Εγω θελω να δω αλαγες ουσιας στην κανη του.ολλα τα αλλα ιδια μου κανουν.![]()
θα τα πουλησω ολα για μια Α400 .... να δεις τα παπια μετα Ρουμανια απο τα 77,5 μετρα θα πεφτουν με 2*
φυσικα ..γιατι Αφρικη κατι 65 μετρες βολες (με rangefinder) με το vinci εμμμμμμ δεν ηταν καλες ρε γμτ!Μετρημενα με rangefinder?![]()
γιατι Αφρικη κατι 65 μετρες βολες (με rangefinder) με το vinci εμμμμμμ δεν ηταν καλες ρε γμτ!
το βαλα στο κηπο για να στηριζεται η λεμονια πανω αχαχαΚαι το κρατας ακομα?![]()
θα εχουμε και κοντρα στην Αφρικη Παυλο vinci vs V3
Η Córdoba ειναι ;
Καλησπέρα παιδιά!
Θέλω να ρωτήσω για κάτι που παρατήρησα στα 2 τελευταία μου κυνήγια. Μετά απο πολλές τουφεκιές προσπαθώντας να γεμίσω τη Μ2 μου παρατήρησα πως τα φυσίγγια δεν έμπαιναν στην αποθήκη σαν να έβρισκαν αντίσταση, σαν να είχαν φουσκώσει ένα πράμα και δε χωρούσαν. Μόλις έβγαζα το φυσίγγι απο το κλείστρο και επαναλάμβανα τη διαδικασία έμπαιναν κανονικά. Καθάρισα καλά το όπλο και στο επόμενο κυνήγι ενώ δεν μου παρουσιάστηκε στην αρχή, προς το τέλος και ενω είχα ρίξει πολλά φυσίγγια μου έκανε πάλι το ίδιο.
Έχει συμβει σε κάποιον; Τις μέρες εκείνες είχε πολύ κρύο οπότε δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.
δεν εχει να κανει το κρυο λαμπρο.και μενα μου το εκανε.τσεκαρε το καπακι στην αποθηκη το μεταλικο στο τελος αν εχει φθαρει λιγο.το κανει επειδη το ελατηριο της αποθηκης ειναι πιο σκληρο απ οτι πρεπει.δεν ειναι τιποταΚαλησπέρα παιδιά!
Θέλω να ρωτήσω για κάτι που παρατήρησα στα 2 τελευταία μου κυνήγια. Μετά απο πολλές τουφεκιές προσπαθώντας να γεμίσω τη Μ2 μου παρατήρησα πως τα φυσίγγια δεν έμπαιναν στην αποθήκη σαν να έβρισκαν αντίσταση, σαν να είχαν φουσκώσει ένα πράμα και δε χωρούσαν. Μόλις έβγαζα το φυσίγγι απο το κλείστρο και επαναλάμβανα τη διαδικασία έμπαιναν κανονικά. Καθάρισα καλά το όπλο και στο επόμενο κυνήγι ενώ δεν μου παρουσιάστηκε στην αρχή, προς το τέλος και ενω είχα ρίξει πολλά φυσίγγια μου έκανε πάλι το ίδιο.
Έχει συμβει σε κάποιον; Τις μέρες εκείνες είχε πολύ κρύο οπότε δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.
Εγω θελω να δω αλαγες ουσιας στην κανη του.ολλα τα αλλα ιδια μου κανουν.![]()
Για να σκοτοσεις το βασιλια ξερεις τι θελει.??.pop.Θα δεις. Το καινουργιο μοντελο θα σκοτωνει μεχρι και βασιλιαδες
http://imgur.com/a/MPg4c
Θα ριχνουν αποκλειστικα και οι μουσατοι με αυτο
Το θεμα ειναι ΤΙ εχει να προσφερει παραπανω αυτο το οπλο Παυλο. Αν ηθελαν διαφημιση , ας εκλειναν των Rob Roberts να "φτιαχνει"ολα τα SBE III τους, απλο κ δοκιμασμενο και με ΣΟΥΠΕΡ διαφημιση.Τελικα η Benelli αποφασισε τη στρατηγικη μαρκετινγκ για τον επομενο χρονο επενδυοντας σημαντικα ποσα σε αυτο το τομεα.
Στις ηχηροτερες μεταφραφες αυτη του Tony Vandermore, συνιδιοκτητη του habitat flats που θα πρωταγωνιστει στη σειρα To Kill a King
που θα δειξει συντομα η αμερικανικη τηλεοραση. Φοβερες κυνηγετικες σκηνες στα τα πιο αφιλοξενα μερη της Αμερικης.
Επειτα συμβολαιο με τους Duck Commander για αποκλειστικη χρηση του καινουργιου της μοντελου SBE III.
Tα καινουργια μοντελα θα εχουν τιμη γυρω στα 2000 δολλαρια στην Αμερικη στοχευοντας τους λατρες της καινοτομιας αναμεσα στους κυνηγους, ενω
ταυτοχρονα θα υπαρχει μεγαλη μειωση τιμων σε ολα τα αλλα μοντελα που θα κινηθουν στο χιλιαρικο για να χτυπησει στον κορμο της αγορας.
Εγω θα περιμενα να βγει ο ΙΙΙ για να παω να παρω φτινα τον ΙΙ.Το θεμα ειναι ΤΙ εχει να προσφερει παραπανω αυτο το οπλο Παυλο. Αν ηθελαν διαφημιση , ας εκλειναν των Rob Roberts να "φτιαχνει"ολα τα SBE III τους, απλο κ δοκιμασμενο και με ΣΟΥΠΕΡ διαφημιση.
Το θεμα ειναι ΤΙ εχει να προσφερει παραπανω αυτο το οπλο Παυλο. Αν ηθελαν διαφημιση , ας εκλειναν των Rob Roberts να "φτιαχνει"ολα τα SBE III τους, απλο κ δοκιμασμενο και με ΣΟΥΠΕΡ διαφημιση.