Σου πουλαω την δικιαμου M1??
Χαχαχαχα ελα πες μου τιμη
Σου πουλαω την δικιαμου M1??
2499,5 .Χαχαχαχα ελα πες μου τιμη
Φθηνός είσαι άστο μην σε κλέψω2499,5 .
Ανταλλαγή κάνεις;..........2499,5 .
2499,5 .
Εχει πολα extra πανω της ρε παιδια...Ανταλλαγή κάνεις;..........
Α!!!!εχει και καινουρια ουρα κλιστρου πιστονακι αδρανιας και ελατηριο επαναταξης.Κατι εγινε και σπασανε..xm.Εχει πολα extra πανω της ρε παιδια...
τι αραγε???Α!!!!εχει και καινουρια ουρα κλιστρου πιστονακι αδρανιας και ελατηριο επαναταξης.Κατι εγινε και σπασανε..xm.
Εχει πολα extra πανω της ρε παιδια...
Πως και σου κολησε αυτο το οπλο?παλιο ειναι. Ειπαρχουν ποιο κενουρια μοντελαΔεν την θελω με τα extra μονο με την αποθηκη της .shoot.
Πως και σου κολησε αυτο το οπλο?παλιο ειναι. Ειπαρχουν ποιο κενουρια μοντελα
Καλησπέρα σε όλους. Εσείς ρε παιδιά που έχετε την μ2 γθα πείτε μου γιατί χαλάει το πέλμα της. Είδα ενός φίλου μου ότι χαλούσε λογο τριβής από της επωμισεις κ δεν την είχε ουτε μήνα. Αστοχία υλικού η θέλει προστατευτικο;( Που δεν μου αρέσει).Μου λένε επίσης οτι η κομφορτ είναι μάπα μπροστά στην απλή κ γλιτωνω κ 100ευρω εσείς τη λέτε για πείτε απόψεις όσοι την έχετε γιατί σκέφτομαι να την αγοράσω. Ευχαριστώ.
Το ίδιο και σ' εμένα... Έχει τριφτεί. Αλλά δεν με ενοχλεί. Όταν χαλάσει θα πάρω άλλο. Δεν είναι σοβαρό μειονέκτημα!!Καλησπέρα σε όλους. Εσείς ρε παιδιά που έχετε την μ2 γθα πείτε μου γιατί χαλάει το πέλμα της. Είδα ενός φίλου μου ότι χαλούσε λογο τριβής από της επωμισεις κ δεν την είχε ουτε μήνα. Αστοχία υλικού η θέλει προστατευτικο;( Που δεν μου αρέσει).Μου λένε επίσης οτι η κομφορτ είναι μάπα μπροστά στην απλή κ γλιτωνω κ 100ευρω εσείς τη λέτε για πείτε απόψεις όσοι την έχετε γιατί σκέφτομαι να την αγοράσω. Ευχαριστώ.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Δεν το καλύπτει η εγγύηση εννοω την αλλαγή του πέλματος μιλαω πάντα για την κομφορτ μιας κ η απλή δεν έχει κανένα πρόβλημα.;Το ίδιο και σ' εμένα... Έχει τριφτεί. Αλλά δεν με ενοχλεί. Όταν χαλάσει θα πάρω άλλο. Δεν είναι σοβαρό μειονέκτημα!!