Και ότι δεν θέλει καθάρισμα μπορεί να τα περιλαμβάνει όλα.Απο το απλό σύστημα μέχρι την αξιοπιστία χωρίς πολύ φροντίδα.Τα εκατοντάδες χιλιάδες φυσίγγια στην Αργεντινή.Εδω πολλοί χαλάνε τα όπλα τους από λάθος συντήρηση, ακατάλληλα προϊόντα,λύσιμο παραπάνω από ότι χρειάζεται να κάνει ο κάτοχος και με λάθος εργαλεία.Οι μεγάλες πωλήσεις της benelli οφείλονται στην αξιοπιστία που έχει με ελάχιστη έως και μηδενική συντήρηση
Υπάρχουν πολλά όπλα αερίων που δεν έχουν κάνει εμπλοκή μετά από πολλές χιλιάδες φυσίγγια απλά θέλουν περισσότερη προσοχή, όχι μόνο στο καθάρισμα αλλά και σε κάποιο εξάρτημα γιατί έχουν περισσότερα σε σχέση με την αδράνεια
Εάν δεν συντηρώ το όπλο και μου κάνει εμπλοκή έχω πρόβλημα εγώ, εάν το συντηρώ και μου κάνει έχει πρόβλημα το όπλο
Οι περισσότεροι που εγώ γνωρίζω με benelli το πρώτο που μου είπαν ήταν ότι ΔΕΝ θέλει καθάρισμα
Όχι ότι είναι πιό καθαρό σύστημα με λιγότερα κινητά μέρη άρα και πιό αξιόπιστο με λιγότερη συντήρηση, αλλά ότι ΔΕΝ θέλει καθάρισμα
Ούτε και ότι λόγω συστήματος το βοηθάει στην εργονομία (λεπτότερη πάπια) που για εμένα είναι στα μεγάλα σύν της benelli
ΔΕΝ θέλει καθάρισμα, αυτή ήταν η κάψα τους όσο το δυνατόν να μην απλώσουν χέρι να καθαρίσουν όπλο
Φυσικά δεν λέω ότι όσοι πήραν benelli πήραν γι'αυτό τον λόγο,αλλά οι περισσότεροι που εγώ γνωρίζω αυτό μου είπαν