Δεν την ειχε φιλε μου. Μου ειπε οτι δεν θα αργησει πολυ να την εχει στο καταστημα. Αυτη που παρουσιασε ο μπουρατζης ηταν απο τα λιγα κομματια που διατεθηκαν για παρουσιασεις δοκιμες κλπ.
Δεν την ειχε φιλε μου. Μου ειπε οτι δεν θα αργησει πολυ να την εχει στο καταστημα. Αυτη που παρουσιασε ο μπουρατζης ηταν απο τα λιγα κομματια που διατεθηκαν για παρουσιασεις δοκιμες κλπ.
Φίλε εμένα η benelli δεν μου άφησε κανένα παράπονο βλητικα....πάπια δεν κυνηγάω...μέχρι και 5αρια που δούλεψα στην Φάσσα έκανα σκοτωματα και 50 μέτρων ακαριαία....στα μικρότερα φτερωτά δεν το συζητάω καν!στα μεγάλα θηράματα οι περισσότεροι γουρουναδες τέτοιες χρησιμοποιουν!ότι είναι ακριβές θα συμφωνήσω.. .όχι όμως ότι έχουν κακές καννες για λειοκανο!Λιακο σκοτωνουν ρε φιλε. Το θεμα ειναι που και πως
Σαν οπλα παίρνουν βελτιωση για να αποδωσουν οπως αλλα μαμα. Το ειδα απο πρώτο χερι. Θελει 1 2 τσοκακια και φυσιγγι να το καιει καλα. Μετα βλέπεις αλλα πραγματα
Εσύ έχεις ιμιτασιόν ρεμπεταΤο ειδα απο πρώτο χερι.
Να σου στείλω μια φοτο να βάλεις και την δικιά μου?κι εδω βλεπετε την αδυναμια μου την cordoba για την οποια θα παρατουσα τα βελακια.τιμη 2829 δολλαρια.αυτες ειναι μπενελι κυριοι.ετοιμες
Αυτη κι αν δεν σκοτωνειΝα σου στείλω μια φοτο να βάλεις και την δικιά μου?
Την έχει πάρει ένα φιλαράκι και με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμαστεί στο σκοπευτήριο και θα γράψω εντυπώσεις.παρτε ματι τη supersport λοιπον οπως θα επρεπε να ειναι.αυτη θα την επαιρνα ακομα κι εγω.τιμη μ ολα αυτα που ειπα πιο πανω 2.839 δολλαρια
Εσυ κρυφοπληγη να βάλεις καμμια δοκιμη με την cordoba και ν αφήσεις την supersport.αντε γιατι δεν εχεις βάλει ακομα καμμια καλη φωτο απ το εργαλειο.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ κε συναδελφεΤην έχει πάρει ένα φιλαράκι και με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμαστεί στο σκοπευτήριο και θα γράψω εντυπώσεις.
Ναι Γιώργο αλλά περιμένω να κατέβω στο νησί για δοκιμές.Κωνσταντίνε έχεις την Κορδοβα αν δεν κάνω λαθος? ?
και γω Ευριπο μου απο τις δυο φώτο που είχα ανεβάσει εδώ την έχω δει από κοντά όχι ακόμα .smashfrak. όταν έρθει ο καιρός να ταξιδέψει θα βάλω κιαλες.Εσυ κρυφοπληγη να βάλεις καμμια δοκιμη με την cordoba και ν αφήσεις την supersport.αντε γιατι δεν εχεις βάλει ακομα καμμια καλη φωτο απ το εργαλειο.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ κε συναδελφε
Που θα πας γιωργακη θα ερθω απέναντι με τις γκλιτσες..... ΧαχαχαχαΑυτά είναι όπλα grieko oχι οι γκλιτσες που κουβαλάς για όπλα.
Παρτους και κάνα χάπι μην και τις πιραξει το φερι μποτ .Φερτα μαζί για να τα βάλω για καλαμια να στηρίξω το δίχτυ μου.
Θα ανεβασω καποια στιγμη δοκιμες συγκριτικα με το 4αρι μαμα και το ανακοντα. Βλητικα ειναι λιγο ιδιότροπα. Θελουν να βρεις το φυσιγγι τους. Δεν σου ειπα οτι δεν σκοτωνουν στα γουρουνια ο 18.4 ειναι ο καλυτερος αυλος εξαλλουΦίλε εμένα η benelli δεν μου άφησε κανένα παράπονο βλητικα....πάπια δεν κυνηγάω...μέχρι και 5αρια που δούλεψα στην Φάσσα έκανα σκοτωματα και 50 μέτρων ακαριαία....στα μικρότερα φτερωτά δεν το συζητάω καν!στα μεγάλα θηράματα οι περισσότεροι γουρουναδες τέτοιες χρησιμοποιουν!ότι είναι ακριβές θα συμφωνήσω.. .όχι όμως ότι έχουν κακές καννες για λειοκανο!
.what. θα παρατουσες τα βελάκια;;;.asking.κι εδω βλεπετε την αδυναμια μου την cordoba για την οποια θα παρατουσα τα βελακια
Φίλε σε 5 γραμμές τάπες ολαααααααααΔεν υπάρχει όπλο στα μέτρα μας που να μην σκοτώνει... Μην αναπαράγεται συνέχεια την κλασσική κ χιλιοειπωμενη φράση...
Υπάρχουν κανες όμως που αποδίδουν καλύτερα σε ένα μεγαλύτερο εύρος διαφορετικών φυσιγγιων... Αυτο είναι αλήθεια... είναι αποτέλεσμα της ποιότητας των σκαγιων που βγαίνουν από αυτήν...