Mafia Calabria
Moderator
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα Παύλο, χρόνια παίζει στον βάλτο αλλά σωστά επέλεξαν 3" αντί για 3 1/2" .Oλα ωραια Κωνσταντινε, αλλα τη σοι Waterfowl gun Cal. 12 , 2800 gr? Ουτε μπεκατσοτουφεκο να ητανε!
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα Παύλο, χρόνια παίζει στον βάλτο αλλά σωστά επέλεξαν 3" αντί για 3 1/2" .Oλα ωραια Κωνσταντινε, αλλα τη σοι Waterfowl gun Cal. 12 , 2800 gr? Ουτε μπεκατσοτουφεκο να ητανε!
Ναι αλλα στα 3300γρ οχι 2800!!!!!!!!!Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα Παύλο, χρόνια παίζει στον βάλτο αλλά σωστά επέλεξαν 3" αντί για 3 1/2" .
Σιγουρα πανω απο 2500Τι περιμένουν? Απο τιμουλα, καπου 2.300 να υπολογιζω?
Γρήγορη βγαίνει όμως σε δύο διαμετρήματα 12 και 20 μήπως τα 2,800 είναι για το εικοσαρι ? στη σελίδα δεν φαίνεται ξεκάθαρα.Ναι αλλα στα 3300γρ οχι 2800!!!!!!!!!
Στην απλή κριο που έχω οχιΤλκ η crio κάννη ξεφλουδίζει;
Το ξέρεις το συγκεκριμένο μοντέλο;Το κομφορτ είναι κομπλέ;Σκέφτομαι μία ανταλλαγουλαΗλια αφου ξερεις,κορυφη το οπλο!!
Παντος Κωνσταντινε το 80% απο τα βινεακια στο you tube με κην.υδροβιων στο Αμερικα εχουν Μπενελι Μ2 καιΣΒΕ2 εχουν οι Αμερικανοι καποια εξηγ. για αυτο? Η μιπος τα ΜΠΕΝΕΛΙCOSTUM ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΗΝΑΓΟΝΙΣΜΟΥ?Λεω εγω τορα.Γρήγορη βγαίνει όμως σε δύο διαμετρήματα 12 και 20 μήπως τα 2,800 είναι για το εικοσαρι ? στη σελίδα δεν φαίνεται ξεκάθαρα.
Παντος Κωνσταντινε το 80% απο τα βινεακια στο you tube με κην.υδροβιων στο Αμερικα εχουν Μπενελι Μ2 καιΣΒΕ2 εχουν οι Αμερικανοι καποια εξηγ. για αυτο? Η μιπος τα ΜΠΕΝΕΛΙCOSTUM ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΗΝΑΓΟΝΙΣΜΟΥ?Λεω εγω τορα.
Τα ιδια οπλα ειναι με τη μονη διαφορα τα συνθετικα μερη,εγω ειμαι fun της καρυδιας και στην θεση σου δεν θα την αλλαζα,αυτα ομως ειναι γουσταΤο ξέρεις το συγκεκριμένο μοντέλο;Το κομφορτ είναι κομπλέ;Σκέφτομαι μία ανταλλαγουλα