθάρισες αγόρι μου!Πουτ@ν@ ζωή πως τα φέρνεις...
Δηλαδή φίλε τα μπερετα δεν θέλουν ουτε κοντακι ουτε τσοκ ;;;;;;;Τόλη επόμενο βήμα είναι να αλλάξεις κοντάκι στην m2, μετά πείραμα με τσοκάκια και μετά πώληση...
Θα ξαναπάς beretta οριτζινάλε και ως σύγχρονος Οδυσσέας θα βρεις την ηρεμία σου στην αγκαλία της Ιταλίδας
Βρε αθεοφοβε...χαχαχχαχαχα
Ειδικά κοντάκι με τίποτα .Δηλαδή φίλε τα μπερετα δεν θέλουν ουτε κοντακι ουτε τσοκ ;;;;;;;
Στο Τόλη έχω θάρρος και μπορώ να τον πειράξω πάντα καλοπροαιρεταΒρε αθεοφοβε...χαχαχχαχαχα
Μήτσο βγάζοντας έξω το θέμα κοντάκι που κανονικά θα έπρεπε να ξεκινάμε από κει η Μπερέτα δεν έχει ανάγκη αφτερ μάρκετ τσοκακια αν δεν έχεις το μικρόβιο της τσοκολατρειας.τωρα επειδή δυστυχώς στην Ελλάδα και υποθέτω ότι μάλλον είναι θέμα αντιπροσώπου η κάθε κανη μπενελι είναι δυστυχώς kinder έκπληξη για τον ιδιοκτήτη εννοώντας ότι οι αποκλίσεις ακόμα και σε κανη ίδιου μοντέλου είναι αρκετά μεγάλες αν αυτή η εταιρεία είχε κανη σε δεκτικοτητα φυσιγγίων και απόδοση εργοστασιακή μιας κάνης rem mossy η Μπερέτα πραγματικά φίλε και το εννοώ δε νομίζω ότι θα υπήρχε εταιρεία να τη κοντραρει σε πωλήσεις και απόδοση λόγω απλότητας μηχανισμού.επισης θέλω να ρωτήσω επειδή παρακολουθώ λίγο Αμερική τι γίνεται έχουν πουληθεί άπειρες vinci και super vinci στις οποίες τους πίνουν το αίμα στον βάλτο.γιατι εκεί η στην γείτονα Ιταλία δεν ακούγονται προβλήματα εμπλοκών σε αντίθεση με τις εδώ vinci?μήπως τελικά έρχεται εδώ ο κατιμας?εγώ δε μπορώ να το εξηγήσω πραγματικαΔηλαδή φίλε τα μπερετα δεν θέλουν ουτε κοντακι ουτε τσοκ ;;;;;;;
Η δική μου άποψη είναι όλα βελτιώνονται κ βελτιώνονται πολυΜήτσο βγάζοντας έξω το θέμα κοντάκι που κανονικά θα έπρεπε να ξεκινάμε από κει η Μπερέτα δεν έχει ανάγκη αφτερ μάρκετ τσοκακια αν δεν έχεις το μικρόβιο της τσοκολατρειας.τωρα επειδή δυστυχώς στην Ελλάδα και υποθέτω ότι μάλλον είναι θέμα αντιπροσώπου η κάθε κανη μπενελι είναι δυστυχώς kinder έκπληξη για τον ιδιοκτήτη εννοώντας ότι οι αποκλίσεις ακόμα και σε κανη ίδιου μοντέλου είναι αρκετά μεγάλες αν αυτή η εταιρεία είχε κανη σε δεκτικοτητα φυσιγγίων και απόδοση εργοστασιακή μιας κάνης rem mossy η Μπερέτα πραγματικά φίλε και το εννοώ δε νομίζω ότι θα υπήρχε εταιρεία να τη κοντραρει σε πωλήσεις και απόδοση λόγω απλότητας μηχανισμού.επισης θέλω να ρωτήσω επειδή παρακολουθώ λίγο Αμερική τι γίνεται έχουν πουληθεί άπειρες vinci και super vinci στις οποίες τους πίνουν το αίμα στον βάλτο.γιατι εκεί η στην γείτονα Ιταλία δεν ακούγονται προβλήματα εμπλοκών σε αντίθεση με τις εδώ vinci?μήπως τελικά έρχεται εδώ ο κατιμας?εγώ δε μπορώ να το εξηγήσω πραγματικα
Πάνο οποίος βιώσει στον κυνηγοτοπο την άνεση και τις συγκινήσεις που σου προσφέρει ένα σωστό κοντάκι, δύσκολα συμβιβάζεται με τα παιδικά εργοστασιακά.Τόλη επόμενο βήμα είναι να αλλάξεις κοντάκι στην m2, μετά πείραμα με τσοκάκια και μετά πώληση...
Θα ξαναπάς beretta οριτζινάλε και ως σύγχρονος Οδυσσέας θα βρεις την ηρεμία σου στην αγκαλία της Ιταλίδας
Μάλλον κατά δω έρχονται μοντέλα άλλων προδιαγραφών όπως και τα αυτοκίνητα .Το 1982 φέρνει μια Α302 από Ιταλία στον πατέρα μου φίλος καπετάνιος από Ιταλία μετά από 2χρονια έχοντας την δανείσει σε φίλο του προσωρινά του την κλέβουν και μας αγοράζει μια νέα από Ελλάδα και φέρνει σπίτι .Το όπλο μου είχε πει ο πατέρας μου δεν ήταν ίδιο το καταλάβαινες μόλις το κυνηγουσες ακόμα και η μούσα που βιδωνε στην 71 κανη με τα εσωτερικά ποτηράκια (τσοκ) για να τα συγκρατεί ήταν διαφορετική.Ρεμινγκτο το 80 μάγκνουμ από Αμερική θείος ναυτικός τα σκοτωματα της έχουν μείνει στο μυαλό τους καμία δεν την έφτανε και ας πήραν και από Ελλάδα μετά..Μήτσο βγάζοντας έξω το θέμα κοντάκι που κανονικά θα έπρεπε να ξεκινάμε από κει η Μπερέτα δεν έχει ανάγκη αφτερ μάρκετ τσοκακια αν δεν έχεις το μικρόβιο της τσοκολατρειας.τωρα επειδή δυστυχώς στην Ελλάδα και υποθέτω ότι μάλλον είναι θέμα αντιπροσώπου η κάθε κανη μπενελι είναι δυστυχώς kinder έκπληξη για τον ιδιοκτήτη εννοώντας ότι οι αποκλίσεις ακόμα και σε κανη ίδιου μοντέλου είναι αρκετά μεγάλες αν αυτή η εταιρεία είχε κανη σε δεκτικοτητα φυσιγγίων και απόδοση εργοστασιακή μιας κάνης rem mossy η Μπερέτα πραγματικά φίλε και το εννοώ δε νομίζω ότι θα υπήρχε εταιρεία να τη κοντραρει σε πωλήσεις και απόδοση λόγω απλότητας μηχανισμού.επισης θέλω να ρωτήσω επειδή παρακολουθώ λίγο Αμερική τι γίνεται έχουν πουληθεί άπειρες vinci και super vinci στις οποίες τους πίνουν το αίμα στον βάλτο.γιατι εκεί η στην γείτονα Ιταλία δεν ακούγονται προβλήματα εμπλοκών σε αντίθεση με τις εδώ vinci?μήπως τελικά έρχεται εδώ ο κατιμας?εγώ δε μπορώ να το εξηγήσω πραγματικα