Τα δοκιμάζει και τα πουλάει ρε Παύλο;Ευκολάκι Τόλη
Εγώ πλέρωσα 20€ μεταφορικά από Ιταλία.Τα δοκιμάζει και τα πουλάει ρε Παύλο;
Από εμένα δεν πρόκειται να ξαναδεί φραγγο..
Είχα ακούσει για εκείνον αλλά δεν είχε διαθέσιμο κάποιο άλλο κατάστημα και αναγκαστικά το πήρα από εκεί
Νομίζω πως καλό είναι γράφονται ποιοι ειναι αυτοί που κάνουν λαμογιες για να προφυλάσσουμε τους υπόλοιπους συναδέλφους.Δεν γνωρίζω το κατάστημα ούτε θέλω να το μάθω.
Πες τουλάχιστον την περιοχή.
ποντάρω στα ΒΔ προαστια προάστιαΠες τουλάχιστον την περιοχή.
Τι εννοείς το μόνο που σε χάλασε ? Ξεχεσε τον και ζήτα η τα χρήματα σου πίσω η καινούργιο που αγόρασες .
ΊλιονΠες τουλάχιστον την περιοχή.
Όποιος θέλει να μπει και να δει ακριβώς τι έχω γράψει.έννοια σου Τόλη και τα βλέπουν ,έχουμε mystery εδώ μέσα και τα μεταφέρουν ,να είσαι σίγουρος !
sorry για το mystery αλλά είναι εξακριβωμένο στο παρελθόν από εμένα ,,δεν είναι κακό να τα μεταφέρουν αλλά όχι έτσι όπως το θέλουν αυτοί ε ;
Το είπε ο μάγος....Ίλιον
ποντάρω στα ΒΔ προαστια προάστια
Παύλο θυμισου όποτε μπορείς να μου πεις την έξοδο του μπελΦίλε τώρα μπήκα μέσα. Ειμουν στης ελιές και μέχρι να κάνω μπάνιο να μαζέψω τώρα είδα το μην σου. Θα στο μετρήσω αυριο φίλε και θα σου στηλω
Λογικά θα ήταν ριγμένο όπως δοκιμάζονται τα όπλα στις τράπεζες δοκιμών μπορεί να κάνω κ λάθος
Το πρωι θα σου στηλω απάντηση.Παύλο θυμισου όποτε μπορείς να μου πεις την έξοδο του μπελ
Ευχαριστώ φίλεΤο πρωι θα σου στηλω απάντηση.
Καλημερα φίλε. Το τσοκ έξοδο μου το δίνει 19.55 και είσοδο 18.8.Παύλο θυμισου όποτε μπορείς να μου πεις την έξοδο του μπελ