Κ σιγά τη φινέτσα...!!!Μια ασπρη γραμη με ιταλικη φινετσα απλα
Κ σιγά τη φινέτσα...!!!Μια ασπρη γραμη με ιταλικη φινετσα απλα
Εγω την πωλω αυριο κιολας την Μ2 για να παρω την super sport για να κερναω και σοκολατα ζεστη το χειμωνα.Έχω κάνει δήλωση εγώ... Η μ2 που έχω δεν θα πουληθεί ποτέ, δεν κολλάει πουθενά κ κερνάει τσάι αβερτα, αλλά κ πολύ δύσκολα θα ξαναπάρω benelli...
Δηλ,η Μ2 ειδικεύεται στο τσάι ενώ η SS στην σοκολάτα?Εγω την πωλω αυριο κιολας την Μ2 για να παρω την super sport για να κερναω και σοκολατα ζεστη το χειμωνα.
Γιατι μας την χαλας μεσημεριατικα φιλε μου και εχουμε πιει και δυο τσιπουρακια για κεφι.Επι της ευκαιριας πωλει αμμεσα φιλoς μια κανη Mossberg με τσοκ εσω εξω ετοιμη για rafaello κουκλι.Την ειχε στη δικη του rafaello crio comfort.Έχω δύο Benelli αλά καμία με κανη μαμά η μία έχει κανη Remi η αλη μαμά με αποχρωμιωση κώνο και πορτινκ
Πριν : νερωσοληνες
Τωρα οπλαρες
Τι να κάνουμε ρε παιδιά αφού δεν σκοτώνουν μαμά αυτά τα όπλα το λένε πολλοί εγώ ρίχνω 2000 φισιγγια στο βάλτο κάθε χρόνο άρα έχω άποψη
Στην Αμερική δεν κυνηγάει κανείς με Benelli
Σταματαααααα τσουτσουριασα να ουμεΈχω κάνει δήλωση εγώ... Η μ2 που έχω δεν θα πουληθεί ποτέ, δεν κολλάει πουθενά κ κερνάει τσάι αβερτα, αλλά κ πολύ δύσκολα θα ξαναπάρω benelli...
Έλειψα 2-3 ημέρες κ πήρατε αέρα εεεεε;;;;Αν έχεις χρήματα βάρα την.
Αν έπαιρνα τώρα όπλο την be diamond θα έπαιρνα ...
Και μόνο Benelli γιατί με αυτά που ακούω κοντεύουν να μου φύγουν τα μαλλιά.
Τα όπλα χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες για εμένα ... σε αυτά που χαλάνε και κάνουν εμπλοκές και σε αυτά που δεν ...
Τα όπλα σκοτώνουν όσο το φυσίγγι που βάζεις μέσα τους.
Όταν ακούω ειδικά ιδιογομωτές να λένε ότι τα benelli δεν σκοτώνουν αμφιβάλλω για την ιδιογομωτική τους ικανότητα.
Ας πάρουν καμιά συνταγή από τον @ΝίκοςΠ
Γιατι μας την χαλας μεσημεριατικα φιλε μου και εχουμε πιει και δυο τσιπουρακια για κεφι.Επι της ευκαιριας πωλει αμμεσα φιλoς μια κανη Mossberg με τσοκ εσω εξω ετοιμη για rafaello κουκλι.Την ειχε στη δικη του rafaello crio comfort.
Έχω δύο Benelli αλά καμία με κανη μαμά η μία έχει κανη Remi η αλη μαμά με αποχρωμιωση κώνο και πορτινκ
Πριν : νερωσοληνες
Τωρα οπλαρες
Τι να κάνουμε ρε παιδιά αφού δεν σκοτώνουν μαμά αυτά τα όπλα το λένε πολλοί εγώ ρίχνω 2000 φισιγγια στο βάλτο κάθε χρόνο άρα έχω άποψη
Στην Αμερική δεν κυνηγάει κανείς με Benelli
Φρουφρου κι αρωματαΚ σιγά τη φινέτσα...!!!
Σήμερα έκατσα να καθαρίσω την benelli, τα έβγαλα όλα κλείστρο σκανδαλοθήκη κλπ. Πάω να μοντάρω την σκανδαλοθήκη και δεν κατάφερα να τη βάλω ποτέ. Έχει μείνει ένα χιλιοστό έξω και δεν κουμπώνει με τίποτα, δοκίμασα τα πάντα μπρός πίσω με χτυπηματάκι, χωρίς χτυπηματάκι μέχρι που έφαγα τα χέρια μου... Παρεμπιπτόντως βγήκε και δύσκολα.
Τάσο βγαλτα όλα (κάννη, καπάκι, κλείστρο) κ προσπάθησε βάζοντας τη σκανδαλοθηκη να δεις που βρίσκει...Σήμερα έκατσα να καθαρίσω την benelli, τα έβγαλα όλα κλείστρο σκανδαλοθήκη κλπ. Πάω να μοντάρω την σκανδαλοθήκη και δεν κατάφερα να τη βάλω ποτέ. Έχει μείνει ένα χιλιοστό έξω και δεν κουμπώνει με τίποτα, δοκίμασα τα πάντα μπρός πίσω με χτυπηματάκι, χωρίς χτυπηματάκι μέχρι που έφαγα τα χέρια μου... Παρεμπιπτόντως βγήκε και δύσκολα.
Δεν μπαίνει πρώτα πίσω Στέλιο, είναι έτσι που πρέπει πρώτα να πάει το εμπρος μέρος να μπεί και μετά πισω, μόνο μ αυτον τον τροπο μπαίνει.Τάσο βγαλτα όλα (κάννη, καπάκι, κλείστρο) κ προσπάθησε βάζοντας τη σκανδαλοθηκη να δεις που βρίσκει...
Προσπάθησε να βάλεις πρώτα το πίσω μέρος κ έπειτα το μπροστά με τη γλώσσα. Δες κ τι παίζει με το σύστημα τροφοδοσίας, μήπως βρίσκει εκεί.
Μην το χτυπάς. Σιγουρα είναι κάτι απλό που σου ξεφεύγει.
Την έχεις ξαναβγάλει την σκανδαλοθήκη;Σήμερα έκατσα να καθαρίσω την benelli, τα έβγαλα όλα κλείστρο σκανδαλοθήκη κλπ. Πάω να μοντάρω την σκανδαλοθήκη και δεν κατάφερα να τη βάλω ποτέ. Έχει μείνει ένα χιλιοστό έξω και δεν κουμπώνει με τίποτα, δοκίμασα τα πάντα μπρός πίσω με χτυπηματάκι, χωρίς χτυπηματάκι μέχρι που έφαγα τα χέρια μου... Παρεμπιπτόντως βγήκε και δύσκολα.
Όχι πρώτη φορά την εβγαλα και βγήκε δύσκολα, μου έκανε εντύπωση..Την έχεις ξαναβγάλει την σκανδαλοθήκη;
Δες μήπως βρίσκει το πίσω μέρος της πάνω στο κοντάκι.
Η σφύρα είναι οπλισμένη όταν δοκιμάζεις να την τοποθετήσεις;Όχι πρώτη φορά την εβγαλα και βγήκε δύσκολα, μου έκανε εντύπωση..
Ναι ναι οπλισμένη σφύρα, χωρις κλείστρο και με πατημένο τον αναστολέα όπως γράφει και στις οδηγίες.Η σφύρα είναι οπλισμένη όταν δοκιμάζεις να την τοποθετήσεις;
Την βάζεις πρίν το κλείστρο έτσι;