Μου είχε βγάλει τα μάτια....ούτε καν είδα αν έπεσε το ορτύκιΚ εγώ που νομισα οτι το παθαίνουν μόνο οι μπενελες
Το έχω πάθει με rem nitro 3 inch αλλά το παπι έπεσε στα 50 μετρα με 1 σκάγι νο4 διαμπερές
Μου είχε βγάλει τα μάτια....ούτε καν είδα αν έπεσε το ορτύκιΚ εγώ που νομισα οτι το παθαίνουν μόνο οι μπενελες
Το έχω πάθει με rem nitro 3 inch αλλά το παπι έπεσε στα 50 μετρα με 1 σκάγι νο4 διαμπερές
Ελλατωματικο καψούλι ή υγρασία στη μπαρουτη αν αποκλείσουμε ότι υπάρχει θέμα με τον συγκεντρωτηρα κ το πάτημα.Μου είχε βγάλει τα μάτια....ούτε καν είδα αν έπεσε το ορτύκι
Νέο φυσίγγια στην αγορά husqvarna long range χαχαχχαχαχαΤο γελάς ;
Καθιστές στα 30μ ...
Θα τουφεκάς και μαζί με την φάσσα θα πέφτει και το μισό δέντρο κάτω.
Ετυχε κ μια καλή μπενελλι μέσα στις τόσεςΡε παιδιά διαβάζω κάθε μέρα για της μπενελι και τα κλικ και σκορποσκαγιαστρες αλλά όλοι έχουν και από μια μπενελι. Τώρα ολόκληρο το αμερικανικό κράτος στον πόλεμο έχουν σε μάχη σώμα μέ σωμα το μπενελι μ4 γιατί δεν έχουν μια μπερετε ,μια ρεμιγκτον , μια Μπράουνινγκ. Λοιπόν αυτά από εμένα που έχω 2οπλα . Επίσης ένας ξάδερφος πολύ δυνατό τουφέκι μετα από μια 303,390,391,έπεσε στα χέρια του μια μπενελι ραφαελο ντελουξ με κάννη κρύο 66εκ δεν την αλλάζει τώρα με καμία άλλη και από τουφεκιες που χαζεύει κόσμος οι βολές από 40 και πάνω εμείς δεν της κοιτάμε καν αυτές που τουφεκαει. Τα τσοκ brain tl και Muller. Αυτά από εμένα.
Φίλε μου το τουφέκι είναι δύναμη και ο ξάδερφος μου πιο δύναμη βαραγε και με την 391 πολύ καλά όταν όμως είδε τι κάνει αυτή α και για να μην ξεχάσω στην Κόνιτσα τον άφησε 2φορες από κλειστό και από κάποια ασφάλεια και έχασε το κυνήγι του με πολλά πολλά εκείνες τις φορές.Απο τότε μπενελι και μόνο ούτε εμπλοκές ουρές κλικ τίποτα .Ετυχε κ μια καλή μπενελλι μέσα στις τόσες
Του ρχεται καλά του ξάδερφου Γιάννη
Έχει βάλει τα καλύτερα τσοκ επάνω όμως ασχέτως ότι το όπλο είναι ήδη καλόΡε παιδιά διαβάζω κάθε μέρα για της μπενελι και τα κλικ και σκορποσκαγιαστρες αλλά όλοι έχουν και από μια μπενελι. Τώρα ολόκληρο το αμερικανικό κράτος στον πόλεμο έχουν σε μάχη σώμα μέ σωμα το μπενελι μ4 γιατί δεν έχουν μια μπερετε ,μια ρεμιγκτον , μια Μπράουνινγκ. Λοιπόν αυτά από εμένα που έχω 2οπλα . Επίσης ένας ξάδερφος πολύ δυνατό τουφέκι μετα από μια 303,390,391,έπεσε στα χέρια του μια μπενελι ραφαελο ντελουξ με κάννη κρύο 66εκ δεν την αλλάζει τώρα με καμία άλλη και από τουφεκιες που χαζεύει κόσμος οι βολές από 40 και πάνω εμείς δεν της κοιτάμε καν αυτές που τουφεκαει. Τα τσοκ brain tl και Muller. Αυτά από εμένα.
Μπορεί να είναι και αυτό αλλά όταν όπως λένε 60εκ ότι τα όπλα έχουν στραβή κάννη δεν σκοτώνουν τα 7εκ θα το κάνουν όπλο.Έχει βάλει τα καλύτερα τσοκ επάνω όμως ασχέτως ότι το όπλο είναι ήδη καλό
Θα σου πω το μυστικό ... Δεν φτάνουν για όλους και προσπαθούμε όλοι να τις κατηγορήσουμε για να μην αγοράζει ο πολύς κόσμος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί το εργοστάσιο.Ρε παιδιά διαβάζω κάθε μέρα για της μπενελι και τα κλικ και σκορποσκαγιαστρες αλλά όλοι έχουν και από μια μπενελι.
Εγώ φίλε μου Βασίλη συμφωνω απόλυτα μαζί σου γιατί μιλάς πάντα με στοιχεία και πράξεις.Θα σου πω το μυστικό ... Δεν φτάνουν για όλους και προσπαθούμε όλοι να τις κατηγορήσουμε για να μην αγοράζει ο πολύς κόσμος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί το εργοστάσιο.
Εγώ πχ. έχω αναλάβει να επαναλαμβάνω συνέχεια για το κλικ.
Τσιμουδιά ... μην σου φύγει λέξη !!!
Γίνατε όλοι μοντέρνοιΘα σου πω το μυστικό ... Δεν φτάνουν για όλους και προσπαθούμε όλοι να τις κατηγορήσουμε για να μην αγοράζει ο πολύς κόσμος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί το εργοστάσιο.
Εγώ πχ. έχω αναλάβει να επαναλαμβάνω συνέχεια για το κλικ.
Τσιμουδιά ... μην σου φύγει λέξη !!!
Ξέρεις τι μου είχε πει ένας από εδώ όταν πρωτοείπα ότι έριξα με την 1187 και την μ2 και δεν είδα διαφορά με το μάτι.Υ. Γ ...
Εμπλοκή δεν δικαιολογείται ούτε από φθηνό φυσίγγι, μόνο από προβληματικό πχ να ξεκολλήσει ο πάφυλας κτλη κάνει εμπλοκές
Το έχω πάθει και αυτό με τα φυσίγγια του Καματερού , ποτε στο δεύτερο ποτέ στο τρίτο . Μέχρι που εδώ και χρόνια ρίχνω rc και βρήκα την ηρεμία μου.Εμπλοκή δεν δικαιολογείται ούτε από φθηνό φυσίγγι, μόνο από προβληματικό πχ να ξεκολλήσει ο πάφυλας κτλ
Τι είναι του Καματερού ; Όπως το νερό;Το έχω πάθει και αυτό με τα φυσίγγια του Καματερού , ποτε στο δεύτερο ποτέ στο τρίτο . Μέχρι που εδώ και χρόνια ρίχνω rc και βρήκα την ηρεμία μου.
Οι περισσότεροι συνάδελφοί έπιναν νερό στο ακουσμα τους.Δυστυχως το τελευταίο διάστημα τα γέμιζε ο Γιάννης που περπατάει.Τι είναι του Καματερού ; Όπως το νερό;