Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου είχε βγάλει τα μάτια....ούτε καν είδα αν έπεσε το ορτύκι
Ελλατωματικο καψούλι ή υγρασία στη μπαρουτη αν αποκλείσουμε ότι υπάρχει θέμα με τον συγκεντρωτηρα κ το πάτημα.
Πιο πολύ για ελλατωματικο καψουλι το κόβω

Ρε παιδιά διαβάζω κάθε μέρα για της μπενελι και τα κλικ και σκορποσκαγιαστρες αλλά όλοι έχουν και από μια μπενελι. Τώρα ολόκληρο το αμερικανικό κράτος στον πόλεμο έχουν σε μάχη σώμα μέ σωμα το μπενελι μ4 γιατί δεν έχουν μια μπερετε ,μια ρεμιγκτον , μια Μπράουνινγκ. .think. Λοιπόν αυτά από εμένα που έχω 2οπλα . Επίσης ένας ξάδερφος πολύ δυνατό τουφέκι μετα από μια 303,390,391,έπεσε στα χέρια του μια μπενελι ραφαελο ντελουξ με κάννη κρύο 66εκ δεν την αλλάζει τώρα με καμία άλλη και από τουφεκιες που χαζεύει κόσμος οι βολές από 40 και πάνω εμείς δεν της κοιτάμε καν αυτές που τουφεκαει. Τα τσοκ brain tl και Muller. Αυτά από εμένα.

Ρε παιδιά διαβάζω κάθε μέρα για της μπενελι και τα κλικ και σκορποσκαγιαστρες αλλά όλοι έχουν και από μια μπενελι. Τώρα ολόκληρο το αμερικανικό κράτος στον πόλεμο έχουν σε μάχη σώμα μέ σωμα το μπενελι μ4 γιατί δεν έχουν μια μπερετε ,μια ρεμιγκτον , μια Μπράουνινγκ. .think. Λοιπόν αυτά από εμένα που έχω 2οπλα . Επίσης ένας ξάδερφος πολύ δυνατό τουφέκι μετα από μια 303,390,391,έπεσε στα χέρια του μια μπενελι ραφαελο ντελουξ με κάννη κρύο 66εκ δεν την αλλάζει τώρα με καμία άλλη και από τουφεκιες που χαζεύει κόσμος οι βολές από 40 και πάνω εμείς δεν της κοιτάμε καν αυτές που τουφεκαει. Τα τσοκ brain tl και Muller. Αυτά από εμένα.
Ετυχε κ μια καλή μπενελλι μέσα στις τόσες :cool:
Του ρχεται καλά του ξάδερφου Γιάννη

Ετυχε κ μια καλή μπενελλι μέσα στις τόσες :cool:
Του ρχεται καλά του ξάδερφου Γιάννη
Φίλε μου το τουφέκι είναι δύναμη και ο ξάδερφος μου πιο δύναμη βαραγε και με την 391 πολύ καλά όταν όμως είδε τι κάνει αυτή α και για να μην ξεχάσω στην Κόνιτσα τον άφησε 2φορες από κλειστό και από κάποια ασφάλεια και έχασε το κυνήγι του με πολλά πολλά εκείνες τις φορές.Απο τότε μπενελι και μόνο ούτε εμπλοκές ουρές κλικ τίποτα .

Έχει βάλει τα καλύτερα τσοκ επάνω όμως ασχέτως ότι το όπλο είναι ήδη καλό

Καί εμένα η μπενελι σ90 μου έκανε εμπλοκές μέχρι που από τα νεύρα μου την έπιασα από την κάννη και την κοπαναγα στο έδαφος αλλά η μαλακιά ήταν δικιά μου που δεν της ειχα αλλάξει ποτέ ελατήριο της σφύρας. Όταν τα άλλαξα από 2005 μέχρι τώρα εμπλοκή δεν ξέρω τι σημαίνει και είμαι φουλ ευχαριστημένος.

Έχει βάλει τα καλύτερα τσοκ επάνω όμως ασχέτως ότι το όπλο είναι ήδη καλό
Μπορεί να είναι και αυτό αλλά όταν όπως λένε 60εκ ότι τα όπλα έχουν στραβή κάννη δεν σκοτώνουν τα 7εκ θα το κάνουν όπλο.

Ρε παιδιά διαβάζω κάθε μέρα για της μπενελι και τα κλικ και σκορποσκαγιαστρες αλλά όλοι έχουν και από μια μπενελι.
Θα σου πω το μυστικό ... Δεν φτάνουν για όλους και προσπαθούμε όλοι να τις κατηγορήσουμε για να μην αγοράζει ο πολύς κόσμος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί το εργοστάσιο.
Εγώ πχ. έχω αναλάβει να επαναλαμβάνω συνέχεια για το κλικ.
Τσιμουδιά ... μην σου φύγει λέξη !!!

Θα σου πω το μυστικό ... Δεν φτάνουν για όλους και προσπαθούμε όλοι να τις κατηγορήσουμε για να μην αγοράζει ο πολύς κόσμος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί το εργοστάσιο.
Εγώ φίλε μου Βασίλη συμφωνω απόλυτα μαζί σου γιατί μιλάς πάντα με στοιχεία και πράξεις.

Αυτό το έργο δεν υπάρχει περι στραβης κάνης είναι 1 στο 1.000.000 .Θα ξαναγράψω κουβέντα γνωστού οπλουργου φίλου αν όλοι είχαν μπενελι εμείς θα είμαστε άνεργοι.Τωρα ότι και να λέμε απλά λέμε, και τα αξιοπιστοτερα αυτοκίνητα ξέρουν όλοι ότι είναι τα γιαπωνέζικα και τα μισά που κυκλοφορούν στη χώρα είναι γερμανικά .Άβυσσος η ψυχή του αγοραστή

Γίνατε όλοι μοντέρνοι .sarcastic.
Με τη νεροσωλημα που δεν έχει ούτε ένα τόσο δα πιστονακι για να το καθαρίσουμε κ να ασχοληθούμε λίγο με το οπλο βρε αδερφέ .my man.
Τουφεκι χωρίς ελατήρια βίδες πιστόνια κ σιδηρόδρομους???
Αμ αυτό το κλείσιμο του κλείστρου???
Μου θυμίζει τον ήχο όταν κλείνω την πόρτα στο κοτέτσι .sarcastic.

Υ. Γ Εγω ανέλαβα να λέω για την απόδοση της κάννης αλλά ξεφεύγω μερικές φορές κ λέω κ άλλα

Υ. Γ ...
Ξέρεις τι μου είχε πει ένας από εδώ όταν πρωτοείπα ότι έριξα με την 1187 και την μ2 και δεν είδα διαφορά με το μάτι.
Ή το μάτι σου είναι αλλήθωρο ή έπεσες στην καλύτερη μ2 και την χειρότερη 1187 αχαχαχαχαχ

Το μέλος αυτός είναι banned τώρα αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ ...

Στέλιο αν υπήρχε όπλο που τα μασούσε όλα και ήταν κάτι το ξεχωριστό σε απόδοση γιατί δεν το αγοράζουν όλοι οι ΜΗ ιδιογομωτές ;;;
Απάντηση ... γιατί δεν υπάρχει !!!
Όλα ρίχνουν περίπου το ίδιο με το κατάλληλο φυσίγγι ... θα ρίξουν καλύτερα αν βρεις καλύτερο πυρομαχικό που τους ταιριάζει ...
Το σίγουρο είναι ότι με μάπα πυρομαχικό, μάπα τουφεκιά θα βγάλουν όλα.

Απλή λογική.

Last edited:
Εμπλοκή δεν δικαιολογείται ούτε από φθηνό φυσίγγι, μόνο από προβληματικό πχ να ξεκολλήσει ο πάφυλας κτλ
Το έχω πάθει και αυτό με τα φυσίγγια του Καματερού , ποτε στο δεύτερο ποτέ στο τρίτο . Μέχρι που εδώ και χρόνια ρίχνω rc και βρήκα την ηρεμία μου.

Status
Not open for further replies.
Back