Σε εκδικήθηκε η μπενέλα γιατί δε σου αρέσουν οι αδελφές της.Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα σε μάθημα μου έπιασε το δάχτυλο ένα Benelli με αυτή την μ@λακια. Με πήραν τα αίματα στα καλά καθούμενα.
Σε εκδικήθηκε η μπενέλα γιατί δε σου αρέσουν οι αδελφές της.Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα σε μάθημα μου έπιασε το δάχτυλο ένα Benelli με αυτή την μ@λακια. Με πήραν τα αίματα στα καλά καθούμενα.
Δεν νομίζω... Το δικό σου δεν πρέπει να είναι τόσο ευαίσθητο. Αυτά που είναι της μόδας τώρα είναι φοβερά ευαίσθητα.Θα το δω κι εγώ στην πράξη παιδιά. Άμα έχει τέτοια θέματα, θα βγεί όπως μπήκε
Αυτό ακριβώς είπα στον άνθρωπο για να γελάσουμε λίγο, γιατί είχε φρικαρει ο μαύρος. Είχε τύψεις.Σε εκδικήθηκε η μπενέλα γιατί δε σου αρέσουν οι αδελφές της.
Κάτσε μη βρω πάτημα και στείλω ολόκληρο το όπλο. Στην αγγελία θα βάλω έχει και μεγάλο κουμπί.Δεν νομίζω... Το δικό σου δεν πρέπει να είναι τόσο ευαίσθητο. Αυτά που είναι της μόδας τώρα είναι φοβερά ευαίσθητα.
Τα benelli είναι πολύ ωραία όπλα αλλά το ένα εκατομμύριο για 5 benelli αν το βάλεις δίπλα δίπλα και το σκεφτείς σοβαρά γνωρίζοντας κυνηγετικά όπλα που μπορείς να αποκτήσεις και να έχεις και ρέστα είναι για πολλά γέλια.Τώρα εσύ νομίζεις ότι κάτι είπες.
Είναι σαν να μου λες, ότι η πολυτέλεια είναι για όλους.
Δυστυχώς φίλε μου η πολυτέλεια δεν είναι για όλους. ..... και η πολυτέλεια υπάρχει εκεί που υπάρχει η δυνατότητα.
Αν δεν σου αρέσουν τα Benelli είναι άλλη κουβέντα.
Πάντως αυτοί κάτι ξέρουν παραπάνω από σένα και από εμένα
Αφιερωμενες στους Μπενελακιδες....για να ξερουν με τι ''νεροσωληνες'' ριχνουν !!!!
View attachment 65368
View attachment 65369
View attachment 65370
View attachment 65371
Αυλος 18,3.....
Ρε Γιάννη αυτό είναι συλλεκτικό. Δεν έχει πρακτικό σκοπό.Τα benelli είναι πολύ ωραία όπλα αλλά το ένα εκατομμύριο για 5 benelli αν το βάλεις δίπλα δίπλα και το σκεφτείς σοβαρά γνωρίζοντας κυνηγετικά όπλα που μπορείς να αποκτήσεις και να έχεις και ρέστα είναι για πολλά γέλια.
Συλλεκτική είναι και η κουράδα του καθενός και έχει μοναδικό σχήμα .Το νόημα του συλλεκτικού φίλε έχει να προσφέρει άλλα πράγματα όχι μόνο σκάλισμα και ξύλο.Ρε Γιάννη αυτό είναι συλλεκτικό. Δεν έχει πρακτικό σκοπό.
άψογες και οι δύο. μου αρέσει περισσότερο η πρώτη με τα 5αρια
Ο σαλιάρης είπε να κάνει review σε benelli και το έκανε σε αριστερή Μ2 με τροποποιήσεις. Δεν έχει άλλη στο UK?? WTF????
Παρακινεί κιόλας να την αγοράσεις έστω και αν δε θες αριστερή. Κάνει και μαγκιές, ρίχνει από
Είναι η μόνη άλλη καραμπίνα που έχει πιάσει στα χέρια του.Κατι λέει για την μαξους στο βίντεο
Είναι η μόνη άλλη καραμπίνα που έχει πιάσει στα χέρια του.
Είναι χορηγός η brow στη σχολή τουΚατι λέει για την μαξους στο βίντεο
το εχω σχεδον μια πενταετια επανω ,και με εχει βολεψει πολυ ειδικα οταν φοραω γαντιαΘα το δω κι εγώ στην πράξη παιδιά. Άμα έχει τέτοια θέματα, θα βγεί όπως μπήκε
βασιληαυτο το εξτρα δεν ειναι για να πατας το κλειστρο με το δακτυλο μεσα στην θαλαμηΠεραστικά Λεωνίδα ...
Δεν τα συμπαθώ αυτά τα extra.
Τα κλείστρα γενικά είναι θάνατος.
Όταν δείχνεις επωμισεις με το κλείστρο ανοικτό όμως...;βασιληαυτο το εξτρα δεν ειναι για να πατας το κλειστρο με το δακτυλο μεσα στην θαλαμη
αμα ο αλλος εχει χερια σαν πατοφτιαρο εκει εχουμε θεμαΌταν δείχνεις επωμισεις με το κλείστρο ανοικτό όμως...;