Δεν ξέρω γιατί ( μαλλον ξερό αλλά δεν το γράφω) αυτόν τον 18,2 τον έχω στην καρδιά μου18,2 μέχρι 18,3- ... baikal, greystone σκοτώνουν
18,3 μέχρι 18,4 benellίσιος δεν σκοτώνει (η τάφρος των Μαριανών)
18,4+ μέχρι 18,8 σκοτώνουν ...
Δεν ξέρω γιατί ( μαλλον ξερό αλλά δεν το γράφω) αυτόν τον 18,2 τον έχω στην καρδιά μου18,2 μέχρι 18,3- ... baikal, greystone σκοτώνουν
Βρε μην αγχώνεσαι!18,2 μέχρι 18,3- ... baikal, greystone σκοτώνουν
Άμα θέλουμε το πιστεύουμε!Η δικιά μου είναι 18.5 και σκοτωνειιιι!!!
Εννοείται!!Άμα θέλουμε το πιστεύουμε!
Άμα δεν κάνει κλικ...Βρε μην αγχώνεσαι!
Θα το βρει κι η Μπενελα!
Η δικιά μου είναι 18.5 και σκοτωνειιιι!!!
Δεν κάνει τώρα!Άμα δεν κάνει κλικ...
cal 10!Σκέψου ότι στον 18.9 ουσιαστικά έχεις φτάσει σε cal. 11...!
Όλοι αυτό λένε ανεξαρτήτως αυλούΗ δικιά μου είναι 18.5 και σκοτωνειιιι!!!
Είναι από τις προβληματικές, που σκοτώνουν ...Οι δικές μου γράφουν 18,3 και σκοτώνουν να αρχίσω να φοβάμαι;;
Και οι δύο ,φτου ατυχία!!Είναι από τις προβληματικές, που σκοτώνουν ...
Πολύ φοβάμαι ότι είναι από αυτές που κατασκευάζει στο μυστικό εργοστάσιο στην τουρκια ( χιούμορ ,μην το διαβάσει κάποιος και το πιστέψει)Είναι από τις προβληματικές, που σκοτώνουν ...
Και εγώ στο club 18.3 αλλά δεν σκοτώνει μόνο τα δίνει λίγο ώθηση για τους επόμενους χαχαχαΟι δικές μου γράφουν 18,3 και σκοτώνουν να αρχίσω να φοβάμαι;;
Επιτέλους ένα original benelli , έχουμε γεμίσει από ελαττωματικά και μαϊμούδες.Και εγώ στο club 18.3 αλλά δεν σκοτώνει μόνο τα δίνει λίγο ώθηση για τους επόμενους χαχαχα
Εμ έχουμε το όνομα και την χάρη χαχαχαχΕπιτέλους ένα original benelli , έχουμε γεμίσει από ελαττωματικά και μαϊμούδες.
Το όπλο σκοτώνει από την βάση και πίσω....Και η δικιά μου 18.3 είναι! Αλλά σκοτώνει!
Ρίξε με το καινούργιο εργαλείο και βλέπουμε.Αυτό το benelli το έχουμε ξεσκίσει ρε παιδιά σαν πρώην κάτοχος και μελλοντικός στα γεράματα όταν τα χρόνια μου περάσουν και όταν οι νύχτες με γεράσουν όπως προείπα μια χαρά σκοτώνουν τα benelli,απλά κάποια άλλα σκοτώνουν καλύτερα τόσο απλό δεν χρειάζεται πολλά λόγια.
Ακριβώς. Αν δεν είσαι κέντρο κλάψτα.Εμ έχουμε το όνομα και την χάρη χαχαχαχ
Το όπλο σκοτώνει από την βάση και πίσω....
Το call10 έχει διάμετρο αυλού 19,70 γι'αυτό ο φίλος έγραψε call11 άσχετα αν δεν υπάρχει σαν διαμέτρημα παρόλο αυτά το 18,90 θεωρητικά είναι πιο κοντά στο 11!!!cal 10!