Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν την ειχε φιλε μου. Μου ειπε οτι δεν θα αργησει πολυ να την εχει στο καταστημα. Αυτη που παρουσιασε ο μπουρατζης ηταν απο τα λιγα κομματια που διατεθηκαν για παρουσιασεις δοκιμες κλπ.

Λιακο σκοτωνουν ρε φιλε. Το θεμα ειναι που και πως ;)
Σαν οπλα παίρνουν βελτιωση για να αποδωσουν οπως αλλα μαμα. Το ειδα απο πρώτο χερι. Θελει 1 2 τσοκακια και φυσιγγι να το καιει καλα. Μετα βλέπεις αλλα πραγματα
Φίλε εμένα η benelli δεν μου άφησε κανένα παράπονο βλητικα....πάπια δεν κυνηγάω...μέχρι και 5αρια που δούλεψα στην Φάσσα έκανα σκοτωματα και 50 μέτρων ακαριαία....στα μικρότερα φτερωτά δεν το συζητάω καν!στα μεγάλα θηράματα οι περισσότεροι γουρουναδες τέτοιες χρησιμοποιουν!ότι είναι ακριβές θα συμφωνήσω.. .όχι όμως ότι έχουν κακές καννες για λειοκανο!

κι εδω βλεπετε την αδυναμια μου την cordoba για την οποια θα παρατουσα τα βελακια.τιμη 2829 δολλαρια.αυτες ειναι μπενελι κυριοι.ετοιμες
cordoba-shotgun.png
Να σου στείλω μια φοτο να βάλεις και την δικιά μου? .sarcastic.

παρτε ματι τη supersport λοιπον οπως θα επρεπε να ειναι.αυτη θα την επαιρνα ακομα κι εγω.τιμη μ ολα αυτα που ειπα πιο πανω 2.839 δολλαρια
performance-shop-supersport-shotgun.png
Την έχει πάρει ένα φιλαράκι και με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμαστεί στο σκοπευτήριο και θα γράψω εντυπώσεις.

Την έχει πάρει ένα φιλαράκι και με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμαστεί στο σκοπευτήριο και θα γράψω εντυπώσεις.
Εσυ κρυφοπληγη να βάλεις καμμια δοκιμη με την cordoba και ν αφήσεις την supersport.αντε γιατι δεν εχεις βάλει ακομα καμμια καλη φωτο απ το εργαλειο.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ κε συναδελφε .yel.

Κωνσταντίνε έχεις την Κορδοβα αν δεν κάνω λαθος? ?
Ναι Γιώργο αλλά περιμένω να κατέβω στο νησί για δοκιμές.
Εσυ κρυφοπληγη να βάλεις καμμια δοκιμη με την cordoba και ν αφήσεις την supersport.αντε γιατι δεν εχεις βάλει ακομα καμμια καλη φωτο απ το εργαλειο.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ κε συναδελφε .yel.
.sarcastic. και γω Ευριπο μου απο τις δυο φώτο που είχα ανεβάσει εδώ την έχω δει από κοντά όχι ακόμα .smashfrak. όταν έρθει ο καιρός να ταξιδέψει θα βάλω κιαλες.

Φίλε εμένα η benelli δεν μου άφησε κανένα παράπονο βλητικα....πάπια δεν κυνηγάω...μέχρι και 5αρια που δούλεψα στην Φάσσα έκανα σκοτωματα και 50 μέτρων ακαριαία....στα μικρότερα φτερωτά δεν το συζητάω καν!στα μεγάλα θηράματα οι περισσότεροι γουρουναδες τέτοιες χρησιμοποιουν!ότι είναι ακριβές θα συμφωνήσω.. .όχι όμως ότι έχουν κακές καννες για λειοκανο!
Θα ανεβασω καποια στιγμη δοκιμες συγκριτικα με το 4αρι μαμα και το ανακοντα. Βλητικα ειναι λιγο ιδιότροπα. Θελουν να βρεις το φυσιγγι τους. Δεν σου ειπα οτι δεν σκοτωνουν ;) στα γουρουνια ο 18.4 ειναι ο καλυτερος αυλος εξαλλου

κι εδω βλεπετε την αδυναμια μου την cordoba για την οποια θα παρατουσα τα βελακια
.fff..what. θα παρατουσες τα βελάκια;;;.asking.
Προδότη .threat.

Είναι τουφεκαρα φίλε ...
Πως να το κάνουμε !!! Βλιτικα άριστο από την μαμά του!!!

Εχω μια sl 80 σχεδόν 32 χρονια.Το οπλο είναι απαιχτο συνολικα και χωρις την ελαχιστη βελτιωση.Μαλλον ένα από τα καλυτερα αυτογεμη μαζι με auto 5 και 301-303 χωρις να αγνοουται τα κανονια της BREDA και το 1100 από αμερικα

Δεν υπάρχει όπλο στα μέτρα μας που να μην σκοτώνει... Μην αναπαράγεται συνέχεια την κλασσική κ χιλιοειπωμενη φράση...
Υπάρχουν κανες όμως που αποδίδουν καλύτερα σε ένα μεγαλύτερο εύρος διαφορετικών φυσιγγιων... Αυτο είναι αλήθεια... είναι αποτέλεσμα της ποιότητας των σκαγιων που βγαίνουν από αυτήν...

Δεν υπάρχει όπλο στα μέτρα μας που να μην σκοτώνει... Μην αναπαράγεται συνέχεια την κλασσική κ χιλιοειπωμενη φράση...
Υπάρχουν κανες όμως που αποδίδουν καλύτερα σε ένα μεγαλύτερο εύρος διαφορετικών φυσιγγιων... Αυτο είναι αλήθεια... είναι αποτέλεσμα της ποιότητας των σκαγιων που βγαίνουν από αυτήν...
Φίλε σε 5 γραμμές τάπες ολααααααααα

Status
Not open for further replies.
Back