Καλορίζικο, να το χαρείς!!!!Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Καλορίζικο, να το χαρείς!!!!Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Μια χαρά είναι οι τουφεκιές του με τα 4*. Γεμίζουν ντουρβα. Εάν θέλεις το 4* να συμπεριφέρεται σαν 3*, φοράς απλά το 3*.Λοιποοον θα με συγχωρέσετε γιατί ο πίνακας γυαλιζε εχθες είχε και ζεστη και ίσως οι φωτο να μην είναι και οι καλύτερες νόημα όμως θα βγει.το 4 θ αλλάξει το πιθανότερο
View attachment 90472View attachment 90473View attachment 90474View attachment 90476View attachment 90477
Λίγο αόριστο αυτό για θα παρακαλάς να πετύχει η μικρή φονική ομάδα το πουλί.Ωραίες τουφεκιές είναι αυτές που σου δίνουν νεκρό το θήραμα.
Μπορεί να μην έχει κατανομή -
σουρωτηρι αλλά μικρές φονικές ομάδες σκαγιων.
Κρίμα ρε γαμωτο και ήθελα να ρίχνω με το 4 από λόφο σε λοφοΦίλε έχεις συνηθίσει τα 4* της Optima, έλα μου όμως ότι αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ OPTIMA!
Είστε σίγουρος ότι θέλατε Μπενελι;Κρίμα ρε γαμωτο και ήθελα να ρίχνω με το 4 από λόφο σε λοφο
Μονοβολα ρίχνεις και μακρύτερα.Κρίμα ρε γαμωτο και ήθελα να ρίχνω με το 4 από λόφο σε λοφο
γιατι το 4* optima hp δεν ειναι 4Φίλε έχεις συνηθίσει τα 4* της Optima, έλα μου όμως ότι αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ OPTIMA
Είναι από άλλο πλανήτη?γιατι το 4* optima hp δεν ειναι 4
Εγώ Ευρι χάρηκα κυνήγια και τουφεκιές σε centro και diamond με 3,5άρι LM. Βriley στην πρώτη και gemini στην δεύτερηΚρίμα ρε γαμωτο και ήθελα να ρίχνω με το 4 από λόφο σε λοφο
Είναι και παραείναι. Απλά όπως όλα τα όπλα με μακρύ κώνο συμπεριφέρεται πολύ διαφορετικά. Το 4 είναι σαν 3, το 3 είναι σαν 1 και από εκεί και πάνω τα πιο στενά ή δεν κάνουν τίποτα παραπάνω ή σκορπάνε κιόλας.γιατι το 4* optima hp δεν ειναι 4
Μια ζωή από παλιά που θυμάμαι τον εαυτό μου τα 2 πρώτα τσοκ που επερνα και τα τελευταία τελικά ήταν briley black oxide LM και LF.τοτε δεν υπήρχανε ούτε κικς ούτε μιξ ούτε φιξ.σε ότι όπλο και να τα έβαλα ποτέ δεν είχα παράπονα.τοτε βέβαια είχαμε και το pshq europe και τα παίρναμε μέγιστο 70-80 ευρα μαζί με μεταφορικά το ζευγαρι.για μένα είναι από τα κορυφαία συμβατικά ακόμα και σημερα και μετά βγήκανε στην επιφάνεια η φτηνή αλλά όχι φτηνιαρικη αντιγραφή τους τα geminiΕγώ Ευρι χάρηκα κυνήγια και τουφεκιές σε centro και diamond με 3,5άρι LM. Βriley στην πρώτη και gemini στην δεύτερη
Δεν ξέρω αν είμαι θύμα marketing ή αυθυποβολής ,αλλά τα χάρηκα χωρίς να νιώσω ότι υστερούσα πουθενά
Τρεις διαστάσεις η τουφεκιά και κινούμενος ο στόχος.Λίγο αόριστο αυτό για θα παρακαλάς να πετύχει η μικρή φονική ομάδα το πουλί.
περα απο τον κωνο Δασκαλα μετριμενο στην εξοδο βγαινει 18.3+ θα μου πεις το παιρνουνμε σαν 4*Είναι και παραείναι. Απλά όπως όλα τα όπλα με μακρύ κώνο συμπεριφέρεται πολύ διαφορετικά. Το 4 είναι σαν 3, το 3 είναι σαν 1 και από εκεί και πάνω τα πιο στενά ή δεν κάνουν τίποτα παραπάνω ή σκορπάνε κιόλας.
ΔασκαλεΕίναι και παραείναι. Απλά όπως όλα τα όπλα με μακρύ κώνο συμπεριφέρεται πολύ διαφορετικά. Το 4 είναι σαν 3, το 3 είναι σαν 1 και από εκεί και πάνω τα πιο στενά ή δεν κάνουν τίποτα παραπάνω ή σκορπάνε κιόλας.
Και οι δύο συνδυασμοί καλοί ακούγονται. Δοκίμασε τους εναλλακτικά και αποφασίζεις.Ποια η αποψη σου;
Να βαλω 5-3;
Η 5-4 για κυνηγι;