Αν δεν τους συμπαθουσες τότε τι σόι φίλοι θα ήταν?Εσύ ειδικά έχεις να μασεις τσάι που θα πάει σύννεφο.γευση διάλεξε καθότι είμαι και πσυχουλας και συμπαθώ τους φιλους
Μην απειλεις το κοπέλι,θ'αγριεψει!!
Ότι είσαι πσυχουλας,είσαι!
Αν δεν τους συμπαθουσες τότε τι σόι φίλοι θα ήταν?Εσύ ειδικά έχεις να μασεις τσάι που θα πάει σύννεφο.γευση διάλεξε καθότι είμαι και πσυχουλας και συμπαθώ τους φιλους
Είπαμε,θα τα ρίξουμε στον πίνακα,θα βγάλουμε ποσοστά και φεύγουμε για ταβέρνα!Εσύ ειδικά έχεις να μασεις τσάι που θα πάει σύννεφο.γευση διάλεξε καθότι είμαι και πσυχουλας και συμπαθώ τους φιλους
Έτσι είναι αλλά διαφωνούν οι ειδικοί κανολόγοι.Έχω αλλάξει αρκετές εταιρείες και με κανένα δεν είχα θέμα.απο μπαικαλ μέχρι ρεμ.μετα επιλέγεις τι σου κάνει για τα κυνήγια σου.τα πιο πολλά χρόνια έμεινα στη Μπερέτα λόγω απλότητας του συστήματος αερίων.η Ρεμ έφυγε άρον άρον γιατί πραγματικά πιο δύσχρηστο σύστημα και πιο βρώμικο με πολλά προβλήματα δε πιστεύω να υπάρχει στην αγορά.λεγανε όλοι για την 11-87 τελικά όσοι πήρανε την βου δε πέρασε χρόνος και φύγανε ολες.τα κορυφαία 2 από άποψη λειτουργίας και ευχρηστίας που έβαλα στα χέρια μου ήταν η Μπερέτα η 350 και η Φράνκι affinity sporting τα οποία είχανε εξαιρετική λειτουργία απροβληναριστη.αυτο που μ ενδιαφέρει δηλαδή.το βλητικο κομμάτι αν σε κάποιον δεν αρέσει φτιάχνει.και για να το κλείσω δεν υπάρχει όπλο που δε σκοτωνει
Ηλία πες μου ειλικρινά το ποσοστό των μέσων κυνηγών που τουφεκανε με επιτυχία άνω των 40 -45 μέτρων.πιστευεις ότι κάποιος θα καταλάβει τις λεπτομέρειες μεταξύ μιας χρωμιωμενης - αχρωμιωτης κάνης η ότι άλλη διαφορά υπάρχει στην Χ ψ ω κανη?Μην γίνεστε μιδενηστες όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ..... αξιοπιστία= μπενελι ....κάννες υπάρχουν και καλύτερες τώρα αν είναι χρήσιμες σε όλλους ξεκάθαρα όχι τι να την κανη κάποιος μια βελτιωμένη κάννη αν κυνηγάει 90/%τσιχλα μεχρει τα 25)30 μετρα
Εγώ μιλάω για κάννες που είναι ποιο παράξενες από κάποιες άλλες στα φυσηγγια .. αυτό και τίποτα άλλοΗλία πες μου ειλικρινά το ποσοστό των μέσων κυνηγών που τουφεκανε με επιτυχία άνω των 40 -45 μέτρων.πιστευεις ότι κάποιος θα καταλάβει τις λεπτομέρειες μεταξύ μιας χρωμιωμενης - αχρωμιωτης κάνης η ότι άλλη διαφορά υπάρχει στην Χ ψ ω κανη?
Μετά απ αυτην την δοκιμή σκέφτομαι σοβαρά να δώσω την 2η σκανδάλη του Dt μου να πάρω μια Μ2.Κανένας ειδικός κανολόγος δεν σχολίασε αυτή την δοκιμή.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/benelli-team.4207/page-535#post-996656
Προτείνω να την επαληθεύσετε.
Εντάξει δε συγκρίνουμε ανομοια πράματα και η σύγκριση κανονικά θα πρέπει να γίνεται μεταξύ οπλων με ίδιο αυλό βασικαΜετά απ αυτην την δοκιμή σκέφτομαι σοβαρά να δώσω την 2η σκανδάλη του Dt μου να πάρω μια Μ2.
Πες τώρα ότι συγκρίνεις αυτά τα 2 όπλα μεταξύ τους κρίνοντας από μία τουφεκιά.
Μας διαβάζουν πολλοί κ θα γελάνε όλοι οσοι γνωρίζουν κ οι πέτρες μαζί.
Πες συγκεκριμένα τι θέλεις να αποδείξεις μ αυτήν την δοκιμή?
Βλητική υπεροχή της Μ2?
Αν ναί σταματάμε εδώ.
Να συγκρίνουμε τότε την Μ2 με ένα Β25, νομίζω 18,4 έχει και αυτόΕντάξει δε συγκρίνουμε ανομοια πράματα και η σύγκριση κανονικά θα πρέπει να γίνεται μεταξύ οπλων με ίδιο αυλό βασικα
Μύρο γι αυτογεμη μιλάω ελπίζω να το κατάλαβες.τα δικανα είναι άλλη ιστορία.δε μπαίνω καν στο κοπο πραγματικαΝα συγκρίνουμε τότε την Μ2 με ένα Β25, νομίζω 18,4 έχει και αυτό
Φίλε ούτε καν στον κόπο δεν πρέπει να μπαίνεις για τέτοιες δοκιμές
Οκ,δεν το διευκρινίζεις όμως.Μύρο γι αυτογεμη μιλάω ελπίζω να το κατάλαβες.τα δικανα είναι άλλη ιστορία.δε μπαίνω καν στο κοπο πραγματικα
Ρε μανάβη έλα στα Χανιά να πάμε στο πίνακα και μετά σε κερνάω ότι γουστάρεις.φερε εκείνη τη μπερετοσωληνα του 18,3 να γουσταρουμεΟκ,δεν το διευκρινίζεις όμως.
Ξέχασα να σε ρωτήσω,το τσάι το θέλεις με διευρυμένο ή συμβατικό αυλό;
Έτσι θέλω να μου τα λες!φερε εκείνη τη μπερετοσωληνα του 18,3 να γουσταρουμε
Δεν μιλάς όμορφα όμως!!φερε εκείνη τη μπερετοσωληνα του 18,3 να γουσταρουμε
Πήγαινε βρεστον με την pintail μωρη κόταΟκ,δεν το διευκρινίζεις όμως.
Ξέχασα να σε ρωτήσω,το τσάι το θέλεις με διευρυμένο ή συμβατικό αυλό;
Χελά άσε την pintail εκεί που κάθεται,μην το φυσάμε και δεν κρυώνει μετά...Πήγαινε βρεστον με την pintail μωρη κότα
Νομίζω πως ο φίλος δεν συγκρίνει όπλα αλλά τουφεκιες, κάτι το οποίο το έχει κάνει και ο Ν Κυπριδημος με τουφεκια του μονοκαννου baikal και ενός ακριβού όπλου.Μετά απ αυτην την δοκιμή σκέφτομαι σοβαρά να δώσω την 2η σκανδάλη του Dt μου να πάρω μια Μ2.
Πες τώρα ότι συγκρίνεις αυτά τα 2 όπλα μεταξύ τους κρίνοντας από μία τουφεκιά.
Μας διαβάζουν πολλοί κ θα γελάνε όλοι οσοι γνωρίζουν κ οι πέτρες μαζί.
Πες συγκεκριμένα τι θέλεις να αποδείξεις μ αυτήν την δοκιμή?
Βλητική υπεροχή της Μ2?
Αν ναί σταματάμε εδώ.