Καλησπερα στην ομαδα.θα ήθελα και εγώ την γνώμη σας σε ένα θέμα που εχω. Τον γεναρη που περασε αγοράσαμε 2 benelli becaccia supreme μαζί με το ταίρι μου στο βουνό. Τον θείο μου. Τα όπλα από τις πρωτες μέρες πριν μα κλησουν για lock down δεν προλαβαμε να τα κυνηγήσουμε πολυ.φετος στο δικο μου όπλο παρατηρισα ότι κληνοντας το κλιστρο αν δεν πατουσες πολυ δυνατά το κουμπί το μικρό το στρογγυλό δεν έπεφτε στο πλαι το ασημένιο που έχει την κοκκινη κουκκιδα. Το είπα στον έμπορο το είδε και το στηλαμε πισο και άλλαξαν όλη την σκανδάλη. Το προβλημα δεν έφυγε. Όποτε ο οπλουργος εδώ έκανε άλλη πατεντα στον κεντρικό πιρο και έφτιαξε το δικό μου. Στο άλλο όπλο δεν κάναμε τπτ. Και αυτός το ίδιο θεμα αλλά δεν τον ενοχλούσε. Ελα όμως που σε αυτόν εχει κανει 3 φορές εμπλοκη το κλιστρο. Ριχνει τις 2 προτες και την τρίτη δεν ανεβάζει καλικα από την θαλαμη και μένει ανηκτο το κλιστρο. Έχει κανείς άποψη για αυτό;και κάτι τελευταίο. Υπάρχει περιπτοση η εμένα μου φαίνεται. Να ρίχνει πολυ ανηκτα το όπλο;και όταν λέω ανηκτα δεν μου αρέσουν οι κατανομές καθόλου. Και τα 2 είναι 66 cm. Εγώ έχω παρει 4 έξτρα τσοκ. 2 brain το tm kai to bell ένα Gemini lm και το 2 το μαμά. Δεν μου αρέσουν όμως οι κατανομές και έχω αλαξει πολααα φυσίγγια. Τελευταία κυνηγουσα με fabarm 71 cm Titan. H35. Ευχαριστώ μηπως το όπλο είναι για σχετικά κοντές τουφεκιές λόγο ότι είναι becaccia ;μπορεί να ακουγεται αστείο αλλά δεν μου καθετε καλά όλο αυτό.