Το έχω κάνει παλιά με την 302 και 303 καθάρισμα στο τέλος της σεζόν δεν ξέρω αν οι καινούριες δεν το αντέχουν
Duca di Montefeltro, 66εκ, 3000γρ.Ποια μπενελι έχεις Θαλή;
Ντάξει....Η μπερετα έχει μηχανήματα εγκαταστάσεις και προσωπικό από άλλο πλανήτη.Γιατί το λες αυτό;
Έχει υπέροχα ρούχα, το καλύτερο μάκετινγκ και πολύ καλά δίκαννα.
Εχεις ωραίο γούστο Θαλή.Duca di Montefeltro, 66εκ, 3000γρ.
Επίσης έχω δύο όπλα αερίων (δε λέω ποια)
Τρία δίκαννα, εκ των οποίων 1 αλληλεπίθετο, δύο πλαγιόκαννα και το ένα από αυτά 20cal.
Όταν ονειρεύομαι ποιο θα είναι το επόμενο όπλο που θα αγοράσω είμαι ανάμεσα σε:
Benelli Duca di Montefeltro Silver:
View attachment 38593
Benelli Accademia Raffaelo:
View attachment 38594
Benelli Arabesque:
View attachment 38595
Beretta Silver Pigeon I:
View attachment 38598
Α Π Ο Λ Υ Τ ΑΕυχαριστημένος συνάδελφε από τη 304?
Γιάννη υπάρχει στην παρέα beretta 303 με 70αρα θαλαμη που έχει να καθαριστεί από το 2012Το έχω κάνει παλιά με την 302 και 303 καθάρισμα στο τέλος της σεζόν δεν ξέρω αν οι καινούριες δεν το αντέχουν
Στέλιο μιλάμε για 10 χρόνια ,10 χρόνια ακαθάριστο αερίων ; πόσα φυσίγγια ρίχνει την σεζόν ;Γιάννη υπάρχει στην παρέα beretta 303 με 70αρα θαλαμη που έχει να καθαριστεί από το 2012
Την είχα καθαρίσει κ έβγαλα από μέσα κομμάτια λάσπη ξύλα κτλπ....
Την ίδια χρονιά της είχα σφίξει το κοντάκι γιατί έπαιζε, επίσης έτριψα την καννη με γυαλόχαρτο κ την πέρασα μαύρη λαδομπογιά για να μην σαπίσει τελειως
Κ αυτό το οπλο ρίχνει ασταμάτητα μέχρι σήμερα κ αρκετά μαγκνουμ 50 γραμμαρίων ενώ είναι 70αρα
Ελάτε να μου πείτε τώρα για καινούρια όπλα, τεχνολογίες κτλπ
Προσωπικά μου αρέσει η ιδέα της breda 930 για το κοντάκι την καννη κτλπ, όπως κ άλλα όπλα αλλά με τι κουράγιο να πάει το χέρι μου εκεί τη στιγμή που έχω δει πολλά καινούρια να σταματάνε να ρίχνουν από τις πρώτες κιόλας βολες
Κυνηγάω μόνο με 302. Ρίχνω από 3-4 κούτες φυσίγγια τη σεζόν (20αρες εννοώ). Το 2016 κόντεψα τις 9 κούτες.Το έχω κάνει παλιά με την 302 και 303 καθάρισμα στο τέλος της σεζόν δεν ξέρω αν οι καινούριες δεν το αντέχουν
Έχω την ίδια την απόκτηση πρόσφατα με 71 cm κάνη ψάχνω να βρω καμία 60 η 66cm εσένα πόσο είναι και τί κυνηγάς αν επιτρέπεται.Α Π Ο Λ Υ Τ Α
Εγω ειχα στην κατοχη μου 3 αδρανειας και 3 αεριων. Δεν ξεχωρισα καποιο απο τα δυο συστηματα ως καλυτερο. Δεν αντιμετωπισα προβλημα με κανενα. Ναι το αεριων ειναι πιο απαιτητικο στο καθαρισμα και το αδρανειας εχει λιγο πιο αισθητη ανακρουση (αυτο ειναι λιγο υποκειμενικο). Τωρα εχω ενα sx4 αλλα καλοβλεπω και μερικα αλλα εκ των οποιων καποια ειναι αδρανεις (πχ brow A5)Πριν διαβάσετε τα παρακατω να πω ότι "Αντιμπενελικός" ΔΕΝ είμαι σε καμία περιπτωση....
Πρόκειται για ένα εξυπνο συστημα λειτουργίας κ ενδεχομένως αυτά τα όπλα να είναι κ πρωτα σε πωλησεις παγκοσμίως...
Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μονοπώλιο η ότι υπάρχει μόνο το συστημα αδρανειας στα αυτογεμη...
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν άτομα οι οποίοι δοκιμασαν μόνο το ΕΝΑ συστημα(δλδ είτε αδράνεια,είτε αέρια) και επειδή έμειναν ευχαριστημένοι άρχισαν να κράζουν τον άλλο μηχανισμο λειτουργίας...
Σε αυτους εγώ προσωπικά δεν δίνω σημασία, διότι μια τέτοια ενέργεια την θεωρώ το λιγότερο λανθασμένη....
Αντίθετα, ΣΕΒΟΜΑΙ όσους δοκιμασαν κ τους ΔΥΟ αυτους μηχανισμους κ γυρισαν κ μας είπαν:
Επέλεξα την αδράνεια για τον η τους λόγους...
Η επέλεξα τα αέρια για τον η τους λόγους...
Και γιατί όχι, τα επέλεξα κ τα δυο!
Τώρα,η φράση "απαρχαιωμένο" συστημα αερίων δεν μου αρέσει..
Πραγματι κάποιες δεκαετίες πίσω το συστημα αυτο (κ σε κάποια όπλα αερίων)να μην ήταν τόσο εξελιγμένο κ ενίοτε να διμηργουσε θεματάκια....
"Σήμερα" και με την εξελιξη να προχωραει ταχέως η κάθε εταιρία βασίζεται σε ένα απόλυτα αξιόπιστο συστημα εταιριών κ που πραγματικα δεν νομίζω να τίθεται κανενας προβληματισμος......
Και τέλος όλοι εμείς έχουμε ένα μεγάλο κοινό να μας ενώνει το κυνήγι κ για αυτό πρεπει να παλεύουμε....
Οχι να έχουμε έχουμε στήσει δυο ταμπούρια απέναντι μας κ να "πολεμαμε" ο ένας τον άλλον γιατί δεν μας αρέσει το οπλο που επελεξε να έχει(αν είναι δυνατόν!!!).......
Πολλα φυσιγγια Παύλο, πέρασαν χρονιές που μετραγαμε τις ημέρες που δεν βγήκαμε.Στέλιο μιλάμε για 10 χρόνια ,10 χρόνια ακαθάριστο αερίων ; πόσα φυσίγγια ρίχνει την σεζόν ;
Βρες μια Apollo να έχεις τουφέκι σωστόΕγώ πάντως τον έκανα τον κύκλο μου με τα όπλα φοβάμαι μόνο πως με τόσα που έχω δει και αλλάξει καταλήξω σε σφεντόνα από κει που άρχισα .Αφού προτιμώ να κυνηγώ με όπλα 20αετιας +πιο πισω
Εδώ κανεις λάθος φίλε, το καλυτερο μακράν συστημα αερίων είναι της FNΒέβαια για να τα λέμε όλα το πιο πλησιέστερο χωρίς πολύ ταλαιπωρία είναι τα αερίων της Μπερέτα που μπορείς να τα καθαρίσεις μια φορά το χρόνο πάλι χωρίς ιδιαίτερο κόπο .
Το τερμάτισες με τα 76άρια σε 70άρα θαλάμη.Γιάννη υπάρχει στην παρέα beretta 303 με 70αρα θαλαμη που έχει να καθαριστεί από το 2012
Την είχα καθαρίσει κ έβγαλα από μέσα κομμάτια λάσπη ξύλα κτλπ....
Την ίδια χρονιά της είχα σφίξει το κοντάκι γιατί έπαιζε, επίσης έτριψα την καννη με γυαλόχαρτο κ την πέρασα μαύρη λαδομπογιά για να μην σαπίσει τελειως
Κ αυτό το οπλο ρίχνει ασταμάτητα μέχρι σήμερα κ αρκετά μαγκνουμ 50 γραμμαρίων ενώ είναι 70αρα
Ελάτε να μου πείτε τώρα για καινούρια όπλα, τεχνολογίες κτλπ
Προσωπικά μου αρέσει η ιδέα της breda 930 για το κοντάκι την καννη κτλπ, όπως κ άλλα όπλα αλλά με τι κουράγιο να πάει το χέρι μου εκεί τη στιγμή που έχω δει πολλά καινούρια να σταματάνε να ρίχνουν από τις πρώτες κιόλας βολες
Εγώ το πιστευω, κ οχι μονο για την 302...Το τερμάτισες με τα 76άρια σε 70άρα θαλάμη.
Είσαι σίγουρος ;;;
Ολα για κάποιο λόγο γίνονται......Σε εμπλοκή ή δυσλειτουργία άνευ λόγου το όπλο μην φεύγει σούμπιτο.
Όλα καποτε φθείρονται η εξασθενούν,Ούτε μα, ούτε μου, ούτε οπλουργοί, ούτε τίποτα.
Εγώ το πιστευω, κ οχι μονο για την 302...
Αυτά όμως δεν είναι παραδειγματα που μας επιβεβαιώνουν ότι είναι καλό το όπλο...
Μια φορά θα συμβεί το κακο...
Για αυτό κ καλο ειναι να μην αναφέρονται καν γιατί μπορεί να παρουν τα μυαλά αέρα του κάθε αδαη που μας διαβάζει....
Ολα για κάποιο λόγο γίνονται......
Αιτία παντα υπάρχει.....
Όλα καποτε φθείρονται η εξασθενούν,
Για αυτό κ κάποια εξαρτήματα πρεπει να αντικαθίστανται προληπτικα έπειτα από κάποια χρήση κ οχι να περιμενουμε να μας βρει η ζημια για να το κάνουμε...
Αν ήταν άφθαρτα δεν θα έβγαζαν κ ανταλλακτικά τα εργοστάσια.....
Και οπως ξέρουμε ολοι, ανταλλακτικά υπάρχουν ακόμα κ για τα όπλα που κοστίζουν αρκετά χιλιάρικα........