Θα πω οτι ειναι ομορφο οπλο κύριε Κώστα μαςΡε κακάσχημες αυτές οι benelli !!!Ευριπίδη τι λες και συ;ha haaa
Θα πω οτι ειναι ομορφο οπλο κύριε Κώστα μαςΡε κακάσχημες αυτές οι benelli !!!Ευριπίδη τι λες και συ;ha haaa
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ΓιάννηΚαλησπερα! Σημερα που πηγα σκοπευτηριο ηταν το ενα απο τα δυο παιδια που εχει το benelli 828U.μιλησα μαζι του..απο το οπλο εχει μεινει ευχαριστημενος.το κυνηγαει παντου και σκοπευτηριο.20 μπεκατσακια πηρε με αυτο φετος μου ειπε..το επιασα
πολυ καλο ζυγισμα και εργονομια.σου στελνω p.m το τηλ του,μιλησα μαζι του για σενα,παρτον να ρωτησεις οτι θες.και μια φωτο που εβγαλα το οπλο:
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε!Επίσης...καλό υπόλοιπο!Ωραίο όπλο Στέλιο, ο πατέρας σου αρχηγοπουλο δεν μπορούσε να κάνει καλύτερή επιλογή καλά κυνηγια φίλε με την μπενελα.
Ευχαριστώ φίλε να σε καλά, δεν βλέπω την ώρα μου χει λείψει το εικοσαρι το m2 και τώρα έχω και την νεοθυγατερα που πρέπει να πάρει και αυτή το βάπτισμα του πυρός στα Άγια χώματα.Ευχαριστώ Κωνσταντίνε!Επίσης...καλό υπόλοιπο!
Ανεβάζω και εγω την Benelli ego του ΄΄πατέρα μου΄΄ ,που την αγόρασε το 2002 με σκοπό να την δώσει στο μέλλον στον γιό μου (18 χρονών εγω τότε.buy buy.).
Του λέω λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα θα την πάρω να ρίξω κανένα φυσίγγι (είναι ατουφέκιστη) και μου λέει... πάρτην αλλα βγάλε τον μειωτήρα,
Του λέω εντάξει, αλλα γιατί? Και μου απαντα.... ριξε εσύ τις πρωτες τρείς και μετά τρέχα να μην σε πετύχω...
.asking.Ανεβάζω και εγω την Benelli ego του ΄΄πατέρα μου΄΄ ,που την αγόρασε το 2002 με σκοπό να την δώσει στο μέλλον στον γιό μου (18 χρονών εγω τότε.buy buy.).
Του λέω λοιπόν πριν καμιά εβδομάδα θα την πάρω να ρίξω κανένα φυσίγγι (είναι ατουφέκιστη) και μου λέει... πάρτην αλλα βγάλε τον μειωτήρα,
Του λέω εντάξει, αλλα γιατί? Και μου απαντα.... ριξε εσύ τις πρωτες τρείς και μετά τρέχα να μην σε πετύχω...
Στέλιο άμα θες να με υιοθετήσεις δεν υπάρχει θέμα
Ε φανταστικε πατέρα θα γίνω και αεκ χαχαχαχαχαχαχαΡε είμαι μικρός για να σε ιυοθετήσω....δεν μπορώ τέτοιες ευθύνες...
Με τιποτα η οταν το πας σιγα σιγα??
Για δωστε ένα χέρι βοηθείας στον άσχετο από μπενελι γιατι δεν κλείνει το κλείστρο.buy.
Ακυρο τώρα καταλαβαΜε τιποτα η οταν το πας σιγα σιγα??
Αυτη που εχω εγω ειναι μονοκοματη.Ενας σωληνας που δεν "χωριζεται".Δεν το εχω δοκιμασει αλλα μαλλον ειναι βιδωτη στην βαση.Benelli M1 Super90 με προέκταση αποθήκης. Ξέρουμε αν η προέκταση είναι μόνιμη ή αφαιρείται;