Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ενδεχομένως να έχει συζητηθεί ξανά το θέμα αλλά θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου πείτε γνώμες για την benelli sl80 pasion;

https://eshop.kirgias.gr/el/ημιαυτόματες-καραμπίνες/1685-sl80-pasion.html
Είναι αναβίωση της λαϊκής σπουδαίας sl80 κλαδική παλιό στυλ μπενελι δεν είναι ούτε μπελμοντε ούτε βιτωρια .έχει παλιό στυλ γιατί με τι λογική αυτή όλες η μπενελι ίδιες είναι αν βγάλουμε έξω την κριο και μετά.

Καλημερα παρέα θέλω να πάρω ένα καλό τσοκ 2,5 η 3 αστρ. για την S90 mod 1992 τα τσοκ είναι τα εσωτερικά mobile.
Έχει πάρει καποιος η γνωρίζει να μου προτείνει ευχαριστώ.
Το πιο ταιριαστό είναι το τζεμινι +2 εκ πορτερ που δειχνει στην Μπερέτα πιο πάνω ο συνάδελφος μόνο καλά λόγια ακούγονται και από συνδυασμό τιμής απόδοσης νομίζω είναι ότι καλύτερο.

δοκιμάστε πρώτα τα εργοστασιακά σε πίνακα μπορεί να εκπλαγείτε και να μην χρειαστείτε τίποτε άλλο ;)
Εγώ το μόνο προτέρημα που βρήκα ήταν καμιά 15αρια σκάγια παραπάνω... κατανομή στα πλην...βιδωμα με το χέρι στα σιν

Εγώ το μόνο προτέρημα που βρήκα ήταν καμιά 15αρια σκάγια παραπάνω... κατανομή στα πλην...βιδωμα με το χέρι στα σιν
Σε τι φυσιγγι
????? εαν ηταν σε 18 βολο ειναι μεγαλη βελτιωση ομως αχαχαχχααχαχ

Καλημερα παρέα θέλω να πάρω ένα καλό τσοκ 2,5 η 3 αστρ. για την S90 mod 1992 τα τσοκ είναι τα εσωτερικά mobile.
Πάρε ένα brain,το κάθε τσοκ αντιστοιχεί σε δύο συσφιξεις

Gemini LM... Τρομερό. Το έχω. Είναι 3.5 αλλά σαν κατανομή τρομερη

Όπως λέει και ο συνάδελφος παραπάνω δοκίμασε τα εργοστασιακά .εγώ προσκοπικά σε όσα όπλα έχω με σπειρώμα mobile η πέρασαν παλιότερα από τα χέρια μου δεν κατάφερε να τα φτάσει κανένα τσοκ του εμπορίου ,με μόνη εξαίρεση το Gemini me ported

Status
Not open for further replies.
Back