Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω παθει ψυχωση μ' αυτο. Παναγιώτη μέτρα την πάνω καννη προσεκτικά. Φίλε στο δικό μου δεν ειναι 2. Είναι στο οριο του 3. Για μενα ακομα καλυτερα. Το οπλο αναγραφει choke chasse. O Παπαδάκης λεει οτι ειναι 2 και 4. Επισης λεει οτι ειναι δοκιμασμενο στα 1360 bar και εχει πιστοποιηση για ατσαλινα. Δεν ισχυει. Ειναι δοκιμασμενο στα 1320 και δεν εχει πιστοποιηση.
Δεν ξερω τι ειναι, δεν εχω μετρησει...
Αυτο που ξερω ειναι οτι εχω κατεβασει τσιχλες απο πολυ μακρυα με 24 και 28 γραμμαρια.
Και οχι μια και δυο φορες...;)

Εγω ειμαι οπλοφιλος και εργαλειοφιλος.
Αν μπορουσα θα θελα να ειχα 100 οπλα και οτι καλο εργαλειο υπαρχει!
Αυτοκινητο πχ δεν με συγκινει...
Μια ολοκληρωμενη σειρα οπλουργικα εργαλεια, ενας παγκος κομπλε, ενα μικρο τορνακι, ενα κοφλερακι και μια δερματινη ποδια.

Brainwash ειναι η τεχνολογική εξέλιξη ρε Μάριε;... Οτιδηποτε καινοτομο το απορριπτουμε αμεσα;... Οψόμεθα... Να δούμε αν θα εφαρμοστεί και αλλου...
Eδω ειναι η διαφορα...δεν βλεπω καμμια καινοτομια με το Be.s.t. που να αξιζει τα παραπανω λεφτα.

Η benelli εχτισε ονομα με το κλειστρο της (το πρωτο) και τις vc καννες.
Τα ισοπεδωσα ολα τωρα.
Sorry φιλοι μπενελακιδες. .yelling.
Μην αγχώνεσαι ... με αυτά τα 90% συγκέντρωση των V.C. δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε τίποτα οπότε επιλέξαμε την απλή έκδοση, όχι την turbo.

Εεεε αυτές οι γαλλικές τέλος πάντων ... όλες ίδιες είναι ... για 50+ μέτρα με στρυχνίνη στην συνταγή :)
γαλλικές, ιταλικές, αμερικάνικες, βέλγικες, ρώσικες, τουρκικες ..... όλες ίδιες είναι .... φαρμακερές σύμφωνα με τους κατόχους των......yel..yel..yel.

οι γαλλικές οπλάρες από την άλλη, καθόλου ίδιες....darne, manufrance, vc διαφορετικές...... ;)

οι γαλλικές οπλάρες από την άλλη, καθόλου ίδιες....darne, manufrance, vc διαφορετικές...... ;)
Και πως το εξηγείς αυτό ;;;
Από γαλλικά μόνο αυτοκίνητα είχα.

Το ένα έπαθε εγκεφαλικό σε 5 χρόνια, το άλλο σπάσαν τα νερά του σε 5 χρόνια και το 3ο ζει ακόμα :)

Μέτρησα και τον αυλό στην Μ2.
18,42 με αυλόμετρο.

Εγώ τον είχα μετρήσει 18,38 με πατέντα εργαλείο :)

4 εκατοστά του χιλιοστού απόκλιση.
Είμαι αστέρι αχαχαχα
18,42....ρε φίλε.... έτσι εξηγείται γιατί δεν σκοτώνει......χαχαχαχα.....

Status
Not open for further replies.
Back