Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΧΆΧΑ. ΣΩΣΤΟΣ!!ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΔΑ ΖΟΎΜΕ. ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
Αν ήμουν η μπενε....θα τους έπαιρνα την αντιπροσωπεία...zero σεβασμός προς την εταιρεία κ όπλο!!!βλέπω μια προσπάθεια....παρτε το δεν μπλοκάρει...αυτο μου βγάζει

καλα τωρα ανακαλυψατε οτι οι μπενελι ειναι υπερτιμημενες?δηλαδη τα 2400 για τη supersport τα θεωρειται φυσιολογικα?3000 δολλαρια πουλιεται στην αμερικη αλλα φτιαγμενη απο την briley με κωνο πηγαδισιο που λεει κι ο ακης στην αγγελια του 18,55 αυλο briley optima plus τσοκ.εγω λεω οτι μας εχουνε βρει λιγο εως πολυ λαλακες.επισης σε ιταλικα forums αναφερουν ολοι οτι ολες οι ραφαελο στην ιταλια εχουν 18,5 αυλο.αν ισχυει κατι τετοιο τ οποιο δεν μπορω να το εξακριβωσω πως γινεται εδω κι ερχονται με 18,3 και 18,4?αλλο στοιχειο απο τους ιταλους ειναι οτι δεν αναφερουν κανενα προβλημα εμπλοκων στην vinci.τελικα εδω τι γινεται?ερχονται β διαλογης vinci?κανει κατι ο αντιπροσωπος?δε μπορω να καταλαβω

παρτε ματι τη supersport λοιπον οπως θα επρεπε να ειναι.αυτη θα την επαιρνα ακομα κι εγω.τιμη μ ολα αυτα που ειπα πιο πανω 2.839 δολλαρια
performance-shop-supersport-shotgun.png

Μολις εφυγα απο τον κυργια. Σε κανα 2μηνο θα χει την sbe. Αυτη που παρουσιαστηκε ηταν μονο για δοκιμες. Σιγουρα θα υπαρχει στην εκθεση διαθεσιμο κλπ. Το επομενο διαστημα θα ρθει η be diamond η οποια χαρακτηριστικο της περα απο τα υπολοιπα θα εχει μια νεα αρκετα ανθεκτικη βαφη

Ο τυπος επιδιωκει να βαραει τα κλαδια με το οπλο. Δεν παμε καλα. Σιγα μην δοσω 2 χιλ να κοπαναω το benelli ετσι
Αμα θελει να κανει τεστ σωστα η benelli να μου δωσει ενα οπλο της να το δωσω σε φιλο ταλιμπαν παγανιερη και αμα μεινει έστω κατι που να θυμίζει benelli θα της βγάζω το καπέλο

Παρολα αυτα λογο κωνου και αυλου πιστευω πως το οπλο αυτο θα κανει καλες πωλησεις. Η εταιρια δεν ξερω αν πονταρει σε αυτα τα στοιχεια, αρα θα αργησει γιατι αν πεισει θα πεισει πρωτα στον κυνηγοτοπο καθως πολλοι κυνηγοι δεν ασχολουνται με την γεωμετρια της καννης.

Μολις εφυγα απο τον κυργια. Σε κανα 2μηνο θα χει την sbe. Αυτη που παρουσιαστηκε ηταν μονο για δοκιμες. Σιγουρα θα υπαρχει στην εκθεση διαθεσιμο κλπ. Το επομενο διαστημα θα ρθει η be diamond η οποια χαρακτηριστικο της περα απο τα υπολοιπα θα εχει μια νεα αρκετα ανθεκτικη βαφη
για πες φίλε μου εντυπώσεις απ την sbe3?

Είναι πολλοι οι φίλοι εδώ μέσα που έχουν benelli και δεν σκοτωνει?και αυτό το στοιχείο γενικά έχει κουράσει!
Λιακο σκοτωνουν ρε φιλε. Το θεμα ειναι που και πως ;)
Σαν οπλα παίρνουν βελτιωση για να αποδωσουν οπως αλλα μαμα. Το ειδα απο πρώτο χερι. Θελει 1 2 τσοκακια και φυσιγγι να το καιει καλα. Μετα βλέπεις αλλα πραγματα

για πες φίλε μου εντυπώσεις απ την sbe3?
Δεν την ειχε φιλε μου. Μου ειπε οτι δεν θα αργησει πολυ να την εχει στο καταστημα. Αυτη που παρουσιασε ο μπουρατζης ηταν απο τα λιγα κομματια που διατεθηκαν για παρουσιασεις δοκιμες κλπ.

Status
Not open for further replies.
Back