Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φισυγγια γεμξσμενα στο χερι ενα προς ενα ηταν και οι δοκημες εγηναν και με εμποριου ολα τα ιδια αποτελεσματα εδηξαν
Για να πείτε ότι πριν και μετά η διαφορά είναι -10μ/δ πρέπει με έναν (μαγικό) τρόπο το ίδιο φυσίγγι να βληθεί δύο φορές από την ίδια κάννη, μία πριν τον κώνο και μία μετά...
πράγμα πρακτικά αδύνατο! ακόμα και φυσίγγια φτιαγμένα όμοια ακριβώς στο χέρι θα έχουν μια πολύ ελαφριά διακύμανση σε πιέσεις-ταχύτητες, πολύ κοντά σε αυτή τηων 10μ/δ, πόσο μάλλον εμπορικά!
θεωρώ τα 10μ/δ αμελητέα διαφορά και δύσκολα ανιχνεύσιμη ως διαφορά του πριν και μετά από μοντίφα σε απόδοση της ίδιας κάννης...

Σκέφτομαι να αγοράσω το 828u super pose benelli γνωρίζει κάποιος το όπλο να με ενημερώσει;
Πανο αυτα που σου εγραψα ειναι σκοπευτικα τα αντιστοιχα κυνηγετικα των ιδιων εταιριων παιζουν στα 1700-1800 πανω κατω! Το guerini tempio που ειναι κυνηγετικο μοντελο στα 2250 περιπου.Παντως θα σε ενημερωσω για το 828 .

Για να πείτε ότι πριν και μετά η διαφορά είναι -10μ/δ πρέπει με έναν (μαγικό) τρόπο το ίδιο φυσίγγι να βληθεί δύο φορές από την ίδια κάννη, μία πριν τον κώνο και μία μετά...
πράγμα πρακτικά αδύνατο! ακόμα και φυσίγγια φτιαγμένα όμοια ακριβώς στο χέρι θα έχουν μια πολύ ελαφριά διακύμανση σε πιέσεις-ταχύτητες, πολύ κοντά σε αυτή τηων 10μ/δ, πόσο μάλλον εμπορικά!
θεωρώ τα 10μ/δ αμελητέα διαφορά και δύσκολα ανιχνεύσιμη ως διαφορά του πριν και μετά από μοντίφα σε απόδοση της ίδιας κάννης...
Ερυξα 30 φισυγγια πριν το κονο και αλλα τοσα μετα την ηδια ακριβως ωρα με διαφορα μια μερα με τα ιδια ποσοστα υγρασιας και θερμοκρασιας και ολλα εδηξαν πτωση ταχυτητας μικρη μεν αλλα σταθερα στο μεσο ορο 10 μτ

Φίλε panagiotis xios, μεγιές το νέο look του όπλου σου, εύχομαι να το χαρείς για πολλά πολλά κυνήγια.
Benelli Crio,by Κώστας Λιάκος. Τις εργασίες που έγιναν, ας τις αναφέρει καλύτερα ο Παναγιώτης....
1pLs283.jpg

ccUq6QD.jpg

YCVeHlX.jpg

dJiJZDK.jpg

rUakpYz.jpg

di1Bzv3.jpg

Να το χαρείς φίλε μου. Έγινε σουπερ. Έχουμε το ίδιο όπλο και το είχα βάψει και εγώ πριν 2 χρόνια στον Κώστα.

Το έχει ένας στο σκοπευτήριο και το έχει σκίσει σκοπευτήριο-κυνήγι θα του μιλήσω και θα σου πω..προχθές που τον ρώτησα στα πεταχτά ,μου είπε είναι πολύ ικανοποιημένος..
2 φορες το έχω πιάσει ... Όμορφο καλοζυγισμενο λιγο μικρή λαβή του πιστολε θετικό το comfort κοντακι . Το αρνητικό για μένα η τιμη του... Παίρνεις οποιο δίκανο θέλεις σχεδον ! με 2500 δοκιμασμένο χρονια Beretta guerini browning η μεταχειρισμένο μερκελ blazer κτλ
Όταν πήρα το 690 το επωμισα μου φάνηκε πολύ ωραίο αλλά και πολυ ελαφρυ.Προσωπικά το θελα πιο βαρύ και σ' αυτά τα λεφτά προτιμώ Beretta η Browning.
Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες.για να πω την αλήθεια στο παρελθόν είχα το beretta silver pigeon ll και το browning b525 για άλλους λόγους τα έδωσα. Τώρα έχω κολησει με το 828u μου φάνηκε καλοζυγισμενο και γενικά δεν σας κρύβω ότι μου αρέσει εμφανισιακά παρά τον μοντέρνο σχεδιασμό του.παντως ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία μου λει

Παρακαλω οι συζητήσεις για την θυγατρική του ομίλου και την πάροχο depon panadol και αλλων τέτοιων φαρμακευτικών ειδων στους κατοχους της να μεταφερθεί στο ανάλογο topic.οχι εδω.ευχαριστώ για την κατανόηση
.pop.
Φιλε μου αγαπημενε λιυκε :)
Πολλοι λενε οτι κλωτσανε υπερβολικα τα αδρανειας αλλα εγω τετοιο πραγμα δεν ειδα. Ουτε με το ρωσσικο δικαννο. Και γενικα τα ριχνω και τα τσιμπηνα φυσιγγια μου. Τα αεριων οντως εχουν αισθητα μειωμενο λακτισμα ομως δεν βρισκω τα αδρανειας υπερβολικα σε κλωτσο.
Ειναι πρωτίστως θεμα φυσιγγιου και μετρων πιστεύω και επειτα συστηματος λειτουργιας.

Πολλοι λενε οτι κλωτσανε υπερβολικα τα αδρανειας αλλα ργω τετοιο πραγμα δεν ειδα. Ουτε με το ρωσσικο δικαννο. Και γενικα τα ριχνω και τα τσιμπηνα φυσιγγια μου. Τα αεριων οντως εχουν αισθητα μειωμενο λακτισμα ομως δεν βρισκω τα αδρανεια υπερβολικα σε κλωτσο.
Ειναι πρωτίστως θεμα φυσιγγιου και μετρων πιστεύω και επειτα συστηματος λειτουργιας.
Εσυ αποφάσισε που θα γραφεις
.buy.

Πολλοι λενε οτι κλωτσανε υπερβολικα τα αδρανειας αλλα εγω τετοιο πραγμα δεν ειδα. Ουτε με το ρωσσικο δικαννο. Και γενικα τα ριχνω και τα τσιμπηνα φυσιγγια μου. Τα αεριων οντως εχουν αισθητα μειωμενο λακτισμα ομως δεν βρισκω τα αδρανειας υπερβολικα σε κλωτσο.

Συμφωνώ.... Αν ρίξεις με αερίων και αμέσως μετά με αδρανείας καταλαβαίνεις μία διαφορά στο κλότσημα,αλλα μέχρι εκεί ...
Λίγο ΄΄μπακαλίστικα΄΄ ....ενα ποσοστό 15% παραπάνω ανάκρουση έχει το αδρανείας.

Παιδιά εγω με την benelli Centro και την 76cm κανη με το porting πραγματικά δεν ενιωσα ποτέ έντονο και ανυποφορο κλώτσημα...το αντίθετο θα έλεγα,το όπλο είναι τρένο,σταθερο με χαμηλή ανακρουση..και αν ρίχνω δυναμιτες...το πυρκαλ super είχα μέχρι πρόσφατα τσιχλοφυσιγγο...
Ήθελα φέτος να της κάνω και κοντάκι μόνο και μόνο να μην βλέπω 5-6 φέτες που έχω βάλει προσθήκη και γιατί μου άρεσε η δουλεια του Ανδριανοπουλου,αλλά μας έφαγε το blaser..του χρόνου πρώτα ο Θεός..

Περιμένουμε και δοκιμές σε πίνακα(κώνος),να παίρνουμε σειρά κι εμείς!!!:)
Τάκη έριξα 6 7 πρόχειρες τις εβαλα στης βλητικες σιγουρα μαζεύτηκε θα ρίξω με τη πρώτη ευκαιρία και με τα ίδια το κυρίως συμπερασμα στο κυνηγι;)

Σκέφτομαι να αγοράσω το 828u super pose benelli γνωρίζει κάποιος το όπλο να με ενημερώσει;
Καλησπερα! Σημερα που πηγα σκοπευτηριο ηταν το ενα απο τα δυο παιδια που εχει το benelli 828U.μιλησα μαζι του..απο το οπλο εχει μεινει ευχαριστημενος.το κυνηγαει παντου και σκοπευτηριο.20 μπεκατσακια πηρε με αυτο φετος μου ειπε..το επιασα
πολυ καλο ζυγισμα και εργονομια.σου στελνω p.m το τηλ του,μιλησα μαζι του για σενα,παρτον να ρωτησεις οτι θες.και μια φωτο που εβγαλα το οπλο:
PwqXZmA.jpg

Ανεβάζω και εγω την Benelli ego του ΄΄πατέρα μου΄΄ ,που την αγόρασε το 2002 με σκοπό να την δώσει στο μέλλον στον γιό μου (18 χρονών εγω τότε.buy buy.).
Του λέω λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα θα την πάρω να ρίξω κανένα φυσίγγι (είναι ατουφέκιστη) και μου λέει... πάρτην αλλα βγάλε τον μειωτήρα,
Του λέω εντάξει, αλλα γιατί? Και μου απαντα.... ριξε εσύ τις πρωτες τρείς και μετά τρέχα να μην σε πετύχω....sarcastic.

WBozOxm.jpg

bvmo9Kg.jpg

iaMF3zb.jpg

FLqYxZf.jpg

QNzTIPh.jpg

20kumO5.jpg

Ανεβάζω και εγω την Benelli ego του ΄΄πατέρα μου΄΄ ,που την αγόρασε το 2002 με σκοπό να την δώσει στο μέλλον στον γιό μου (18 χρονών εγω τότε.buy buy.).
Του λέω λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα θα την πάρω να ρίξω κανένα φυσίγγι (είναι ατουφέκιστη) και μου λέει... πάρτην αλλα βγάλε τον μειωτήρα,
Του λέω εντάξει, αλλα γιατί? Και μου απαντα.... ριξε εσύ τις πρωτες τρείς και μετά τρέχα να μην σε πετύχω....sarcastic.

WBozOxm.jpg

bvmo9Kg.jpg

iaMF3zb.jpg

FLqYxZf.jpg

QNzTIPh.jpg

20kumO5.jpg
Κόσμημα Στέλιο να είσαι γερός να το χαρείς.

WBozOxm.jpg

bvmo9Kg.jpg

iaMF3zb.jpg

FLqYxZf.jpg

QNzTIPh.jpg

20kumO5.jpg
Ρε κακάσχημες αυτές οι benelli !!!Ευριπίδη τι λες και συ;ha haaa

Status
Not open for further replies.
Back