Καλοριζικο το εργαλειοΣτο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Καλοριζικο το εργαλειοΣτο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.να είστε καλαΚαλοριζικο το εργαλειο
Ευχαριστώ πάρα πολυΚαλορίζικο φίλε,πάντα ζεστές Κάννες....
Ευχαριστώ πολύ.ολοι μας επίσης καλή έναρξη με ασφάλεια πάνω απ' όλα σε όσους βγουν αυριοΚαλορίζικο το σιδερικο! Να είσαι γερός να το λιώσεις
Με το καλό καλέ μου φίλε.....να'σαι γερός και δυνατός να το ευχαριστηθεις.....Στο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Benell-anchiς !!!Με το καλό φίλε!
Όνομα βρήκες; Η να σου βρώ εγώ;
Ευριπίδη καλορίζικο. Να το ευχαριστηθείς με πολλές επιτυχίες.Στο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Ησουν αποφασισμενος για Μ2 και μονο απο οτι καναμε μια συζητηση προσφατα.Καλοριζικο ναναι.εεεε όχι όχι άστο θα βρω μόνος μου
Καλορίζικο Καλοτουφεκο να το χαρείςΣτο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Άι ρε κοιμήσου δε θα ξυπνάς το πρωίΜε υγεία ευρι,να βγεις να το χαρης!( Σε λίγους μήνες κάποιον θα βρεις να το πάρει σέ περιμένω πάλι στον σωστό τον δρόμο )
Σερί, δεν βγαίνει αλλιώς.Άι ρε κοιμήσου δε θα ξυπνάς το πρωί
Με το καλό καλέ μου φίλε.....να'σαι γερός και δυνατός να το ευχαριστηθεις.....
Καλόριχτο φίλε!!!
Ευριπίδη καλορίζικο. Να το ευχαριστηθείς με πολλές επιτυχίες.
Ησουν αποφασισμενος για Μ2 και μονο απο οτι καναμε μια συζητηση προσφατα.Καλοριζικο ναναι.
Καλορίζικο Καλοτουφεκο να το χαρείς
Μπήκες στο ίσιο δρόμο
Με υγεία ευρι,να βγεις να το χαρης!( Σε λίγους μήνες κάποιον θα βρεις να το πάρει σέ περιμένω πάλι στον σωστό τον δρόμο )
Σας ευχαριστώ πολύ κυριοιΑλλαξοπιστησες παλι,αλλα η πρωτη φορα ειναι ή μηπως η τελευταια...?καλοντουφεκο να το ευχαριστηθεις με υγεια...
Ελα στην ομάδα με τους Benellakiδες φίλε να το βάζεις στο πλεκτο!!Ρε παίκτες για πείτε μου κάτι τώρα που πήρα κι εγώ τη Φεράρι των αυτογεμων μήπως μετά από πολλά φυσίγγια σε καρτέρι τσίχλας κινδυνεύω να καταντήσω σαν τον συμπαθεστατο κατά τ αλλά κύριο της φωτογραφίας?γιατί αρχίζω και ανησυχώ
View attachment 90171
Ευχαριστώ πολύ.να είσαι καλαΕλα στην ομάδα με τους Benellakiδες φίλε να το βάζεις στο πλεκτο!!
View attachment 90172
Καλορίζικο με υγεία!